Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance


Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Μολις εμπαινα να κανω thread.. Εφτασε ηδη τα 150.000$ μεσα σε μια μερα. Αργει αρκετα παντως η Alpha παρολο που φαινεται σε αρκετα προχωρημενο σταδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Θα πετύχει το στόχο, δεν τίθεται θέμα, είναι ήδη στις 246.000+ λίρες, το θέμα για μένα είναι ο χρονικός ορίζοντας.

 

Το έχουν σπάσει σε τρία acts, με ορίζοντα κυκλοφορίας το Δεκέμβριο του '15 για το πρώτο act και από ένα 9μηνο για καθένα από τα επόμενα (δηλαδή καλοκαίρι του '17 για να ολοκληρωθεί...)

 

Προφανώς δεν τους αρκούν αυτά τα χρήματα (γράφουν ότι αυτό που έχουν έτοιμο τους πήρε πάνω από 18 μήνες και 1,5 εκατομμύριο δολάρια από τον χρηματοδότη τους, ο οποίος "δεν παρακολουθεί από κοντά το χώρο των games") και το Kickstarter έχει το σκεπτικό να του αποδείξουν ότι υπάρχει αγορά και ενδιαφέρον.

 

Το concept είναι καταπληκτικό και γενικά πιστεύω πολύ στα studio της Ανατολικής Ευρώπης (προφανώς η Τσεχία δεν είναι καν γεωγραφικά Ανατολική Ευρώπη, τους πήρε η μπάλα της μοιρασιάς στο Β' Π.Π) και ήδη η Πολωνία και η Ρωσία έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν καταπληκτικά δείγματα.

 

Το πιθανότερο είναι πως θα δώσω κάτι και απλά θα το αφήσω να πάρει το δρόμο του, κι ίσως μετά από χρόνια αν αντέξουν και πάνε όλα καλά να λέω πως "ήμουν κι εγώ εκεί στο ξεκίνημα".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω κάνει back για την ιδέα. Τέτοιες ιδέες πρέπει να υποστηρίζονται αν είναι να βγούνε από τη λούπα και άλλοι στην gaming industry και να πάρουν ρίσκα. 

 

Το game είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο αλλά γενικά δείχνει ότι έχει μεράκι και ότι ενδιαφέρονται. Πράγμα πολύ καλό για την υλοποίηση του τίτλου. 

 

Θα δείξει. Καλή τύχη στους devs, έρχονται δύσκολα χρόνια για αυτούς. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει 2 μέρες να λήξει, πάντως, και έχει μαζέψει 920.000 λίρες πιάνοντας όλα τα stretch goals πλην του τελευταίου με το σκύλο σύντροφο. Ακόμα δεν έχω πειστεί για το project, μου φαίνεται υπερβολικά μεγαλεπήβολο για indie, αλλά όπως όλα δείχνουν τελικά θα μάθουμε σε 2 χρόνια περίπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Tώρα διαβάζω για συνεργασία (σε επίπεδο ανταλλαγής ιδεών περί αξιοποίησης της μηχανής γραφικών και σχεδιασμού, από ό,τι κατάλαβα) μεταξύ του KCD και ενός άλλου, υπερφιλόδοξου και με θολό -από όσο ξέρω- ορίζοντα κυκλοφορίας, του Star Citizen.

 

Δε θα πω τίποτε για τέντζερη και καπάκι, γιατί ελπίζω ειλικρινά και τα δύο να βγουν διαμάντια και να αποτελέσουν ορόσημα, αλλά πολύ μπερδεμένες καταστάσεις.

 

Τι δύο χρόνια. Μάης, τριφύλλι. Αυτό θα το πω, και μακάρι να βγω ψεύτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...