VasKag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στο gps τι ειναι καλυτερο σαν cpu? ΜΤΚ ή SIRFAtlas?
Ison_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γιατί το gps είναι δωρεάν; Σίγουρα "για το καλό της ανθρωπότητας" , αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;
VasKag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 εννοω σε συσκευη με wince, και οχι σε κινητο/tablet. Ρωταω απο θεμα ταχυτητας, αποκρισης και κλειδωματος δορυφορων.
saxos55 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γιατί το GPS είναι δωρεάν; Γιατί το gps είναι δωρεάν; Σίγουρα "για το καλό της ανθρωπότητας" , αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Deja vu? 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εχω μερικες σαμπανιες moet κτλπ αυτες χαλανε αν περασει αρκετος καιρος; τις εχω περιπου 14 μηνες. Εψαξα στο νετ κ λεει γενικως αν τις βαλεις πλαγια δεν χαλανε και να μην τις βλεπει ο ηλιος και γενικα μια φυλαξη παρομοια με τα κρασια.αλλα εχουν συγκεκριμενη περιοδο καταναλωσης; πανω στο μπουκαλι η στο κουτι δεν λεει καμια Ημερομηνία
angmar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γιατί το gps είναι δωρεάν; Σίγουρα "για το καλό της ανθρωπότητας" , αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; http://www.cbsnews.com/videos/why-not-charge-for-gps/
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αλλαγή charging port windows phone εντός εγγύησης, πού;
scullyist Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 The Frangipani (better known as Plumeria) is best known to tourists as the Hawaiian Lei Flower. In varying shades of pink, red, yellow and white, they have a distinct center that looks like it has a touch of warm gold. And the scent is distinctly tropical, growing more aromatic in the evenings. Aν ειναι Νόκια, σε οποιοδήποτε Nokia Care 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Θεεενξ για ακόμη μια φορα 1
dimitrisbd87 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα με καλύμματα για καρέκλες γραφείου διευθυντικές?το δερμα εχει αρχίζει να χαλάει και θέλω να το σκεπάσω με κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις