Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια απευθυνομαι εδω μηπως καποιος γνωριζει τι μπορω να κανω στην περιπτωση μου...εχω παρει ενα ταμπλετ asus και εχει χαλασει 3 φορες υστερα απο 3 μηνες που το εχω....μια, δυο και εχθες τριτη φορα και την ιδια μερα μαλιστα που το ξανα παρελαβα χαλασε παλι η οθονη...μπορω επιτελους να απαιτησω αντικατασταση πληρης η καλα ξεμπερδεματα?

ρωταω να μαθω περισοτερο την πολιτικη μιας αλυσιδας στην περιπτωση που εχεις φαει πακετο και ξημεροβραδιαζεσαι στο σερβις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πούμε ότι ξεκινάω ειδική δίαιτα για να ρίξω την χοληστερίνη μου. Μπορώ να το επισπεύσω κάνοντας και γυμναστική ή δεν θα δω διαφορά; Δηλαδή καίγεται γρηγορότερα κάνοντας γυμναστική;

• Moderators
Δημοσ.

Ας πούμε ότι ξεκινάω ειδική δίαιτα για να ρίξω την χοληστερίνη μου. Μπορώ να το επισπεύσω κάνοντας και γυμναστική ή δεν θα δω διαφορά; Δηλαδή καίγεται γρηγορότερα κάνοντας γυμναστική;

ειναι απαραιτητη η γυμναστικη για τη χολιστερινη! βαρη και αεροβιο (συνδυασμος)

Δημοσ.

Η διαιτα θα μειωσει την LDL και την ολικη χοληστερολη. Η γυμναστικη θα αυξησει την HDL (που παλια λεγαμε "καλη χοληστερολη") η οποια δρα καρδιοπροστατευτικα. Πολυ χοντρικα ολα αυτα.

Δημοσ.

ειναι απαραιτητη η γυμναστικη για τη χολιστερινη! βαρη και αεροβιο (συνδυασμος)

Η διαιτα θα μειωσει την LDL και την ολικη χοληστερολη. Η γυμναστικη θα αυξησει την HDL (που παλια λεγαμε "καλη χοληστερολη") η οποια δρα καρδιοπροστατευτικα. Πολυ χοντρικα ολα αυτα.

Και οι 2 αρκετά κατατοπιστικοί. Ευχαριστώ. Έχω ξεκινήσει ήδη ελαφριά γυμναστική (20 - 40 λεπτά, περπάτημα - τρέξιμο - ποδήλατο ή συνδυασμός αυτών, είμαι αρκετά αγύμναστος και το πάω χαλαρά). Απλώς ρώτησα για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. 

Δημοσ.

Παιδιά έψαξα το δέμα στο http://www.elta-courier.gr/search.asp και μου βγάζει:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

Τί σημαίνει το ΚΔΤ;

Δημοσ.

Επιτρεπεται σε αμάξι να κάνω μετατροπή στις λαμαρίνες ;

Πχ σε ντατσουνοειδες να κλείσω πίσω την καρότσα με μεταλλικη κατασκευή και να ξην είναι ξεσκέπαστο

Ή σε μικρό φορτηγάκι (σαν αυτα των ΕΛΤΑ αν εχετε πετυχει) στο πισω μερος , πλην της συρόμενης πόρτας,να κόψω τη λαμαρίνα και να βάλω ενα εξτρα παράθυρο;

Επειδη η λογική λέει πως απαγορεύεται,υπάρχει διαδικασία ωστε να μπορείς να το νομιμοποιήσεις καπως;ξερωγω στο Κτεο ;

Δημοσ.

Αθηναίοι δώστε λίγο info...

Την ερχόμενη Παρασκευή έρχομαι κάτω με αεροπλάνο. Θα είμαι Ελ. Βενιζέλος κατά 22:30, αν δεν αργήσει καμιά πτήση. Και θα πάω Ν. Ηράκλειο (ή και Μαρούσι παίζει, δε ξέρω ακόμα).

Τον προαστιακό τον χάνω, έτσι; Καλά είδα;

Τι συμφέρει να κάνω; Πέρα απ' το να έρθει να με μαζέψει κανείς...

Δημοσ.

μετά απο κάποιος μήνες ναι φραγή κλήσεων

στη βονταφον ειναι μετα απο 11 μηνες

Εχω να βαλω καρτα σχεδον 6 μηνες αν δεν βαλω τι γινετε χανω το νουμερο ?

ξερει κανείς τι παίζει με την κάρτα bonus miles ths aegean?

έχει καποια χρέωση ή μονο κερδισμένος μπορείς να βγεις;

Δημοσ.

Δεν εχει χρέωση αλλα δεν παιζει να πιασεις και καποιο αξιολογο μπονους αν δεν ταξιδευεις πάρα πολυ συχνα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...