evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, εχω μια χαζη ερωτηση. Εχω 2 pdf αρχεια με σκαναρισμενα εγγραφα. Τα αρχεια ειναι 11Mb και 12Mb και θελω να τα μικρυνω λιγο για να ειναι το καθενα λιγοτερο απο 10Mb. Πώς μπορω να το κανω αυτο; ευχαριστω.
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, εχω μια χαζη ερωτηση. Εχω 2 pdf αρχεια με σκαναρισμενα εγγραφα. Τα αρχεια ειναι 11Mb και 12Mb και θελω να τα μικρυνω λιγο για να ειναι το καθενα λιγοτερο απο 10Mb. Πώς μπορω να το κανω αυτο; ευχαριστω. Εγω θα τα ξανασκαναριζα με μικρότερη αναλυση
p8denu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, εχω μια χαζη ερωτηση. Εχω 2 pdf αρχεια με σκαναρισμενα εγγραφα. Τα αρχεια ειναι 11Mb και 12Mb και θελω να τα μικρυνω λιγο για να ειναι το καθενα λιγοτερο απο 10Mb. Πώς μπορω να το κανω αυτο; ευχαριστω. http://m.wikihow.com/Reduce-PDF-File-Size 1
saxos55 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ο κύριος Παππάς υποστήριξε ότι για όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια «δεν θα πέσει μαύρο» και ότι θα ακολουθήσει μια μεταβατική περίοδος, Πόσο θα είναι η μεταβατική περίοδος και τι θα γίνει μετά, κανείς δεν ξέρει. Για να είναι και ολοκληρωμένη η απάντηση: Σήμερα σε συνεντευξη στον RealFM είπε η κα. Γεροβασίλη ότι η μεταβατική περίοδος θα είναι μάξιμουμ 90 ημέρες (στο ηχητικό, από το 27:54 και μετά)
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οταν πας σε μια δουλειά και κανεις συμβαση για τεσσερης μηνες, αλλα αποφασιζει να σε διωξει στους τρεις, τι ισχυει;
Razor_7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πού μπορείς να κάνεις μέτρηση ποσοστού λίπους/μυϊκής μάζας ?
mouxaxa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οταν πας σε μια δουλειά και κανεις συμβαση για τεσσερης μηνες, αλλα αποφασιζει να σε διωξει στους τρεις, τι ισχυει; Νομίζω πως καθώς γίνεται υπ'ευθύνη του εργοδότη είναι υποχρεωμένος να σου πληρώσει και τους 4 μήνες έως τον μήνα δηλαδή που έχετε υπογράψει. Ρώτα και έναν λογιστή 1
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Kαταλαβαίνω οτι η εικόνα ειναι θολή και στο google search δε βρηκα κάτι, αλλά επειδή η φιγούρα κάτι μου θυμίζει, μπορει κάποιος να μου πει αν ανηκει σε κάποιο έργο (πχ Πικάσο) ή είναι κάτι άλλο; Ευχαριστώ
Valerie_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στην αποσκευή που παραδίδουμε για φόρτωση στο αεροσκάφος μπορούμε να έχουμε παραπάνω υγρά από το κλασικό 1 λίτρο της χειραποσκευής;
katergaris79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στην αποσκευή που παραδίδουμε για φόρτωση στο αεροσκάφος μπορούμε να έχουμε παραπάνω υγρά από το κλασικό 1 λίτρο της χειραποσκευής; Στη χειραποσκευή το όριο είναι 100ml όχι 1 λίτρο. Στην αποσκευή δίνεις στο checkin δεν υπάρχει όριο, υπάρχουν όμως περιορισμοί στο ΤΙ υγρό μεταφέρεις. 2
Valerie_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στη χειραποσκευή το όριο είναι 100ml όχι 1 λίτρο. Στην αποσκευή δίνεις στο checkin δεν υπάρχει όριο, υπάρχουν όμως περιορισμοί στο ΤΙ υγρό μεταφέρεις. αναφέρθηκα στο 1 λίτρο αθροιστικά. ευχαριστώ. 1
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέχρι πόσες μέρες μπορεί να κάνει να φανεί στα διάφορα sites ένα tracking number από Κίνα;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το παρακατω site ειναι legit για αγορες? Κανα δυο βλακειουλες θελω να παρω, αλλα να ξερω αν θα ερθουν ποτε ή οχι. https://www.tvc-mall.com/
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το παρακατω site ειναι legit για αγορες? Κανα δυο βλακειουλες θελω να παρω, αλλα να ξερω αν θα ερθουν ποτε ή οχι. https://www.tvc-mall.com/ Είναι θετικό ότι έχει paypal. Επίσης, στο scamadviser το βγάζει safe, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις