Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αγορα κινητου παλαιου τυπου (feature) αλλα αυτο το μοντελο δεν υπαρχει με ελληνικο μενου και στα πληκτρα δεν ειναι τυπωμενα τα ελληνικα.

Η απορια μου ειναι αν θα μπορω να γραψω sms στα ελληνικα.

Δημοσ.

Αυτοκινητο 1600 κυβικων εχει τεκμηριο 6400€. Ομως λόγω 10ετίας από την ημερομηνια της 1ης αδειας έχει εκπτωση στο τεκμηριο 50%. Οποτε θα φορολογηθεις με 3200. Σε αυτο προσθεσε και το διαβιωσης το οποιο ειναι 2000 ανα ατομο νομιζω.

Δημοσ.

Δηλαδή 6.5 ευρώ θα χρεωθώ;Δεν θα κρατήσει προμήθεια και η εκεί τράπεζα;Μόνο η εθνική κρατάει;

Η βγάζεις 400+600Ε οπότε χρεώνει 1,1+1,25 σύνολο 2,35Ε αντί για 6,5Ε

Αφού είσαι εδώ πάρε και λίγα μετρητά γιατί να τα βγάλεις όλα απο εκέι

Τέλος αν πληρώσεις απευθείας με κάρτα οποιαδήποτε τράπεζας δεν έχεις προμήθεια εντός ευρωζώνης, τι τα θες τόσα μετρητά;

Δημοσ.

Πολλές γνωστές μάρκες στρωμάτων ύπνου έχουν κάποιες σειρές στα 150~200 ευρώ. Μπορείς να κοιμηθείς άνετα σε αυτά;

Δημοσ.

Γιατι να μην μπορεις ? Εγω ειχα δοκιμασει καποια γνωστα  στρωματα και κατεληξα τελικα σεσυνοικιακο μαγαζι.Μονο αυτο με καλυψε απο αποψη σκληρομαλακοτητας .Λεξη κλειδι :  δοκιμασα.Εκτος αν ψαχνεσαι ιδιαιτερα με υλικα , αν  ειναι ανατομικα κλπ

Δημοσ.

Στον λογαριασμό μου στο paypal στο κινητό δεν με αφήνει να βάλω +30 μπροστά. Να το αφήσω 30 ή να μην βάλω καθόλου κωδικό χώρας;

Δημοσ.

Την βεβαιωση που αποδεικνυει οτι τα τελη του αυτοκινητου ειναι πληρωμενα, πρεπει να την εχουμε για την μεταβιβαση ή με το αποκομα που εχω απο την.τραπεζα ειμαι καλυμμενος;;

Δημοσ.

Την βεβαιωση που αποδεικνυει οτι τα τελη του αυτοκινητου ειναι πληρωμενα, πρεπει να την εχουμε για την μεταβιβαση ή με το αποκομα που εχω απο την.τραπεζα ειμαι καλυμμενος;;

Εκανα μεταβιβαση αυτοκινητου πριν 3 μηνες, στα ΚΕΠ. Δυστυχως δεν αρκει το αποκομμα απο την τραπεζα, θελουν βεβαιωση απο την εφορια οτι τα τελη κυκλοφοριας ειναι καλυμμενα. Δεν εχει λογικη, αλλα αυτο μου ζητησαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...