Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος έχει τον αποκωδικοποιητή Crystal Audio HD. Παίζει ήχο Ac3;Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος στους εξωτερικούς υπότιτλους;

Δημοσ.

Δεν είναι βιβλία αλλά πιστεύω να σου κάνει

http://kithara.to/index.php?cmd=ai&art=izannidgs+alkinpps

Το έχω υπόψιν μου αυτό το site, αλλά πλέον δεν με καλύπτει. Δεν έχει παρτιτούρες και οι ταμπλατούρες του είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Δεν θέλω να παίζω μόνο συγχορδίες, θέλω να παίξω λίγο πιο μελωδικά.

Δημοσ.

Κάνε την εικόνα σου export σε PSD, αν δουλέψει όλα καλά, αλλιώς χλωμό.

Το έκανα, αλλά η εικόνα μετετράπη τελικά σε png  :confused: 

Μήπως παίζει ρόλο κάποια από αυτές τις ρυθμίσεις;

J0FYr7r.png

Δημοσ.

Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω;

Δημοσ.

Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω;

Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι.
Δημοσ.

Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι.

Θα το έκλεινα αλλά συντηρώ και ένα page για μια ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν...

Έχει αλλάξει κάτι;

Δημοσ.

Νομιζω απλα δεν τους το λες

Ξαφερφος μου νοικιασε απο Ουγγαρια και ηρθε Ελλαδα για 4 μερες,απλα πηρε αμαξι με απεριοριστα χιλιομετρα (δε ξερω τι συστημα εχουν εκει πανω) και απλα δεν τους ειπε οτι παει εξωτερικο.

Δημοσ.

συνηθως δεν το επιτρεπουν στο συμβολαιο, οπως και το να μπει σε βαπορι πχ

αν δεν ειναι και ο ιδιοκτητης ως επιβατης, παιζει να τσινισουν στα συνορα και να θελουν τιποτα υπευθυνες δηλωσεις

χρειαζεται και πρασινη καρτα για να ισχυει η ασφαλεια

Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν...

Έχει αλλάξει κάτι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά, έχω μια ερώτηση γιατί δεν ξερω. Θέλω να πάρω ένα cd από το discogs, και ο seller βρίσκεται στη γερμανία. Μέθοδο πληρωμής έχει βάλει το εξής: SEPA/IBAN bankwire transfer within EU (standard shipping). Προφανώς θα έχει ένα iban που θα πρέπει να βάλω τα χρήματα. Σε ποια τράπεζα όμως, αφού βρίσκεται αυτός σε άλλη χώρα; ξέρουμε τίποτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...