redarmada Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @Millennium ειναι της Corsair το hx850i 80 plus platinum.oθονη τωρα θα αγορασω καποια uhd θα το ψαξω.απο παιχνιδια παιζω τα παντα απο fps μεχρι hack and slash και racing.
big7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ουτε σε ενα, ενάμιση χρόνω πχ πιστεύεις οτι τα περισσότερα παιχνίδια θα ζητάνε 3gb για τα 1080ρ ? Μάντης κανείς δεν είναι αλλά οι ρυθμοί που αλλάζουν αυτές οι απαιτήσεις μου φαίνονται ραγδαίοι. Αν με 260 (+/-10) αγοράζω κατι αισθητά πιο δυνατό θα ήθελα να το ξέρω γιατί ελπίζω σε έναν χρόνο να μην λεω τι βλάκας είμαι που δεν πηρα κάρτα 4GB να εχουμε, ή δεν έδωσα κατι παραπάνω για να αντέξει κατι περισσότερο..... (πχ οταν έφτιαξα αυτο το pc ουτε τα 512mb gpu δεν χρειαζομουν καλά καλά ή 650w CM PSU αλλά μου έβγαλαν και γω δεν θυμάμαι πόσα χρόνια) Αλλιώς 380 2gb και τέλος... Ήδη τα καινούρια παιχνίδια ζητάνε περισσότερα από 2gb vram για high textures. Κάποια παιχνίδια γεμίζουν και τα 4gb της κάρτας μου σε 1080p. Το θέμα είναι ότι με τον επεξεργαστή που έχεις και την 380 δεν νομίζω να μπορείς να παίζεις τα καινούρια παιχνίδια σε high textures άρα τσάμπα τα 4gb. Βέβαια εγώ δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω στο θέμα οπότε αν θεωρεί κάποιος άλλος συμφορουμίτης ότι με το σύστημα σου θα πιάνεις ανεκτά fps σε high-ultra settings τότε πήγαινε σίγουρα για την 4gb 1
Millennium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @Millenium ειναι της Corsair το hx850i 80 plus platinum. oθονη τωρα θα αγορασω καποια uhd θα το ψαξω. απο παιχνιδια παιζω τα παντα απο fps μεχρι hack and slash και racing. Πρέπει να καταλήξεις πρώτα στην οθόνη.
fixxxer29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 αναφερομαι σε οθονη αναλυσης 3840x2160. Η ανάλυση παραείναι μεγάλη ακόμη και γι αυτήν την κάρτα. Το βέλτιστο θα ήταν να πήγαινες σε 2560x1440 οθόνη.
redarmada Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Η ανάλυση παραείναι μεγάλη ακόμη και γι αυτήν την κάρτα. Το βέλτιστο θα ήταν να πήγαινες σε 2560x1440 οθόνη. ωπ λαθος μου 2560x1440 σε αυτη την αναλυση θα ειμαι οκ με την ti;
giannisv6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ήδη τα καινούρια παιχνίδια ζητάνε περισσότερα από 2gb vram για high textures. Κάποια παιχνίδια γεμίζουν και τα 4gb της κάρτας μου σε 1080p. Το θέμα είναι ότι με τον επεξεργαστή που έχεις και την 380 δεν νομίζω να μπορείς να παίζεις τα καινούρια παιχνίδια σε high textures άρα τσάμπα τα 4gb. Βέβαια εγώ δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω στο θέμα οπότε αν θεωρεί κάποιος άλλος συμφορουμίτης ότι με το σύστημα σου θα πιάνεις ανεκτά fps σε high-ultra settings τότε πήγαινε σίγουρα για την 4gb Καταλαβαίνω τι λες,αν και σίγουρα έχω δει τον 955 (stock παρακαλώ) να πιάνει 60+ fps στα παιχνίδια που αναφέρω με τα κατάλληλα γραφικά βέβαια. Θα ψάξω reviews για τα συγκεκριμένα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή και αναλόγως τις απαιτήσεις τους σε μνήμη κυρίως, ή την απόδοση των 2 καρτών (R9 380 2Gb & 380 4Gb) στα ίδια παιχνίδια θα πράξω. Επομένως θεωρώ οτι οσο καλύτερη κάρτα γραφικών μπει σε αυτο το σύστημα τοσο περισσότερο θα χάνω fps λόγω bottleneck... Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν
andrikos66 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θέλω να αντικαταστησω την καρτα γραφικών μου. Έχω βρει μια geforce gtx 550 ti στα 60 ευρώ, αξίζει να τα δωσω?Γενικα μεχρι 100 τι προτεινεται. Η mb ειναι asus p6t me i7 920.
fixxxer29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ωπ λαθος μου 2560x1440 σε αυτη την αναλυση θα ειμαι οκ με την ti; Μια χαρά.
babisflou7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θέλω να αντικαταστησω την καρτα γραφικών μου. Έχω βρει μια geforce gtx 550 ti στα 60 ευρώ, αξίζει να τα δωσω? Γενικα μεχρι 100 τι προτεινεται. Η mb ειναι asus p6t me i7 920. επειδη την ειχα την καρτα που λες οχι δεν τα αξιζει.. μαζεψε κανα 40αρι ακομα καλυτερα. στα 100 ευρω καμια 7870 ή καμια 660.
panme Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 εχω κανει και φορματ στο πισι,κ παντα εχω τη ενημερωμενη εκδοση του φλας.κ εχω δοκιμασει ολες τις παλιοτερες.. καρτα γραφικων θελω την πιο οικονομικη,αλλα να παιζει ας πουμε κ κανα ελαφρυ παιχνιδακι..δε ξερω στα ποσο ξεκινανε,ας πουμε γυρω στα 50 ε?τροφοδοτικο ποθ μου ειπατε να αλλαξω εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο απο πρεμιερ γυρω στα 50 ε παλι?επαναλαμβανω ειμαι ασχετος γιαυτο ψαχνομαι..μια κατευθυνση να ξερω τι να παρω κ τι τιμες παιζουν.. ας πουμε αυτο ειναι καλυτερο? http://www.e-shop.gr...w-p-PER.640668, η ειναι κ αυτο κινεζικο..? για καρτα γραφικων δε εχω ιδεα..
aetos1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καταλαβαίνω τι λες,αν και σίγουρα έχω δει τον 955 (stock παρακαλώ) να πιάνει 60+ fps στα παιχνίδια που αναφέρω με τα κατάλληλα γραφικά βέβαια. Θα ψάξω reviews για τα συγκεκριμένα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή και αναλόγως τις απαιτήσεις τους σε μνήμη κυρίως, ή την απόδοση των 2 καρτών (R9 380 2Gb & 380 4Gb) στα ίδια παιχνίδια θα πράξω. Επομένως θεωρώ οτι οσο καλύτερη κάρτα γραφικών μπει σε αυτο το σύστημα τοσο περισσότερο θα χάνω fps λόγω bottleneck... Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν Αργότερα όταν βγουν παιχνίδια που ζητάνε πάνω από 2gb σε αυτή την ανάλυση τότε θα έχει μείνει από δύναμη η R9 380 , αλλά για να είσαι καλυμμένος και το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε στην 4GB η οποία παρεμπιπτόντως έχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με την 2GB 1
8elwADSL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εδώ πάντως βλέπω την 4gb να δίνει λίγα fps παραπάνω (2-4) 1
panme Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 κανε κανα φορματ (εχεις κανει ποτε στον υπολογιστη)κ ξαναπερνα τον flash player . τροφοδοτικο αλλαγη χθες. για την οθονη πες ποια ειναι ,απο ποτε ειναι κτλ. οσο για καρτα πες λεφτα που δινεις. εχω κανει και φορματ στο πισι,κ παντα εχω τη ενημερωμενη εκδοση του φλας.κ εχω δοκιμασει ολες τις παλιοτερες.. καρτα γραφικων θελω την πιο οικονομικη,αλλα να παιζει ας πουμε κ κανα ελαφρυ παιχνιδακι..δε ξερω στα ποσο ξεκινανε,ας πουμε γυρω στα 50 ε?τροφοδοτικο ποθ μου ειπατε να αλλαξω εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο απο πρεμιερ γυρω στα 50 ε παλι?επαναλαμβανω ειμαι ασχετος γιαυτο ψαχνομαι..μια κατευθυνση να ξερω τι να παρω κ τι τιμες παιζουν.. ας πουμε αυτο ειναι καλυτερο? http://www.e-shop.gr...w-p-PER.640668, η ειναι κ αυτο κινεζικο..? για καρτα γραφικων δε εχω ιδεα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις