Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την 1η Αυγουστου ειχα κανει παραγγελια την ATI Radeon R9 290 Vapor-X Tri-X OC 4GB  απο visionstudio...

Εδω και τοσες μερες με συνεχη επικοινωνια με τους ανθρωπους μου λεγανε οτι απο βδομαδα θα την εχω και να κανω υπομονη.

Σημερα μου ειπαν οτι εξαντληθηκε και καταργηθηκε η σειρα 2xx και να προβω στην αγορα της 390 ...

Αυτη τη στιγμη ειμαι σε διλημμα. Θελω μια GPU που να πλαισιωσει το συστημα της υπογραφης μου στη θεση της 270 που εχω που μπηκε σε ενα παλιον υπολογιστη. Σκοπος ειναι η καρτα να αντεξει για μια 5ετια και να ειναι γυρω στα 350 ευρω.

Δημοσ.

Απο την 1η Αυγουστου ειχα κανει παραγγελια την ATI Radeon R9 290 Vapor-X Tri-X OC 4GB  απο visionstudio...

Εδω και τοσες μερες με συνεχη επικοινωνια με τους ανθρωπους μου λεγανε οτι απο βδομαδα θα την εχω και να κανω υπομονη.

Σημερα μου ειπαν οτι εξαντληθηκε και καταργηθηκε η σειρα 2xx και να προβω στην αγορα της 390 ...

Αυτη τη στιγμη ειμαι σε διλημμα. Θελω μια GPU που να πλαισιωσει το συστημα της υπογραφης μου στη θεση της 270 που εχω που μπηκε σε ενα παλιον υπολογιστη. Σκοπος ειναι η καρτα να αντεξει για μια 5ετια και να ειναι γυρω στα 350 ευρω.

Δεν εχεις και πολλες επιλογες, η σε 390 κοιτας η σε 970. Στα 1080p εχουν παρομοιες επιδοσεις, σε μεγαλυτερες αναλυσεις θα σου προτεινα 390 λογω περισσοτερης VRAM μιας και θες να την κρατησεις και 5 χρονια..

• Like 1
Δημοσ.

Στο κουτί μου http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/centurion-590/μπαίνει καμία 390; 

Πάρε χάρακα και μέτρα. Στις ιστοσελιδες των κατασκευαστών γράφουν τις διαστάσεις της καρτας, δεν εχουν ολες οι 390 το ίδιο μέγεθος. Απο οτι βλέπω απο τα specs που έχει το κουτί σου πρέπει να χωράει κάρτα μηκους περίπου μεχρι 285 mm

Δημοσ.

Δεν ήξερες...Δε ρώταγες;! :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε χάρακα και μέτρα. Στις ιστοσελιδες των κατασκευαστών γράφουν τις διαστάσεις της καρτας, δεν εχουν ολες οι 390 το ίδιο μέγεθος. Απο οτι βλέπω απο τα specs που έχει το κουτί σου πρέπει να χωράει κάρτα μηκους περίπου μεχρι 285 mm

σιγουρα αυτη https://www.skroutz.gr/s/7289945/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-GV-R939WF2-8GD.htmlειναι 235mm 

• Like 2
Δημοσ.

ειναι πολυ φτηνοι ρε συ ομως . τωρα απο after sales δεν ξερω τι παιζει βεβαια

Eιναι και η γενικοτερη συγκυρια με τις τραπεζες. Πριν λιγα χρονια δεν ακουγονταν προβληματα.

Δημοσ.

Μια οφφτοπικ ερωτηση μιας και δεν εχουμε πλεον τα status.

Εχω κανει μια παραγγελια απο e-shop κ εχει φτασει στο καταστημα.Μεχρι ποσες μερες το κρατανε εκει αν δν εχω παει για παραλαβη?

Δημοσ.

Μια οφφτοπικ ερωτηση μιας και δεν εχουμε πλεον τα status.

Εχω κανει μια παραγγελια απο e-shop κ εχει φτασει στο καταστημα.Μεχρι ποσες μερες το κρατανε εκει αν δν εχω παει για παραλαβη?

στο στελνουν σε μηνυμα (στο κινητο σου) μεχρι ποια μερα ακριβως θα ειναι στο καταστημα της επιλογης σου για παραλαβη.

Δημοσ.

την 390 g1 λογω vram που μπορει να χρειαστεις σε αναβαθμιση οθονης στο μελλον και γιατι ειναι πιο φθηνη!ουσιαστικα δεν εχει κ αλλα πλεονεκτηματα ισως λιγα fps αλλα τοσο λιγα που ειναι αναξια λογου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...