SigmaDelta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το HTC 8s της προσφοράς.Πιο συγκεκριμένα,δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.Δοκίμασα 2 διαφορετικές,χωρίς αποτέλεσμα.Πήρα εξυπηρέτηση πελατών VODAFONE και μου είπαν να το πάω σε κάποιο κατάστημα,όπως και έκανα.Το θέμα είναι ότι το έκανε από την πρώτη στιγμή η συσκευή,αλλά εγώ άργησα να την ανοίξω και να βάλω κάρτα μέσα και πέρασε το 7ήμερο του DOA,οπότε μόνο επισκευή...την πάτησα!
gusmin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως χθες το βράδυ που πήγα να σετάρω το καινούριο κινητό της γυναίκας μου (της πήρα το windows phone 8s) κατάλαβα γιατί πέφτουν ραγδαία οι τιμές των Windows Phones. Μπορεί σαν ποιότητα κατασκευής - εμφάνιση και smooth περιήγηση το κινητό να τα σπάει για την τιμή του αλλά από εφαρμογές και παραξενιές άστα να πάνε. 2 φορές έβαλα να πάρω το lumia 925 και το ξανασκεφτόμουν πριν πατήσω το κουμπί της πληρωμής (μέσω πιστωτικής) και ευτυχώς που δεν το πάτησα. Το λειτουργικό και οι εφαρμογές του είναι έτη φωτός πίσω από Android και IOS. Το μόνο που άξιζε κατά τη γνώμη μου είναι το lumia 1020 και αυτό μόνο σε όσους έχουν ως 1ο κριτήριο επιλογής κινητού την φωτογραφική του μηχανή. Για μένα τα Windows Phone απευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν τα πολύ βασικά - Τηλέφωνο - Φωτογραφία - Μουσική - Facebook , για όσους θέλουν πιο ψαγμένες εφαρμογές μακριά. 1
privateer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως χθες το βράδυ που πήγα να σετάρω το καινούριο κινητό της γυναίκας μου (της πήρα το windows phone 8s) κατάλαβα γιατί πέφτουν ραγδαία οι τιμές των Windows Phones. Μπορεί σαν ποιότητα κατασκευής - εμφάνιση και smooth περιήγηση το κινητό να τα σπάει για την τιμή του αλλά από εφαρμογές και παραξενιές άστα να πάνε. 2 φορές έβαλα να πάρω το lumia 925 και το ξανασκεφτόμουν πριν πατήσω το κουμπί της πληρωμής (μέσω πιστωτικής) και ευτυχώς που δεν το πάτησα. Το λειτουργικό και οι εφαρμογές του είναι έτη φωτός πίσω από Android και IOS. Το μόνο που άξιζε κατά τη γνώμη μου είναι το lumia 1020 και αυτό μόνο σε όσους έχουν ως 1ο κριτήριο επιλογής κινητού την φωτογραφική του μηχανή. Για μένα τα Windows Phone απευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν τα πολύ βασικά - Τηλέφωνο - Φωτογραφία - Μουσική - Facebook , για όσους θέλουν πιο ψαγμένες εφαρμογές μακριά. Για γίνε ποιο συγκεκριμένος γιατί αυτά που λες θεωρώ πως δεν ισχύουν. Πάντως είναι αστείο το τελευταίο που αναφέρεις μιας και το 90% των χρηστών smartphones κάνει ακριβώς αυτό.
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για τα πιο "ψαγμενα", εχουμε στα σπιτια μας κατι μεγαθηρια που λεγονται "υπολογιστες".. Τουλαχιστον γι αυτους που πανε για ενα καφε και τους αρεσει να ανταλλαζουν και 50 κουβεντες με την παρεα τους, παρα να καθονται σαν τον Sheldon (big bang theory) πανω απο ενα κινητο κατεβαζοντας 500 ανουσιες εφαρμογες τις οποιες μετα απο λιγο διαγραφουν, τα WP μια χαρα αξιοπρεπεστατα κινητα ειναι με ενα store που ανεβαινει αρκετα.. Πριν 3-4 χρονια ακουγαμε στις καφετεριες.. "βγαλαν εφαρμογη που βαζεις τον καφε και τον ζεσταινει/βγαλαν εφαρμογη που χαιδευεις το κινητο και γαργαλιεται".. Ok.. ουσια μηδεν.. office/camera/καιρος/utorrent remote/photobeamer/browser/socialmedia/gps μπορεις να πεις οτι τα χρειαζεσαι σε ενα smartphone.. Ολα τα αλλα επιεικως φρουφρου.. Οπως το πες.. τα κινητα ειναι για τηλεφωνο/ φωτο/ μουσικη/ social media/ κανα παιχνιδακι/ καμμια ταινιουλα για ολα τα αλλα υπαρχουν τα PC.. Τι να το κανω ενα κινητο το οποιο εχει 32gb εφαρμογων απο τις οποιες χρησιμοποιω τις 5-10, και ανα διαστηματα laggarei και για να ηρεμισει θα πρεπει να κανω επανεκκινησεις, root, unroot, κοκοψονια και κοκοκοψαρα, και εν τελη να καταληγω οτι θα πρεπει να αγορασω ενα καινουργιο κινητο πιο φρεσκο για να εχω πιο ανετη λειτουργια.. και σε τιμη flagship. WP, για οσους θυμουνται ακομα οτι το κινητο ΔΕΝ ειναι υπολογιστης, και smooth λειτουργια χωρις παραξενιες οποτε του 'ρθει.. 3
Chris_85 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παντως κακά τα ψεμματα, 350 τα wp flagship, 399 τα android (lg g2, nexus5)
unforgiven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παντως κακά τα ψεμματα, 350 τα wp flagship, 399 τα android (lg g2, nexus5) Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 1020 είναι ειδικής χρήσης τηλέφωνο λόγω της κάμερα. Όπως ειδικής χρήσης είναι πχ το Note 3.
zacharis1955 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ...Για μένα τα Windows Phone απευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν τα πολύ βασικά - Τηλέφωνο - Φωτογραφία - Μουσική - Facebook...Οπως και όλα τα τηλέφωνα γενικά...
Chris_85 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλά ναι όποιος θελει να παρει κινητο με μοναδικο κριτηριο την καμερα αξιζει να το πάρει. Για το μαγαλυτερο ποσοστο των χρηστων ομως αξίζουν τα επιπλεον 50 ευρω για να παει σε αντροιντ. Αποψη μου τουλαχιστον. 3
billstamaniac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ή να γλυτώσει 100€ και να πάει στο 925 Sent from my Lumia 1020
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παντως κακά τα ψεμματα, 350 τα wp flagship, 399 τα android (lg g2, nexus5) αν δεν υπολογίσουμε το Lumia 1520 και το 929 που δεν έχει έρθει
Chris_85 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αν δεν υπολογίσουμε το Lumia 1520 και το 929 που δεν έχει έρθει Kαι αντιστοιχα αν δεν υπολογισουμε τη σειρα Note
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 το 929 πάντως είναι στην κατηγορία των Nexus 5, G2... 1
emmanouilps Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 το θεμα ειναι τι ψάχνει κανείς αν θες καμερα καλη και τις κλασικες λειτουργιες ενος κινητου, fb, browser κλπ τοτε το 1020 δεν εχει ανταγωνιστη σε αυτα τα λεφτα και λογο ποιότητας κατασκευής τωρα μην μου πειτε για τετραπυρινα κλπ.. αλλιως δουλευει το wp και το ios.μην τα υποβαθμίζουμε ολα επειδη ανοιξε τον χορο η vodafone και ακολούθησαν ολοι , αν στην αγγλια εβγαινε με τιμη 280 pounds αναλογα 350 ευρω θα ηταν πρωτη προσφορα για μηνες στο hotukdeals.com
gusmin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για γίνε ποιο συγκεκριμένος γιατί αυτά που λες θεωρώ πως δεν ισχύουν. Πάντως είναι αστείο το τελευταίο που αναφέρεις μιας και το 90% των χρηστών smartphones κάνει ακριβώς αυτό. Κοίτα δεν συγκρίνω αν κάτσεις να ασχοληθείς αρκετά. Εγώ σου λέω την εντύπωση που αποκόμισα ασχολούμενος μαζί του 3 ώρες. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που έπιασα Android στα χέρια μου, ερχόμενος από IOS δεν χρειάστηκα παρά ελάχιστο χρόνο προσαρμογής γιατί ότι διαφοροποίηση υπήρχε ακολουθούσε κάποια ανάλογη λογική. Με το συγκεκριμένο μου βγήκε η παναγία για να συγχρονίσω επαφές google , έπρεπε να κάνει δεν θυμάμαι πόσες αναβαθμίσεις γιατί σε πήγαινε από έκδοση σε έκδοση , δεν πέρναγε κατευθείαν την τελευταία έκδοση firmware όπως στο ios. Μετά μπήκα στο αντίστοιχο shop και είδα το πακέτο essentials που υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πακέτο για όποιον έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με window phone, κάτι αντίστοιχο που έχει και στο appstore. Εδώ η κατάσταση είναι για γέλια συγκρινόμενη με appstore στο τι εφαρμογές περιλαμβάνει. Εκτός αυτού σε πολλές από τις δημοφιλείς εφαρμογές, διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών καταλαβαίνεις ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα (π.χ. Facebook app). Από ειδησιογραφικά που αφορούν Ελλάδα (Αθλητικά και Πολιτικά) ελάχιστες επιλογές και κάποιες που είναι αξιόλογες ως ιδέες από τα σχόλια που διαβάζω έχουν ένα σκασμό bugs (π.χ sportnews.gr) Web Banking βρήκα μόνο της Eurobank. Winbank που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δεν έχει. Αυτά επαναλαμβάνω είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Αν κάτσεις και ψαχτείς και ασχοληθείς μπορεί να βρεις λύσεις που δεν σου προσφέρονται στο πιάτο αλλά είναι εξίσου καλές και καλύτερες από Android και Ios αλλά δεν έχω το χρόνο και την διάθεση να ξανά ανακαλύψω τον τροχό. Όσο για το σχόλιο περί υπολογιστών και κινητών δεν αφορά άτομα σαν και εμένα που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και τον υπολογιστή στο σπίτι τους τον ανοίγουν μόνο τα Σ/Κ. 2
dmsdms Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 μπορώ να πο φίλε gusmin ότι άπορο... οι επαφές π είχα από android έγραψα το λογαριασμό κωδικό κ μπήκαν κατευθείαν στο κατάλογο όλες..κ τ sms και το firmware πέρασε κατευθείαν οτι υπήρχε μόνο του κ άπλα τελείωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα