Pintsie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μη γελάσετε: πώς λέγεται το Π για τους παππούδες που περπατάνε; Θέλω να πάρω για τη γιαγιά μου αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο google ως Π. Λέγεται κάπως αλλιώς; (μη γελάτε!)
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 http://www.vita-orthopaedics.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=16&lang=el δεν γελάνε με αυτά.
barca10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μη γελάσετε: πώς λέγεται το Π για τους παππούδες που περπατάνε; Θέλω να πάρω για τη γιαγιά μου αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο google ως Π. Λέγεται κάπως αλλιώς; (μη γελάτε!) Περιπατητήρας.
Pintsie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χίλια χίλια χίλια ευχαριστώ παιδιά! Ειδικά το λινκ που δείχνει και με ροδάκια μερικά βοήθησε πάρα πολύ!!!
thodwris91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά.
linuslost Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά. Exουν σε καθε βαγονι τεσσερις 52αρες με full HD! Περα απο την πλακα , ουτε τηλεοραση θα βρεις ουτε αξιοπιστο 3g θα πιασεις.... 1
thodwris91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μάλιστα. Και η πλακα είναι και ο γυρισμος μου πέφτει πάλι πάνω σε ματς της εθνικής. Εστω, ευχαριστω
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μάλιστα. Και η πλακα είναι και ο γυρισμος μου πέφτει πάλι πάνω σε ματς της εθνικής. Εστω, ευχαριστω http://www.neolaia.gr/2012/02/22/wi-fi-trena-trainose/
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά. Αν πας με λεωφορείο ισως καταφέρεις να δεις κατι με 3g ή απο το wifi του λεωφορείου, με τρενο αποκλείεται. Φυσικά μιλάμε οτι θα ξοδεψεις παρα πολλα MB Και πιθανοτατα θα εχεις πολλα σπασιματα κ διακοπες.
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανένα ξένο ή και εγχώριο Site με ποικιλία σε, κυρίως, Posters με θέμα τους συγκροτήματα; Το allposters δε με κάλυψε.
ennoeitai Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μπορει καποιος να μου περιγραψει τι ειναι η εδρα της βρυσης;
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νομίζω είναι το κατώτατο σημείο της βρύσης που δεν φαίνεται και στηρίζει τη βρύση και τον εκάστοτε μηχανισμό παροχής/μίξης νερού. 1
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μένω επαρχία σε χωριό. Πήγα το χαλασμένο ποδήλατό μου σε γνωστό ποδηλατάδικο σε διπλανή πόλη για τα εξής: αλλαγή σαμπρέλας και λάστιχου στην πίσω ρόδα, αλλαγή αλυσίδας, αλλαγή φρένων και μίζας φρένων, αλλαγή ταχυτήτων και μίζας ταχυτήτων, καθώς και αλλαγή (αν χρειάζεται) μπροστινών δίσκων ταχυτήτων. Έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμη δεν με έχει ειδοποιήσει το κατάστημα ώστε να πάω να το πάρω. Ξέρω ότι το ποδήλατό μου έχει αρκετή δουλειά, αλλά είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Τους πήρα μετά από 1 εβδομάδα και μου είπαν ότι είχαν επισκευάσει το μισό ποδήλατο. Σε εσάς πόσο χρόνο κάνουν συνήθως για να επισκευάσουν το ποδήλατό σας;
stavi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 για μια αίτηση για μια δουλειά θέλει να φορτώσουμε ένα βιντεάκι με την παρουσίαση του εαυτού μας με λίνκ πώς το κάνουμε αυτό; που θα το φορτώσω δηλαδή;
therock Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 To "Αγορι" ειναι οντως οι καλυτερες ρακετες παραλιας αυτη τη στιγμη, ή πιστευετε πως υπαρχουν και καλυτερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις