Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Περιμένω πόσα χρόνια μπας και το παίξουμε ποτέ σε κάποια κονσόλα ή pc και το παιχνίδι να τρέχει σε
60fps.

Υπαρχει τετοια περίπτωση?

Εχω τρελαθεί που έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη να το παιξω..Πραγματικα κρίμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω καν πως τέτοιο έπος δεν το κάνουν remastered (απλα high Textures + fps).

Μήπως πρέπει να το πάρω απόφαση και να το παίξω απο κανα φίλο μου που έχει ps4?
Η αφου περίμενα τόσα χρόνια να περιμένω κ άλλο ?

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

Περιμένω πόσα χρόνια μπας και το παίξουμε ποτέ σε κάποια κονσόλα ή pc και το παιχνίδι να τρέχει σε
60fps.

Εχω τρελαθεί που έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη να το παιξω..Πραγματικα κρίμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω καν πως τέτοιο έπος δεν το κάνουν remastered (απλα high Textures + fps).

Μεσα στις φημες για το επερχομενο ps showcase, ειναι και αυτο. Οποτε υπομονη 3 εβδομαδες και θα ξερουμε

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

60fps.

Αν θες την άποψή μου δεν χρειάζεται να περιμένεις. Θα το απολαύσεις μια χαρά και με την ps4 έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

60fps.

Παιξε αυτο το μαγικο παιχνιδι κ οταν βγει remaster το παιζεις ξανα. Ειναι μοναδικη εμπειρια, μην περιμενεις αλλο. 

Δημοσ.
Στις 12/5/2023 στις 12:22 ΜΜ, silenoz66 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

60fps.

Κάποια στιγμή θα βγει remaster στις next gen και στα pc. Μέχρι τότε ο μόνος τρόπος είναι με hacked ps4 pro (δεν ξέρω αν γίνεται και με ps5).

Δημοσ.

Θα κάνω υπομονή αφού παίζει να υπάρχου νεα soon....

Θεωρώ τρελό να μην κάνουν remastered αυτο το ΕΠΟΣ.

Και ποιο δεν θα πληρώσει για να το παίξει....

Δημοσ.

Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο. 

Ακυρο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 hours ago, lebron15 said:

Σκέφτομαι να ρίξω ένα δεύτερο play through. Το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο ξεκινώντας νέο save ή στο new game+; 

Αν το έχεις πρόσφατο το πρώτο play through και είσαι στο «νόημα» του γκειμ, τότε το new game+ θα είναι πιο εύκολο καθότι θα έχεις και το αναβαθμισμένο όπλο μαζί σου , οι εχθροί ναι μεν δυσκολεύουν αλλά δεν είναι τόσο αισθητή η διαφορά. Αν από την άλλη δεν το έχεις πρόσφατο, ξεκινα ένα φρέσκο new game και καλή απόλαυση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...