panosno1com Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Kalh xroniα και απο εμενα!Ποια ειναι η συντομευση πληκτρολογιου στο ms word ωστε να βαζω εκθετη ;
saxos55 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Kalh xroniα και απο εμενα! Ποια ειναι η συντομευση πληκτρολογιου στο ms word ωστε να βαζω εκθετη ; CTRL + SHIFT + = 1
-TRANE- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση Επιλογω το α) Κοινοποιηση(φιλοι) ή το β) Κοινοποιηση... Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου? Ευχαριστω
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παλιά ο ΟΑΕΔ είχε ένα φόρουμ, σαν το insomnia καλή ώρα, στο οποίο έμπαινες και ρωτούσες πράγματα (σχετικά με τον ΟΑΕΔ προφανώς). Τώρα δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη;
nomikosas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα! Εχω ενα hotmail με αρκετα μηνυματα μεσα και αναρωτιομουν που μπορω να δω ποση χωρητικότητα εχω ακομα.Για παραδειγμα στο gmail γραφει κατω κατω οτι χρησιμοποιεις τοσα με οριο τοσα. Στο Hotmail που μπορω να δω αυτη την πληροφορια? Εχω ψαξει αλλα ματαια.
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, απο μαγαζί για ρολόγια-κοσμήματα πως μπορώ να δω αν ένα SEIKO είναι αυθεντικό?
VasKag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για ερασιτεχνικη αποκλειστικα χρηση ποσα watt κολλητηρι χρειαζομαι? Η χρηση του θα ειναι για βυσματα κυριως. Ψαχνω κατι σχετικα φτηνο.
VasKag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Η τιμη καλη, αλλα χρειαζεται τοσο μεγαλο? Τα 80w τι θεωρουνται?
toyotats Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εχει αγορασει κανεις απο το rcmoment? εχει μεινει ευχαριστημενος?
mylo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Η δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά; ρωτώ γιατί κάνανε κάτι έργα, τελείωσαν;
Θεkλα Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα,οταν στο FB μπαινω σε διαγωνισμο και πρεπει να κανω κοινοποιηση Επιλογω το α) Κοινοποιηση(φιλοι) ή το β) Κοινοποιηση... Το οποιο μετα αυτο οπως και το αλλο φαινεται στο χρονολογιο μου? Ευχαριστω Ε τι λες να κάνει;
Hellaslover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 ότι πρέπει να κάνεις unfollow τους φίλους και unlike τις σελίδες στο φέησμπουκ που ανεβάζουν όλη την ώρα πόσα κουτάβια βρέθηκαν και πόσα χάθηκαν σε κάθε κωλοχώρι. 4
Θεkλα Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τι σημαινει αν δεις οτι βρησκεις σκυλους παρατημενους (σε δικο σου χωρο και οπου καλα ειναι δικα σου τα σκυλακια) σε ονειρο; Ειναι η δευτερη η τριτη φορα που βλεπω κατι τετοιο Επιστημονικα μιλώντας, νομίζω ο σκυλος στα όνειρα συμβολιζει το φιλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις