sargio01 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Πολύ απλοϊκή η σκέψη σου, και οι εποχές είναι τελείως διαφορετικές. Δεν μαθαίνεις τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου ακόμα και μουσουλμάνο δήμαρχο έχουν; (London has fallen) Και στην Αμερική, χρόνια ολόκληρα έχουν ελληνοαμερικάνους συμβούλους στον Λευκό οίκο. Αυτό τί σημαίνει, οτι έχουμε κρυφό σχέδιο; Κατά τ' άλλα, φυσικά η σκέψη μου είναι απλοϊκή. Η προπαγάνδα είναι που είναι επιστήμη... 4
McNerd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν και πολλλλλυ αργά μας θυμήθηκε η google Δεν μας "θυμήθηκε" Εχουμε στείλει μυστικούς πράκτορες και τη διαβρώνουν από μέσα (στο πνεύμα των 2 τελευταίων σελίδων και γω) 5
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Χλευάζεις εσύ, αλλά είτε με το καρκίνωμα της Π.Ο, είτε με την επικείμενη επικράτηση του ισλαμισμού, αυτό δεν το γλυτώνουμε... Εάν είσαι άντρας δεν είναι και τόσο πρόβλημα ο εξισλαμισμός. Εαν είσαι γυναίκα όμως... Και γι αυτό απορώ που βλέπω κάτι αναρχο-άπλυτες-διεθνίστριες-βίγκαν-λεσβο τέτοιες να υπερασπίζονται το ισλάμ και να λένε γουέλκαμ. Εγώ από την άλλη λέω bring it ως γνήσιος "φαλλοκράτης οπισθοδρομικός". 2
michael92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Χλευάζεις εσύ, αλλά είτε με το καρκίνωμα της Π.Ο, είτε με την επικείμενη επικράτηση του ισλαμισμού, αυτό δεν το γλυτώνουμε... Νομίζω ότι η μπριζόλα με το κολλητό με triggarei περισσότερο από το προφυλακτικό στο κεφάλι. 5
Zus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν περισσεύουν ούτε για γάλα vs περισσεύουν και για μλκιες η φάση 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Χλευάζεις εσύ, αλλά είτε με το καρκίνωμα της Π.Ο, είτε με την επικείμενη επικράτηση του ισλαμισμού, αυτό δεν το γλυτώνουμε... Δεν γλιτώνεις τι;;;; Πολύ απλοϊκή η σκέψη σου, και οι εποχές είναι τελείως διαφορετικές. Δεν μαθαίνεις τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου ακόμα και μουσουλμάνο δήμαρχο έχουν; (London has fallen) Μην αγχώνεσαι. Ως ελλην έχεις ανωτέρω DNA και μπλα μπλα μπλα..... Εάν είσαι άντρας δεν είναι και τόσο πρόβλημα ο εξισλαμισμός. Εαν είσαι γυναίκα όμως... Και γι αυτό απορώ που βλέπω κάτι αναρχο-άπλυτες-διεθνίστριες-βίγκαν-λεσβο τέτοιες να υπερασπίζονται το ισλάμ και να λένε γουέλκαμ. Εγώ από την άλλη λέω bring it ως γνήσιος "φαλλοκράτης οπισθοδρομικός". Κανείς δεν υπερασπιζεται το Ισλάμ αλλά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.... Δεν βλέπουμε το ήξερα θρησκεία αλλά τον άνθρωπο. Και εσείς ως χώρα δεν πάτε πίσω με το κάθε παπαδαριο που σας κάνει κουμάντο
De@th L0rd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν γλιτώνεις τι;;;; Μην αγχώνεσαι. Ως ελλην έχεις ανωτέρω DNA και μπλα μπλα μπλα..... Κανείς δεν υπερασπιζεται το Ισλάμ αλλά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.... Δεν βλέπουμε το ήξερα θρησκεία αλλά τον άνθρωπο. Και εσείς ως χώρα δεν πάτε πίσω με το κάθε παπαδαριο που σας κάνει κουμάντο Τελευταία φορά που κοίταξα, τους παπάδες τους έχω γραμμένους στους όρχεις μου και δε μου λένε τι να κάνω κ πως να συμπεριφερθώ. Λαμογιοκρατία έχουμε στην Ελλάδα όχι θεοκρατία. 14
aris1986 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν γλιτώνεις τι;;;; Μην αγχώνεσαι. Ως ελλην έχεις ανωτέρω DNA και μπλα μπλα μπλα..... Κανείς δεν υπερασπιζεται το Ισλάμ αλλά τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.... Δεν βλέπουμε το ήξερα θρησκεία αλλά τον άνθρωπο. Και εσείς ως χώρα δεν πάτε πίσω με το κάθε παπαδαριο που σας κάνει κουμάντο https://www.youtube.com/watch?v=D9_jKQhjYcoΔικό σου 1
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
Προτεινόμενες αναρτήσεις