Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιχνιδι του 2013 ?  σιγα μην ειναι και του 2000 . τεσπα ας κανει οτι θελει ο φιλος τα γραπτα εδω μενουν τα λεμε σε κανα 2-3 μηνες οταν θα παρει 390 με τον 6700κ  . μα δεν καταλαβες ετσι καναν και με την 780τι βγαλανε την 970 για ποιο καλη και τελικα ειναι πισω σε ολα απο την 780τι . η 780τι class η kingpin συγκρινεται μονο με 980 reference !! εκει ειναι η μικρη διαφορα που εχουν !!!

Ακριβώς του 2013 είναι. Τα patch δεν το φτιάχνουν από την αρχή. Υπάρχει και το google για τους στόκους...

• Like 4
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιχνιδι του 2013 ?  σιγα μην ειναι και του 2000 . τεσπα ας κανει οτι θελει ο φιλος τα γραπτα εδω μενουν τα λεμε σε κανα 2-3 μηνες οταν θα παρει 390 με τον 6700κ  . μα δεν καταλαβες ετσι καναν και με την 780τι βγαλανε την 970 για ποιο καλη και τελικα ειναι πισω σε ολα απο την 780τι . η 780τι class η kingpin συγκρινεται μονο με 980 reference !! εκει ειναι η μικρη διαφορα που εχουν !!!

Δηλαδή αν κάποιος δεν δώσει 500+ μονο για κάρτα, games δεν παίζει? Αυτό βγάζω σαν συμπέρασμα από τα λεγομενα σου, πράγμα που δεν ισχύει . Η 390 αποτελεί την βέλτιστη επιλογή στα 350-400 ευρώ, τωρά απο εκεί και περά ο καθενας βλέπει και κάνει. όσο για τον φίλο σου με τη 390 και τον FX, σου εξηγούμε ότι τρώει μπουκάλι από τον 6300 λόγω παλαιάς αρχιτεκτονικής του επεξεργαστή

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια οταν θα ξεμεινει απο δυναμη ο πυρηνας της 390 το ιδια θα ισχυει και για 780ti/970.Ιδιας δυναμικοτητας gpu ειναι, 3-5 frames παραπανω Η παρακατω δεν λενε κατι.Οι προτασεις επεσαν και ας αποφασισει ο ts τι θελει και μην μαλωνεται εδω και 3 σελιδες!

• Like 5
Δημοσ.

Παιδια εγω λεω να μην το συνεχεισουμε το θεμα.Ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις και τις υποστηρίζει φανατικα.Σεβαστες ολες οι αποψεις. 

• Like 1
Δημοσ.

καρτα με 8 gb στα μισα λεφτα απ'οτι σε nvidia  το καταλαβαινεις η μια εχει 350ε και η αλλη 750ε+ τα διπλα λεφτα εσυ τι λες  μ@λακες....

Mε λίγα λόγια μας λές πως δικαιολογείς 400 ευρώ + για 780ti ώστε να έχεις βελτίωση 6fps

μα μιλαω οτι την βαζουν στα ισα σχεδον με την 980τι σε 390χ ,και η 980τι ξεκιναει η απλη τοσο, σε evga υλοποιηση που ειναι και η ποιο τοπ σε 980τι ειναι classif η kingpin που ειναι η δικια μου δεν εχει 750ε αλλα 850ε+ τωρα που σου γραφω . οσω για την 970 με τα 4 gb που τελικα ειναι 3,500 εγω το ξερω οτι ειναι καλυτερη η 780τι class η kingpin γιαυτο και βλεπεις εδω μεσα οτι πουλανε 970 αβερτα .  και μια 780τι classif η kingpin απο ολες της 780τι απλες ειναι 15% πανω και καλυτερη απο την 390 σε ολα εστω και οριακα λογο 8 gb σε 144hz.

Mα που κολλάει η σύγκρηση μεταξύ 980ti 390X κλπ κλπ.?

Το όλο θέμα άρχησε λέγοντας εσύ πως η 390 είναι μούφα και πως καλύτερα να πάει σε 780Ti.

Στη συνέχεια σου απάντησα πως μπορεί στα 1080 να είναι ελάχιστα μπροστά η 780ti ( όχι σε όλα τα games ) αλλά στα 1440 η 390 είναι καλύτερη της που την κάνει πιο future proof.Επίσης δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό αν είναι ελάχιστα χειρότερη τότε είναι μούφα.

Απο τα λεγόμενα σου εγώ βλέπω πως εχεις διαλέξει στρατοπαιδο και είναι η πράσινη.

Τα υπόλοιπα είναι απλά άστοχα και δείχνουν πως δεν είσαι καλά διαβασμένος.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια οταν θα ξεμεινει απο δυναμη ο πυρηνας της 390 το ιδια θα ισχυει και για 780ti/970.Ιδιας δυναμικοτητας gpu ειναι, 3-5 frames παραπανω Η παρακατω δεν λενε κατι.Οι προτασεις επεσαν και ας αποφασισει ο ts τι θελει και μην μαλωνεται εδω και 3 σελιδες!

χοντρικά ναι, αντε δώσε λιγο (κανα χρόνο max) παραπάνω στην 390 λόγω DX12 και 8GB Vram

• Like 1
Δημοσ.

Mε λίγα λόγια μας λές πως δικαιολογείς 400 ευρώ + για 780ti ώστε να έχεις βελτίωση 6fps

Mα που κολλάει η σύγκρηση μεταξύ 980ti 390X κλπ κλπ.?

Το όλο θέμα άρχησε λέγοντας εσύ πως η 390 είναι μούφα και πως καλύτερα να πάει σε 780Ti.

Στη συνέχεια σου απάντησα πως μπορεί στα 1080 να είναι ελάχιστα μπροστά η 780ti ( όχι σε όλα τα games ) αλλά στα 1440 η 390 είναι καλύτερη της που την κάνει πιο future proof.Επίσης δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό αν είναι ελάχιστα χειρότερη τότε είναι μούφα.

Απο τα λεγόμενα σου εγώ βλέπω πως εχεις διαλέξει στρατοπαιδο και είναι η πράσινη.

Τα υπόλοιπα είναι απλά άστοχα και δείχνουν πως δεν είσαι καλά διαβασμένος.

Και βεβαια η r9 390 ειναι καλητερη απο την 780 ti  στις υψηλες αναλυσεις. 

Αυτο το βιντεο ειναι κατατοπιστικοτατο.

• Like 1
Δημοσ.

Με τη 390 nitro δηλαδή πόσα χρόνια θα μπορώ να παίζω όχι απαραίτητα στα full φυσικά μη παρεξηγηθω αλλά τουλάχιστον ας πούμε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό με τα οποία φίλτρα χωρίς να κολαει το game, για παράδειγμα τα γραφικά θα τρέχουν μετά από καιρό όπως σε μία καινούρια κονσόλα πχ ps4, one αφού όπως ξέρουμε οι κονσόλες χάνουνσε γραφικά σε σχεση με τα pc, αν είμαι κάπου λάθος συγχωρέστε με για την απιρια μου γιναυτο και ρωταω εσάς να μου λυσετε την οποία απορία και ευχαριστώ θερμά τον κάθε ένα και φυσικά σεβαστή κάθε άποψη δε σνομπαρω καμία γνωμη, εγώ απλά ακούω και βγάζω συμπεράσματα

Δημοσ.

Με τη 390 nitro δηλαδή πόσα χρόνια θα μπορώ να παίζω όχι απαραίτητα στα full φυσικά μη παρεξηγηθω αλλά τουλάχιστον ας πούμε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό με τα οποία φίλτρα χωρίς να κολαει το game, για παράδειγμα τα γραφικά θα τρέχουν μετά από καιρό όπως σε μία καινούρια κονσόλα πχ ps4, one αφού όπως ξέρουμε οι κονσόλες χάνουνσε γραφικά σε σχεση με τα pc, αν είμαι κάπου λάθος συγχωρέστε με για την απιρια μου γιναυτο και ρωταω εσάς να μου λυσετε την οποία απορία και ευχαριστώ θερμά τον κάθε ένα και φυσικά σεβαστή κάθε άποψη δε σνομπαρω καμία γνωμη, εγώ απλά ακούω και βγάζω συμπεράσματα

Στα επόμενα 2 χρόνια το πολύ πολυ να χαμηλώσεις κάποια settings από ultra σε very high, στα 3-4 να παίζεις σε high-very high, αλλά σε επίπεδα κονσόλας δεν θα πεσεις

Δημοσ.

χοντρικά ναι, αντε δώσε λιγο (κανα χρόνο max) παραπάνω στην 390 λόγω DX12 και 8GB Vram

Για κάρτα γραφικών, το +1 χρόνο, μόνο "λίγο" δεν το λες.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά για τη συγκεκριμένη μιλάμε τόση ώρα σωστά?http://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

Έχω δει πολλες 390/390x και με περισσότερα λεφτά που δε θα ειχα θεμα να δωσω αλλα.οχι πολυ πανω απο 400, απλά εγώ κατεληξα σε αυτή λόγω οτι έχει αρκετά θετικά σχόλια και στο skroutz και γενικότερα από φόρουμ που το εψαξα, έχετε να προτείνεται κάποια καλύτερη υλοποίηση από.τις τόσες 390/390x που υπάρχουν εκτός από αυτή που έχω κατασταλάξει προς το παρών ή η συγκεκριμένη είναι μονόδρομος για τα λεφτά που θέλω να διάθεσω?

Δημοσ.

Ρε παιδιά για τη συγκεκριμένη μιλάμε τόση ώρα σωστά?http://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

Έχω δει πολλες 390/390x και με περισσότερα λεφτά που δε θα ειχα θεμα να δωσω αλλα.οχι πολυ πανω απο 400, απλά εγώ κατεληξα σε αυτή λόγω οτι έχει αρκετά θετικά σχόλια και στο skroutz και γενικότερα από φόρουμ που το εψαξα, έχετε να προτείνεται κάποια καλύτερη υλοποίηση από.τις τόσες 390/390x που υπάρχουν εκτός από αυτή που έχω κατασταλάξει προς το παρών ή η συγκεκριμένη είναι μονόδρομος για τα λεφτά που θέλω να διάθεσω?

Για τα λεφτά αυτα είναι η καλύτερη

• Like 1
Δημοσ.

Nαι.Απλα ποιο ακριβη.Δεν αξιζει να πας ποιο πανω σε τιμη πιστευω.

Nαι, απλά είναι πιο χοντρη (3-slot), ενώ η sapphire πιο μακρυα.

Σε AMD πλεον ισχύει:

Sapphire>MSI>XFX>PowerColor-VTX3D(Θυγατρική της powercolor)>Gigabyte-Asus

Δεν θα το ελεγα.Πιστευω πως η gigabyte και η asus ειναι σιγουρα πανω απο την power color.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...