Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάνα καλό μαγαζάκι με αντρικά βραχιόλια με αγκίστρι; Κοίταξα στο νετ αλλά είτε έχουν μεταφορικά είτε είναι κοτσανα..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανόνισα με έναν τύπο να αγοράσω μία τηλεόραση παλιά, CRT 14". Πόσο βγαίνει περίπου η αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ; Συμφέρει να χρησιμοποιήσω αντί για τα ΕΛΤΑ την ACS;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι είναι το travel to work loan? (UK) Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι ουσιαστικό..

Αυτο το ειδες ?  http://www.hr.admin.cam.ac.uk/pay-benefits/cambens-employee-benefits/travel/travel-work-loan

Tα εξηγει ωραια.... 

και απο αλλο uni https://www.beds.ac.uk/__data/assets/pdf_file/0005/382937/Travel-to-Work-Loan-Policy.pdf

Δημοσ.

Δηλαδή ορίζει η πωλητής το ποσό της αντικαταβολής; Γιατί μου είπε σε μήνυμα πως τα έξοδα για αντικαταβολή είναι πολλά.

Δημοσ.

Για οτιδήποτε, το πιο φθηνό πάντα είναι τα απλά ΕΛΤΑ.

Με τις ταχυμεταφορές (κούριερ) των ΕΛΤΑ, θα είναι κατιτίς πιο πάνω.

Με ACS ή οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική κούριερ δεν συμφέρει ότι και να στέλνεις, οι τιμές τους γενικά τσούζουν -έως παράλογες- σε σχέση με τα ΕΛΤΑ (είτε απλά είτε ταχ/ές).

Όπως και να 'χει, αν ξέρεις το βάρος του δέματος, μπορείς να βλέπεις/διασταυρώνεις τις τιμές που σου λέει ο άλλος για όλα τα παραπάνω από τα αντίστοιχα σάιτ, έχουν όλοι τους τιμοκαταλόγους τους.

Δημοσ.

2,30 είναι απλά το κόστος της υπηρεσίας της αντκ/λής, όχι το συνολικό κόστος της αποστολής του δέματος με αντικ/λή, μην γράφετε ανοησίες.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο scul το τελικό ποσό είναι:

αξία προϊόντος που αποστέλεται (το ορίζει ο αποστολέας)

+

κόστος δέματος (ανάλογα το βάρος)

+

κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής (δηλαδή αυτό που πληρώνεις για την έξτρα υπηρεσία)

Δημοσ.

Την βοηθεια σας παιδια

σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ?

Και να μην φύγει στην τελικη τσίμπημα είναι, οχι κανα γκαβλοσπυρο με πύον.

Παρε και καμια Φενιστιλ που ειναι αντιισταμινικη - αντικνησμωδης για να μην ξυνεσαι κιόλας και το κανεις χειροτερο.

Α, εχεις ηδη κρεμα, ακυρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...