Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ.Δοκιμάζω διάφορα games σε 1080 ultra(custom)/low settings.Η διαφορά που βλέπω σε γραφικά ειναι πολύ μικρή και σε αντίθεση η διαφορά σε fps μεγάλη.Είναι τυχαίο στα παιχνίδια που δοκίμασα λέτε ή σε όλα η διαφορά στα γραφικά είναι όντως μικρή.?

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο θελει η 390 8GB

λογικα απο 630 και πανω εισαι καλα...

το πιο οικομικο που θα βαζα εγω ειναι το thermaltake 630 SE 

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ.Δοκιμάζω διάφορα games σε 1080 ultra(custom)/low settings.Η διαφορά που βλέπω σε γραφικά ειναι πολύ μικρή και σε αντίθεση η διαφορά σε fps μεγάλη.Είναι τυχαίο στα παιχνίδια που δοκίμασα λέτε ή σε όλα η διαφορά στα γραφικά είναι όντως μικρή.?

ειναι οντως ελαχιστη η διαφορα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαινει απλη 290?Ολες 290 ειναι.Για 280χ θα μπλεξεις ειδικα με τις asus.Και με αλλες υλοποιησεις βεβαια μπορει να μην εχεις θεμα,πηρα σε εναν φιλο μου την HIS 280x iceq x2 και ειναι αριστη.Για sapphire αξιζει με χιλια να ψαχτεις,ειναι εγγυηση.Παντως η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις ειναι μια 3804gb.

απλη εννοουσα nonX.

την οποια αποσο γνωριζω την σηκωνει το τροφοδοτικο μου.

αυτο με φοβιζει οταν μιλαω για την 280χ τα προβληματα κ ειδικα στις asus.ρισκαρεις???δυσκολα...

οσον αφορα για την 380 την 4αρα κ γω αυτη θα θελα αλλα ανεβαινω κι οχι λιγα...περαν αυτου δεν υπαρχουν κ μτχ λογω οτι βγηκαν προσφατα.

Δημοσ.

Την ειχα στο 750άρη της υπογραφής και ήταν μια χαρά. Πιστεύω με ένα ποιοτικό 700+ είσαι ok!

Εχω το Antec edge 750W 80 plus gold full modular

Δημοσ.

babisflou7

Αξίζει να βάλεις λίγα παραπάνω και να πας σε 960 4gb

https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html

την τσεκαρω κι εγω αυτη ωστοσο θα παιρνα την αλλη την gigabyte με το oc με 6 ευρα παραπανω.

κι εκει εχω αποσταση δυστυχως οικονομικη.

την τσεκαρα σε μτχ κ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα εκτος απο καποιους που τις πουλανε στα 220 ευρα μτχ!!!!!!

Δημοσ.

Καποια καλη και δοκιμασμενη υλοποιηση για 960?

Να παρω MSI σαν αυτη που εχω τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος, και κατα τα αλλα ποια εκδοση?

Δημοσ.

Ε πες και ποια είναι αυτά τα διάφορα games...

Δημοσ.

Ε πες και ποια είναι αυτά τα διάφορα games...

Αυτά που δοκίμασα είναι  GTA V , Disshonored ,Tomb Raider , Left 4 Dead 2 , Resident Evil Remaster , Witcher 3.Ειδικά στο Witcher περίμενα χάος διαφορά αλλά τελικά ήταν το αντίθετο.Ένα print screen : πάνω ultra custom όλα on και το hairworks.Κάτω low όλα off και σε γραφικα και στο post processing.Witcher.jpg

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.θελω την βοηθεια σας για καρτα γραφικων.

εχω τα εξης πραγματα.

cpu-amd fx 8350

psu-corsair 750w

8 gb ram 1866gh hyper x kingston

motherboard-asrock fx 990

επισης θα αλλαχτει το κουτι απο midi se full tower οποτε θεμα χωρου δεν θα υπαρχει.και οθονη επισης καινουργια.απο χρηματα εως 300 ευρω.

ευχαριστω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...