Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αναφερομαι να δηλωνεις ανεργος και να μην εχεις δουλεψει...

Και η γιαγια μα σου τα δωσε πρεπει να ειχε γινει δωρεα..

Ποσα να μαζευες απο μικρος...

Κατι ακομα παραξενο.

Με εδωσαν ενα κινητο απλο, πηγα να βαλω ημερομηνια την σημερινη και δεν την δεχοταν, μονο μεχρι 31/12/2014.

Γιατι αυτο ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ, και η δωρεά δεν έχει δηλωθεί και φορολογηθεί, θα χτυπήσει καμπανάκι στο taxis και θα πληρώσεις το τίμημα με τον ανάλογο φόρο.

Δημοσ.

Πότε είναι καλή περίοδος να αγοράσεις ηλεκτρονικά είδη, συγκεκριμένα τηλεόραση. Κάτι άκουσα ότι θα βάλουν εκπτώσεις από αύριο, αλλά δεν βρίσκω κάτι στο νετ.

Και σε ποια καταστήματα προτείνετε να κοιτάω;

Δημοσ.

Υπάρχει site με αεροπορικά εισιτήρια που να ψάχνεις την φτηνότερη ημερομηνία σε διάστημα 1 έτους; (κι όχι 3 ημερών που γίνεται συνήθως). Κοινώς, θέλω να πάω κάπου αεροπορικώς όσο το δυνατόν πιο φτηνά και δε με νοιάζει καθόλου η ημερομηνία.

Δημοσ.

Ανοίγω τ word και μου γράφει:

''This copy of Microsoft Office is not activated. You have 5 days left to activate. Ensure you are connected to your corporate network to enable automatic activation. Your system administrator can help.''

Και από κάτω έχω την επιλογή ''Change product key''. 

Τι είναι αυτό; Και τι να κάνω; 

Δημοσ.

Υπάρχει site με αεροπορικά εισιτήρια που να ψάχνεις την φτηνότερη ημερομηνία σε διάστημα 1 έτους; (κι όχι 3 ημερών που γίνεται συνήθως). Κοινώς, θέλω να πάω κάπου αεροπορικώς όσο το δυνατόν πιο φτηνά και δε με νοιάζει καθόλου η ημερομηνία.

http://gr.skyscanner.com/

Δημοσ.

''This copy of Microsoft Office is not activated. You have 5 days left to activate. Ensure you are connected to your corporate network to enable automatic activation. Your system administrator can help.''

Καιρός να πας σε Libreoffice

Δημοσ.

Μάλλον το έχεις πειρατικό. Η το αγοράζεις ή γυρνάς σε open/libreoffice. Αν το έχεις ήδη αγοράσει, μάλλον έχεις κάνει καμια γκάφα.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι το ultra levure δεν πρεπει να χορηγείται σε συντομο χρονο με την αντιβιωση;  Σε non doctorish terms οσο γινεται παρακαλω. :lol:

Δημοσ.

για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα;

στα κεπ μπορω να τον εκδοσω;

αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας;

Δημοσ.

Γιατι το ultra levure δεν πρεπει να χορηγείται σε συντομο χρονο με την αντιβιωση;  Σε non doctorish terms οσο γινεται παρακαλω. :lol:

Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το UL είναι μύκητες και δεν επηρεάζεται από την αντιβίωση, ίσα-ίσα βάσει μελετών ενισχύει την αντιβιοτική δράση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για κοριτσάκια, η κολπίτιδα λόγω σακχαρομύκητα είναι σχεδόν ανήκουστο οπότε δεν παίζει θέμα "ρίξαμε τα βακτήρια, ανέβηκαν οι μύκητες, φτιάξαμε κολπίτιδα".

• Like 1
Δημοσ.

για ηλεκτρονικη ανανεωση καρτας ανεργιας χρειαζομαι κλειδαριθμο, σωστα;

στα κεπ μπορω να τον εκδοσω;

αν οχι, στον οαεδ που τον βγαζουν, πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου; ή αρκει μονο η καρτα ανεργιας;

Αρκεί η κάρτα ανεργίας και η ταυτότητα.

Δημοσ.

Καιρός να πας σε Libreoffice

Θα το μελετήσω, ευχαριστώ! (Εντωμεταξύ, λάικ για το αβαταρ σου). 

Μάλλον το έχεις πειρατικό. Η το αγοράζεις ή γυρνάς σε open/libreoffice. Αν το έχεις ήδη αγοράσει, μάλλον έχεις κάνει καμια γκάφα.

Η πιθανότητα να κάνω γκάφα είναι πολύ μεγάλη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου έκανε φόρματ ένα παιδί και δεν ξέρω και τι ακριβώς μου έκανε. Στεναχωριέμαι για τις ενα σωρό εργασίες μου που πρέπει καλού κακού να αποθηκεύσω κάπου. :(

Δημοσ.

Μετά το φορμάτ σου έβαλε πειρατικό word, προφανώς. Και δεν το εγκατέστησε σωστά.

Ή κατεβάζεις κάποιο δωρεάν πρόγραμμα όπως σου είπαν πιο πάνω ή βρίσκεις κάποιον που να ξέρει για να σου το περάσει σωστά

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...