opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το μελλοντικό μας νόμισμα! (Δεν) Το έχουμε ήδη στη τσέπη μας. 2
mary Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ενταξει..θεουλης! Η ελληνικη πραγματικοτητα σε μερικα χρονια. Απλά, ωμά και κυνικά. 9
raid_av Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η ελληνικη πραγματικοτητα σε μερικα χρονια. Απλά, ωμά και κυνικά. Σε μερικα χρονια ??? 5
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά ποτέ στη ζωή μου δεν θυμάμαι να είχα δει τόσες πολλές μονογονικές οικογένειες. Άσε που λόγω ηλικίας όταν νταλαβερίζομαι σκάει μετά από λίγο το έχω 1,2 παιδιά, και παίρνω την έξοδο προς Κάνογλου γοργά. Δυστυχώς. Ρε μαλάκες μην τις παρατάτε με παιδιά. Κι εσείς γυναίκες προσέξτε με ποιον τα κάνετε, κι ενημερωθείτε για τις μεθόδους αντισύλληψης. Παρότι δεν μου αρέσουν παιδιά και ιστορίες,είναι κρίμα κ λάθος να μεγαλώνουν με ένα μόνο γονιό. 6
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πραγματικά ποτέ στη ζωή μου δεν θυμάμαι να είχα δει τόσες πολλές μονογονικές οικογένειες. Άσε που λόγω ηλικίας όταν νταλαβερίζομαι σκάει μετά από λίγο το έχω 1,2 παιδιά, και παίρνω την έξοδο προς Κάνογλου γοργά. Δυστυχώς. Ρε μαλάκες μην τις παρατάτε με παιδιά. Κι εσείς γυναίκες προσέξτε με ποιον τα κάνετε, κι ενημερωθείτε για τις μεθόδους αντισύλληψης. Παρότι δεν μου αρέσουν παιδιά και ιστορίες,είναι κρίμα κ λάθος να μεγαλώνουν με ένα μόνο γονιό. Τι να πουν και στην Δύση. Edit: Γράψτε λάθος. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από michael92
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 'E να μη φέρουν και τα κουσούρια τους όπως πάντα κι εδώ; Το κακό το αντιγράφουμε καλύτερα πάντα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις