Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις και κανενα ελληνικο μηπως ?

Αν θέλεις καλό ελληνικό κρασί γύρω στο δεκάρικο, προτείνω Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου.

• Like 1
Δημοσ.

Aν επιστρεψω με doa ενα προβληματικο προιον, κινητο ας πουμε, μεσα στο περιθωριο 7 ημερων που εχω και ειμαι τοσο γκαντεμης που ξανα παρω προβληματικο προιον, απο την ημερα που θα γινει η αλλαγη, ξανα μετραει το doa απο εκεινη την στιγμη για αλλες 7 ημερες?

Δημοσ.

Αν θέλεις καλό ελληνικό κρασί γύρω στο δεκάρικο, προτείνω Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου.

Θα το εχω στα υποψιν για αλλη φορα, τωρα πηρα τελικα ξινομαυρο ρεζερβε μπουταρι που μου το προτεινε η iris.

Η εγγραφη χρηστη στον οαεδ στελνει μυνημα ενεργοποιησης η γυνετε αυτοματα ?

Δημοσ.

Θα το εχω στα υποψιν για αλλη φορα, τωρα πηρα τελικα ξινομαυρο ρεζερβε μπουταρι που μου το προτεινε η iris.

Η εγγραφη χρηστη στον οαεδ στελνει μυνημα ενεργοποιησης η γυνετε αυτοματα ?

Αυτόματα ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα, τί είναι τα win 8.1 με bing; Έκδοση που απλά έχει ως μηχανή αναζήτησης στο σύστημα την bing;

την οποία μπορείς να αλλάξεις ασφαλώς...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτόματα ...

Εκανα τελικα εγγραφη και ανανεωσα την καρτα , δεν μου εβγαλε καποια σελιδα για να εκτυπωσω σαν αποδεικτικο οπως περιμενα οπως πχ με της αιτησεις σε διαγωνισμους μου εβγαλε μονο ενα μήνυμα σε μικρο παραθυρο οτι εγινε με επιτυχια.

Μεσα λεει καταγραφη απο τον χρηστη ξεκιναει απο 16/2 ελπιζω να μην γινει καμια βλακεια και τρεχω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...