Liverpool89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το καινουργιο τραγουδι του νινο γιατι δεν το χει το youtube;
Gtr34 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Όποιος έχει τον αποκωδικοποιητή Crystal Audio HD. Παίζει ήχο Ac3;Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος στους εξωτερικούς υπότιτλους;
kalogeros Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν είναι βιβλία αλλά πιστεύω να σου κάνει http://kithara.to/index.php?cmd=ai&art=izannidgs+alkinpps Το έχω υπόψιν μου αυτό το site, αλλά πλέον δεν με καλύπτει. Δεν έχει παρτιτούρες και οι ταμπλατούρες του είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Δεν θέλω να παίζω μόνο συγχορδίες, θέλω να παίξω λίγο πιο μελωδικά.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κάνε την εικόνα σου export σε PSD, αν δουλέψει όλα καλά, αλλιώς χλωμό. Το έκανα, αλλά η εικόνα μετετράπη τελικά σε png Μήπως παίζει ρόλο κάποια από αυτές τις ρυθμίσεις;
gokuthelegend Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω;
doctorkostis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω; Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι. Θα το έκλεινα αλλά συντηρώ και ένα page για μια ιστοσελίδα.
fotodv7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν... Έχει αλλάξει κάτι;
Adon1s Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Νομιζω απλα δεν τους το λες Ξαφερφος μου νοικιασε απο Ουγγαρια και ηρθε Ελλαδα για 4 μερες,απλα πηρε αμαξι με απεριοριστα χιλιομετρα (δε ξερω τι συστημα εχουν εκει πανω) και απλα δεν τους ειπε οτι παει εξωτερικο.
bluesattack Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 τον αγωνα Γιουβεντους Ρεαλ τον εδειχνε καποιο ελληνικο καναλι ?
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 τον αγωνα Γιουβεντους Ρεαλ τον εδειχνε καποιο ελληνικο καναλι ? Novasports 2
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 συνηθως δεν το επιτρεπουν στο συμβολαιο, οπως και το να μπει σε βαπορι πχ αν δεν ειναι και ο ιδιοκτητης ως επιβατης, παιζει να τσινισουν στα συνορα και να θελουν τιποτα υπευθυνες δηλωσεις χρειαζεται και πρασινη καρτα για να ισχυει η ασφαλεια Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν...Έχει αλλάξει κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 παιδιά, έχω μια ερώτηση γιατί δεν ξερω. Θέλω να πάρω ένα cd από το discogs, και ο seller βρίσκεται στη γερμανία. Μέθοδο πληρωμής έχει βάλει το εξής: SEPA/IBAN bankwire transfer within EU (standard shipping). Προφανώς θα έχει ένα iban που θα πρέπει να βάλω τα χρήματα. Σε ποια τράπεζα όμως, αφού βρίσκεται αυτός σε άλλη χώρα; ξέρουμε τίποτα;
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 και απο την δικη σου γινεται. εκτος απο το IBAN θελουν και το BIC
Ison_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ποιο νοσοκομείο στην Αθήνα έχει καλή φήμη για τα ορθοπεδικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις