Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το google δεν βοηθαει πολυ, ξερετε αν υπαρχει καποιο φυτο που να συμβολιζει την ελπιδα, την ζωη κλπ; Να εχει αισιοδοξο συμβολισμο 

Α, και να μπορω να το βρω σε φυτωριο

ελια

Δημοσ.

Τι format/reset να κάνω στο κινητό μου ώστε να σβηστούν όλα τα αρχεία/εφαρμογές μου πριν το δώσω;

Να είναι δηλαδή σαν να ανοίγει πρώτη φορά

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες δυο ερωτησεις.

Νοσοκομειακο κρεβατι: Συμφερει η ενοικιαση ή η αγορα? Ποσο περιπου θα κοστισει η μια και ποσο η αλλη επιλογη? Φυσικα θα κανω αναζητηση αλλα θελω να εχω μια πρωτη εικονα γιατι ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα, σε φαση ειτε 50 ευρω μου ζητησουν ειτε 300, θα μου φανει το ιδιο λογικο/παραλογο γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε.

Εργασιακη ερωτηση: Εστω πως καποιος εργαζεται 4ωρο πενθημερο απο τον Αυγουστο 2013 και τον Απριλιο του 2014 μετατρεπεται σε full time 8ωρο πενθημερο μεχρι τον Γεναρη του 2015. Σε περιπτωση απολυσης τον Γεναρη του '15 δικαιουται ταμειο ανεργειας? Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τα ημερομισθια σε αναλογια με το part time 4ωρο διαστημα που προανεφερα. 

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων μεσα απο το μενου ασφαλεια κανεις.

Έχω την εντύπωση πως δεν σβήνονται οριστικά και μέσα από προγράματα ο άλλος μπορεί να ξαναανακτήσει τα δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο σάιτ που να δινω πχ λινκς απο προϊόντα και να με ειδοποιει οταν πεσει η τιμη τους;

Οχι για αμαζον, ebay αλλά γενικά.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...