Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μια χαζη ερωτηση.

Εχω 2 pdf αρχεια με σκαναρισμενα εγγραφα. Τα αρχεια ειναι 11Mb και 12Mb και θελω να τα μικρυνω λιγο για να ειναι το καθενα λιγοτερο απο 10Mb. Πώς μπορω να το κανω αυτο; ευχαριστω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω 2 pdf αρχεια με σκαναρισμενα εγγραφα. Τα αρχεια ειναι 11Mb και 12Mb και θελω να τα μικρυνω λιγο για να ειναι το καθενα λιγοτερο απο 10Mb. Πώς μπορω να το κανω αυτο; ευχαριστω.

Εγω θα τα ξανασκαναριζα με μικρότερη αναλυση

Δημοσ.

http://m.wikihow.com/Reduce-PDF-File-Size

• Like 1
Δημοσ.

Για να είναι και ολοκληρωμένη η απάντηση:

Σήμερα σε συνεντευξη στον RealFM είπε η κα. Γεροβασίλη ότι η μεταβατική περίοδος θα είναι μάξιμουμ 90 ημέρες

(στο ηχητικό, από το 27:54 και μετά)

Δημοσ.

Οταν πας σε μια δουλειά και κανεις συμβαση για τεσσερης μηνες, αλλα αποφασιζει να σε διωξει στους τρεις, τι ισχυει;

Νομίζω πως καθώς γίνεται υπ'ευθύνη του εργοδότη είναι υποχρεωμένος να σου πληρώσει και τους 4 μήνες έως τον μήνα δηλαδή που έχετε υπογράψει. Ρώτα και έναν λογιστή

• Like 1
Δημοσ.

Kαταλαβαίνω οτι η εικόνα ειναι θολή και στο google search δε βρηκα κάτι, αλλά επειδή η φιγούρα κάτι μου θυμίζει, μπορει κάποιος να μου πει αν ανηκει σε κάποιο έργο (πχ Πικάσο) ή είναι κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

post-236054-0-20577500-1472542692_thumb.jpg

Δημοσ.

Στην αποσκευή που παραδίδουμε για φόρτωση στο αεροσκάφος μπορούμε να έχουμε παραπάνω υγρά από το κλασικό 1 λίτρο της χειραποσκευής;

Δημοσ.

Στην αποσκευή που παραδίδουμε για φόρτωση στο αεροσκάφος μπορούμε να έχουμε παραπάνω υγρά από το κλασικό 1 λίτρο της χειραποσκευής;

Στη χειραποσκευή το όριο είναι 100ml όχι 1 λίτρο. Στην αποσκευή δίνεις στο checkin δεν υπάρχει όριο, υπάρχουν όμως περιορισμοί στο ΤΙ υγρό μεταφέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Στη χειραποσκευή το όριο είναι 100ml όχι 1 λίτρο. Στην αποσκευή δίνεις στο checkin δεν υπάρχει όριο, υπάρχουν όμως περιορισμοί στο ΤΙ υγρό μεταφέρεις.

αναφέρθηκα στο 1 λίτρο αθροιστικά.

ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Το παρακατω site ειναι legit για αγορες? Κανα δυο βλακειουλες θελω να παρω, αλλα να ξερω αν θα ερθουν ποτε ή οχι.

https://www.tvc-mall.com/

Είναι θετικό ότι έχει paypal. Επίσης, στο scamadviser το βγάζει safe, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...