παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 αν το ανοίξεις θα δεις ότι τα μισά και βάλε είναι θέσεις μεταπτυχιακών/διδακτορικών και λίγες θέσεις ερευνητών/καθηγητών πανεπιστημίων . Μην λέμε και ότι θέλουμε ,όλα από την παιδεία ξαναξεκινάνε . Η νοοτροπία είναι νοοτροπία. Μπαίνει χα και σου έχει αυτό το highlight... Άσχετα εάν εσύ θες να βρεις κάνα ποδήλατο ξέρω γω...
DrLo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 αν το ανοίξεις θα δεις ότι τα μισά και βάλε είναι θέσεις μεταπτυχιακών/διδακτορικών και λίγες θέσεις ερευνητών/καθηγητών πανεπιστημίων . Μην λέμε και ότι θέλουμε ,όλα από την παιδεία ξαναξεκινάνε . Τι δουλειά έχει θέση μεταπτυχιακού σε site ευρεσης εργασίας ? Μόνο Ελλάδα .... 2
dobro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πλωτό bar στα νησιά Fiji......τωρα κλαιω και εγω........ :cry: 20
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Champions of Reason From left: John Cleese, Penn Jillette, Bill Nye, Stephen Hawking, (above) Frederick Nietzsche, (below) George Carlin, Carl Sagan, Christopher Hitchens, Richard Dawkins, Charles Darwin, Neil DeGrasse Tyson, Adam Savage, Michio Kaku. 7
tz3s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πλωτό bar στα νησιά Fiji......τωρα κλαιω και εγω........ :cry: και αμα εχει αερα και το πιασει κυμα??
geioannou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 για να εχει τα μπαλονια απο την μια μερια σημαίνει οτι πολυ κοντα ειναι και καποια αποβαθρα για να αραξει και να το δεσουν. αλλα αμα εχεις πιει τα ποτακια σου μπορει να μην το παρεις και χαμπαρι. θα νομιζεις οτι φταιει το ποτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις