giorgolavos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 6 του μήνα αγορά, 8-9 ήταν η αποστολή. Ναι, ο πωλητής έχει 99% positive 6 του μήνα αγορά, 8-9 ήταν η αποστολή. Ναι, ο πωλητής έχει 99% positive 1
allaboutjazz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Με προπληρωμένη αγόρασα τώρα απο ebay μια βλακεια 0.99$ με free postage μέσω παυπαλ για να δοκιμάσω αν γινεται.Βέβαια είχα λεφτά στην καρτα που με πλήρωσαν από αγγλία. Αν βάλω λεφτά στην κάρτα από την τράπεζα γίνεται να αγοράσω κατι απο εξωτερικο ;
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 6 του μήνα αγορά, 8-9 ήταν η αποστολή. Ναι, ο πωλητής έχει 99% positive 6 του μήνα αγορά, 8-9 ήταν η αποστολή. Ναι, ο πωλητής έχει 99% positive Τσέκαρε πάλι σε 1-2 μέρες, δεν πιστεύω να έχεις θέμα
Antwni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τι παιζει με την λεξη απα το; Απιστευτο είναι Απιστευτο είναι Απιστευτο είναι Μα δεν γραφω απιστευτο ειναι..ελεος. Απιστευτο είναι Άπατo. Ίσως είναι μόνο σε σένα. Τώρα που είναι κλειδωμένη η Paypal είναι κλειδωμένη μόνο για αγορές ή και για καταθέσεις? πχ αν εγώ πουλάω κάτι και τα λεφτά μπαίνουν στην Paypal θα μπορώ να πάρω τα λεφτά? Γιατί να τα πάρεις? Άστα στο balance, κάτι θα χρειαστεί να πάρεις Ή κάνε μεταφορά σε μένα και σου δίνω εγώ τα χρήματα χέρι-χέρι Λογικά πάντως θα σε αφήσει να τα κάνεις κατάθεση. Προς τα έξω δεν αφήνει να τραβήξει λεφτά, από κάρτα ας πούμε.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άπατo. Ίσως είναι μόνο σε σένα. Στο τελευταίο γράμμα έβαλες το "o" το αγγλικό, όχι το όμικρον. Έχει διαφορά. Απίστευτο είναι.
φραμπάλα Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Στο τελευταίο γράμμα έβαλες το "o" το αγγλικό, όχι το όμικρον. Έχει διαφορά. Απίστευτο είναι. κι όμως όχι. άπατο
vaggelouras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εμενα οχι! απίστευτο είναι ! edit: Loooooool
Iris_89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Έχει κάποιος να προτείνει καλή μεταφορική για Αγγλία με λογικές τιμές? Έχω βρει διάφορες, αλλά θέλω να μάθω από άτομα που μπορούν να δώσουν feedback.
Antwni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά το τελευταίο είναι αγγλικό "ο". Πλάκα έκανα πριν Έχει συζητηθεί το θέμα αλλού.
evoracing Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Άπατo. Ίσως είναι μόνο σε σένα. Γιατί να τα πάρεις? Άστα στο balance, κάτι θα χρειαστεί να πάρεις Ή κάνε μεταφορά σε μένα και σου δίνω εγώ τα χρήματα χέρι-χέρι Λογικά πάντως θα σε αφήσει να τα κάνεις κατάθεση. Προς τα έξω δεν αφήνει να τραβήξει λεφτά, από κάρτα ας πούμε. Α οκ φιλε! να μου δωσεις τα στοιχεια σου να σου τα στειλω. Σε ευχαριστω πολυ για τη συνεργασία! 1
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 υπαρχει τροπος απο τραπεζα καποιος να στειλει λεφτα σε 3ο χωρις να φαινονται τα στοιχεια αυτουνου που θα παρει τα λεφτα ? επισης προπληρωμενη gift card που να μπορεις να βγαζεις λεφτα σε ΑΤΜ ?
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 υπαρχει τροπος απο τραπεζα καποιος να στειλει λεφτα σε 3ο χωρις να φαινονται τα στοιχεια αυτουνου που θα παρει τα λεφτα ? επισης προπληρωμενη gift card που να μπορεις να βγαζεις λεφτα σε ΑΤΜ ? Δε νομίζω να γίνεται, αφού χρειάζεται αριθμός λογαριασμού για κατάθεση! 1
loofas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αγορά με πιστωτική κάρτα σε κινεζομαγαζο μπορώ να κάνω ?
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω να γίνεται, αφού χρειάζεται αριθμός λογαριασμού για κατάθεση! λογικό, με ταχυδρομική επιταγή μέσω ελτα μήπως λογικά θα θέλει μόνο αριθμό ταυτότητας και όνομα αλλά φαίνεται πιο καλή λύση από την τράπεζα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις