Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μιλατε για το appgratis, τοτε πρεπει να ξερεται οτι εχει γινει της κολασεως στο internet. Αν μιλατε γιαυτο ξαναλεω

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>αν μιλατε για το appgratis, τοτε πρεπει να ξερεται οτι εχει γινει της κολασεως στο internet. Αν μιλατε γιαυτο ξαναλεω</p>

Θα σε γελάσω , δεν κέρω καν πως λέγεται . Μόνο το οτι καθε τοσο κάποιεσ επι πληρωμης εφαρμογές για λιγες ωρες-μερες γίνονται δωρεάν και ξ εφαρμογη που ψάχνω είναι μια που σου δείχνει τν εκάστοτε μέρα τι είναι δωρεάν .

Λέγοντας της κολάσεως τι εννοείς ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι έγινε αυτό που είπα και κάποιοι αντέδρασαν.

Δημοσ.

Ποια η διαφορά του "Εγκατάσταση λεξικού" και του "Εγκατάσταση πακέτου γλώσσας" ;

Θέλω όταν γράφω την λέξη λάθος να την υπογραμμίζει και με δεξί κλικ να λέει την σωστή

Δημοσ.

Θα σε γελάσω , δεν κέρω καν πως λέγεται . Μόνο το οτι καθε τοσο κάποιεσ επι πληρωμης εφαρμογές για λιγες ωρες-μερες γίνονται δωρεάν και ξ εφαρμογη που ψάχνω είναι μια που σου δείχνει τν εκάστοτε μέρα τι είναι δωρεάν .

Sent from my iPhone using Insomnia

για αρχη

Apple-banned-AppGratis.png

επισης

http://appgratis.com/blog/

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια ή την εφηβεία του στη Θεσσαλονίκη (ή και όλη του τη ζωή) και να έχει γεννηθεί ως το 1970? Έχω ένα ερωτηματολόγιο με θέμα τον κινηματογράφο που θα ήθελα 2-3 άτομα να μου απαντήσουν, που να πήγαιναν cinema τότε.

Thanks in advance :)

(Για να μην ανοίξω άλλο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ :) )

Δημοσ.

Για να καταλαβεις το μεγεθος των πραγματων: τη δεκαετια 60-70 στον Ευοσμο μονο υπηρχαν 7 αιθουσες!!!

Χμμ... Έχει και αυτό το ενδιαφέρον του. :)

Δημοσ.

οι ψυχοτρόπες ουσίες που εμπεριέχονται / εμπεριέχονταν σε κάποια preworkout σκευάσματα θεωρούνται ναρκωτικές ουσίες ?
θυμάμαι κάποιο παλιότερα είχε mdma αλλα δεν λέω για αυτό , γενικότερα οι ψυχοτρόπες ουσίες κατατάσσονται στα ναρκωτικά και μπορεί να βγεις θετικός σε ναρκωτέστ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...