Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

75 ο ένας και 79 ο άλλος. Θεωρείται πολύ αυτό; Intel Core 2 στα 1,86 GHz

Αν δεν τρέχεις κάποια βαριά εφαρμογή, τότε ναι,είναι τσιμπημένες οι τιμές άλλα πιστεύω όχι τόσο ώστε να έχεις κολλήματα.Καλό είναι να βρεις την μέγιστη  θερμοκρασία λειτουργίας του επεξεργαστή (Τmax), για να δούμε πόσο απέχεις από ο όριο .

Τον δίσκο τσέκαρε  http://www.hdsentinel.com/download.phpκαι ρίξε και ένα καθάρισμα και αλλαγή πάστας.

Tι cpu usage έχεις όταν παρουσιάζονται  τα κολλήματα ; 

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την μέγιστη πως την βρίσκω; Για τον δίσκο έκανα όλες τις δουλείες από τα Windows (defrag, ελέγχους για σφάλματα κτλ). Δεν κοίταξα για usage. Στον Chrome παρουσιαζόντουσαν τα κολλήματα (5 καρτέλες μαξ).

Δημοσ.

με αυτο /κοβεις -  ραβεις και μετατρεπεις τα mp4 σου σε οποια μορφη θελεις πανευκολα

χωρίς να θέλω να βάλω κανέναν σε κόπο.. σε περίπτωση που το ξέρετε ήδη...

μπορώ να βάλω υπότιτλους μ'αυτό; το έψαξα αλλά δεν το βρήκα παρόλλο που λέει κάτι για subtitles τελικά δεν βρήκα πως μπένουν

Δημοσ.

Γκουγκλαρε  "μοντέλο επεξεργαστή" Τmax . Τα εργαλεία των windows δεν μπορούν να σου δώσουν εικόνα της υγείας του δισκου.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτη η πικλοσαλατα που βαζουν στα cheesburgers στα Goody's τι ειναι? Εννοω που την πουλανε (μαρκα κλπ)? Δεν εχω εντοπισει κατι στα s/m.

Δημοσ.

Αυτη η πικλοσαλατα που βαζουν στα cheesburgers στα Goody's τι ειναι? Εννοω που την πουλανε (μαρκα κλπ)? Δεν εχω εντοπισει κατι στα s/m.

Αγγουρομαγιονέζα λέγεται και αν δεν την βρεις συσκευασμένη, θα την βρεις σε σούπερ μάρκετ χύμα, εκεί που κόβουν τα τυριά /αλλαντικά.

• Moderators
Δημοσ.

Αγγουρομαγιονέζα λέγεται και αν δεν την βρεις συσκευασμένη, θα την βρεις σε σούπερ μάρκετ χύμα, εκεί που κόβουν τα τυριά /αλλαντικά.

Ευχαριστω :D

Επισης, αλλη ερωτηση, το Δημαρχειο Παγκρατιου που βρισκεται? Με αναζητηση στο google μου βγαζει μονο της Καισαριανης..

Δημοσ.

Επισης, αλλη ερωτηση, το Δημαρχειο Παγκρατιου που βρισκεται? Με αναζητηση στο google μου βγαζει μονο της Καισαριανης..

To Παγκράτι είναι Δήμος Αθηναίων.

• Like 2
Δημοσ.

Η γατα μου ανεβαινει στο νεροχυτη και τον λερωνει. Θα μπορουσα να κανω κατι; Δε θελω να κλεινω τις πορτες της κουζινας, τις θελω ανοιχτες για να κανει ρευμα και να αεριζεται το σπιτι, και επειδη παω στην κουζινα συχνα.

Δημοσ.

εμένα η γάτα μου χέζει μονίμως μπροστά στην είσοδο

παρόλο που έχει στη διάθεση της ολόκληρο κήπο, παρόλο που ψέκασα με απωθητικό ακριβώς γι'αυτό το σκοπό, παρόλο που της φώναξα ακόμα και τη χαστούκισα... αυτή συνεχίζει να τα κάνει, παρόλο που είναι και στειρωμένη!

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γεμίσεις τον πάγκο με πράγματα για να μην μπορεί να ανέβει

αν έχετε καμία ιδέα και για το δικό μου πρόβλημα. . .

Δημοσ.

Stavi αμα δε βαριεσαι δες My cat from hell, μπορει να παρεις καμια ιδεα.

Εχετε κανενα καλο προγραμμα να προτεινετε για μετατροπη epub σε pdf;

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε κανενα καλο προγραμμα να προτεινετε για μετατροπη epub σε pdf;

Εγώ χρησιμοποιώ το zamzar.com, που έχει και δυνατότητα αφαίρεσης υδατογραφημάτων.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το zamzar.com, που έχει και δυνατότητα αφαίρεσης υδατογραφημάτων.

Ηθελα να αποφυγω τα ονλαιν, για τα κοπυραιτ κλπ, ποτε δεν ξερεις, γι'αυτο ρωτησα. Ελεγα μηπως βρω κανενα ελαφρυ για κατεβασμα. Εντυπωση μου κανει παντως που ειναι δυσευρετα σε πρωτη φαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...