Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kalh xroniα και απο εμενα!

Ποια ειναι η συντομευση πληκτρολογιου στο ms word ωστε να βαζω εκθετη ;

CTRL + SHIFT + =
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση

Επιλογω το 

α) Κοινοποιηση(φιλοι)

ή το 

β) Κοινοποιηση...

Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παλιά ο ΟΑΕΔ είχε ένα φόρουμ, σαν το insomnia καλή ώρα, στο οποίο έμπαινες και ρωτούσες πράγματα (σχετικά με τον ΟΑΕΔ προφανώς). Τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη;

Δημοσ.

Καλησπερα! 
Εχω ενα hotmail με αρκετα μηνυματα μεσα και αναρωτιομουν που μπορω να δω ποση χωρητικότητα εχω ακομα.
Για παραδειγμα στο gmail γραφει κατω κατω οτι χρησιμοποιεις τοσα  με οριο τοσα. 
Στο Hotmail που μπορω να δω αυτη την πληροφορια? Εχω ψαξει αλλα ματαια.

Δημοσ.

Για ερασιτεχνικη αποκλειστικα χρηση ποσα watt κολλητηρι χρειαζομαι? Η χρηση του θα ειναι για βυσματα κυριως. Ψαχνω κατι σχετικα φτηνο.

Δημοσ.

Η δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά; ρωτώ γιατί κάνανε κάτι έργα, τελείωσαν;

Δημοσ.

Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση

Επιλογω το

α) Κοινοποιηση(φιλοι)

ή το

β) Κοινοποιηση...

Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου?

Ευχαριστω

Ε τι λες να κάνει;

Δημοσ.

Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο

Δημοσ.

ότι πρέπει να κάνεις unfollow τους φίλους και unlike τις σελίδες στο φέησμπουκ που ανεβάζουν όλη την ώρα πόσα κουτάβια βρέθηκαν και πόσα χάθηκαν σε κάθε κωλοχώρι.

• Like 4
Δημοσ.

Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο

Επιστημονικα μιλώντας, νομίζω ο σκυλος στα όνειρα συμβολιζει το φιλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...