Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ απλοϊκή η σκέψη σου, και οι εποχές είναι τελείως διαφορετικές.

Δεν μαθαίνεις τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου ακόμα και μουσουλμάνο δήμαρχο έχουν; (London has fallen)

Και στην Αμερική, χρόνια ολόκληρα έχουν ελληνοαμερικάνους συμβούλους στον Λευκό οίκο. Αυτό τί σημαίνει, οτι έχουμε κρυφό σχέδιο;

Κατά τ' άλλα, φυσικά η σκέψη μου είναι απλοϊκή. Η προπαγάνδα είναι που είναι επιστήμη...

• Like 4
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Αν και πολλλλλυ αργά μας θυμήθηκε η google

greece-national-day-2017-574724552261632

Δεν μας "θυμήθηκε"

Εχουμε στείλει μυστικούς πράκτορες και τη διαβρώνουν από μέσα :P

(στο πνεύμα των 2 τελευταίων σελίδων και γω)

• Like 5
Δημοσ.

Χλευάζεις εσύ, αλλά είτε με το καρκίνωμα της Π.Ο, είτε με την επικείμενη επικράτηση του ισλαμισμού, αυτό δεν το γλυτώνουμε...

parelasi-2-620x330.jpg

Εάν είσαι άντρας δεν είναι και τόσο πρόβλημα ο εξισλαμισμός. Εαν είσαι γυναίκα όμως... Και γι αυτό απορώ που βλέπω κάτι αναρχο-άπλυτες-διεθνίστριες-βίγκαν-λεσβο τέτοιες να υπερασπίζονται το ισλάμ και να λένε γουέλκαμ. Εγώ από την άλλη λέω bring it ως γνήσιος "φαλλοκράτης οπισθοδρομικός".

• Like 2
Δημοσ.

Χλευάζεις εσύ, αλλά είτε με το καρκίνωμα της Π.Ο, είτε με την επικείμενη επικράτηση του ισλαμισμού, αυτό δεν το γλυτώνουμε...

parelasi-2-620x330.jpg

Νομίζω ότι η μπριζόλα με το κολλητό με triggarei περισσότερο από το προφυλακτικό στο κεφάλι. :P

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

parelasi-2-620x330.jpg

Δεν γλιτώνεις τι;;;;

Πολύ απλοϊκή η σκέψη σου, και οι εποχές είναι τελείως διαφορετικές.

Δεν μαθαίνεις τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου ακόμα και μουσουλμάνο δήμαρχο έχουν; (London has fallen)

Μην αγχώνεσαι. Ως ελλην έχεις ανωτέρω DNA και μπλα μπλα μπλα.....

Εάν είσαι άντρας δεν είναι και τόσο πρόβλημα ο εξισλαμισμός. Εαν είσαι γυναίκα όμως... Και γι αυτό απορώ που βλέπω κάτι αναρχο-άπλυτες-διεθνίστριες-βίγκαν-λεσβο τέτοιες να υπερασπίζονται το ισλάμ και να λένε γουέλκαμ. Εγώ από την άλλη λέω bring it ως γνήσιος "φαλλοκράτης οπισθοδρομικός".

Κανείς δεν υπερασπιζεται το Ισλάμ αλλά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.... Δεν βλέπουμε το ήξερα θρησκεία αλλά τον άνθρωπο. Και εσείς ως χώρα δεν πάτε πίσω με το κάθε παπαδαριο που σας κάνει κουμάντο

Δημοσ.

Δεν γλιτώνεις τι;;;;

Κανείς δεν υπερασπιζεται το Ισλάμ αλλά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.... Δεν βλέπουμε το ήξερα θρησκεία αλλά τον άνθρωπο. Και εσείς ως χώρα δεν πάτε πίσω με το κάθε παπαδαριο που σας κάνει κουμάντο

Τελευταία φορά που κοίταξα, τους παπάδες τους έχω γραμμένους στους όρχεις μου και δε μου λένε τι να κάνω κ πως να συμπεριφερθώ. Λαμογιοκρατία έχουμε στην Ελλάδα όχι θεοκρατία.

• Like 14
Δημοσ.

Δεν γλιτώνεις τι;;;;

https://www.youtube.com/watch?v=D9_jKQhjYco

Δικό σου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...