zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Pomodoro! Άλλη φορά μπορείς να δοκιμάσεις να τρίψεις ντομάτα, να βάλεις λίγο λαδάκι, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό ή ό,τι άλλο σου αρέσει και να τη ρίξεις στα μακαρόνια. Χωρίς βράσιμο κλπ, όπως είναι κρύα. Είναι πολύ νόστιμη κι εύκολη!
GreekMonkey Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω την θύρα hdmi του raspberry να την συνδέσω με θύρα vga οθόνης. Καλώδιο vga έχω. Αυτός ο αντάπτορας θα κάνει δουλειά;
VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιο μαγαζι που να εχει σιγουρα (οχι με παραγγελια) φυλλα thermal pads στην ευρυτερη περιοχη δαφνη-ηλιουπολη-νεα σμυρνη-αγιος δημητριος υπαρχει? αν υπαρχει θεμα διαφημισης, πμ
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξερει κάποιος αν μπορώ να έχω το bitdefender το free στα ελληνικά?Δεν είναι για μένα,αλά για την μάνα μ. 2η:Ποιο antivirus που είναι στα ελληνικά είναι το καλύτερο? Απαντώ στον εαυτό μου το πρώτο σύγχρονο free antvirus στα ελληνικά που βρήκα ήταν το avast και αυτό έβαλα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από censOred
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάπα το avast. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει βαραίνει πάρα πολύ και από επιδόσεις μέτρια πράγματα. Το Bitdefender αφού δεν ενοχλεί, γιατί θέλεις να είναι στα ελληνικά;
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάπα το avast. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει βαραίνει πάρα πολύ και από επιδόσεις μέτρια πράγματα. Το Bitdefender αφού δεν ενοχλεί, γιατί θέλεις να είναι στα ελληνικά;Γιατι η μανα μου αισθανεται ασχημα να της πεταει αγγλικα και να μην καταλαβαινει.και λογικα ενοχλει μια στο τοσο για να μου το ανεφερε.Θα δω ποσο βαρυ ειναι στην χρηση και θα κινηθω αναλογως.
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κάποιος απο ΣΚΑ μέχρι Κόρινθο με τον Προαστιακό πόσο έχει το εισιτήριο;
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αυριο βγαινει το 1ο τευχος του αρκα με το εθνος της κυριακης η εχουν βγει και αλλα; Μην ξεκινησω να τα αγοραζω και εχω χασει τευχη
DrLo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 !$!#%#%@#$ την google μου πατησα κατα λαθος στη 1η σελιδα του google.com use google.com.tr και απο τοτε βλεπω μονο Τουρκικο google (σε ολους τους browser) εχω δοκιμασει διαφορα απο net δε παιζει τιποτα .. εψαξα και τις ρυθμισεις δε βλεπω κατι το περιεργο ειναι το περιεργο ειναι οτι αν κανω login στο αλλο λογαριασμο μου μου βγαζει Αγγλικο αν ειμαι στο "κυριως" λογαριασμο μου μου τα βγαζει Τουρκικα ... οπως και αν ειμαι loged+out απο ολους Τι ρυθμιση χαλασα και απο που τη διοθρωνω?
thomasG4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 !$!#%#%@#$ την google μου πατησα κατα λαθος στη 1η σελιδα του google.com use google.com.tr και απο τοτε βλεπω μονο Τουρκικο google (σε ολους τους browser) εχω δοκιμασει διαφορα απο net δε παιζει τιποτα .. εψαξα και τις ρυθμισεις δε βλεπω κατι το περιεργο ειναι το περιεργο ειναι οτι αν κανω login στο αλλο λογαριασμο μου μου βγαζει Αγγλικο αν ειμαι στο "κυριως" λογαριασμο μου μου τα βγαζει Τουρκικα ... οπως και αν ειμαι loged+out απο ολους Τι ρυθμιση χαλασα και απο που τη διοθρωνω? Μπες google.com και όταν σε κάνει redirect στο google.com.tr πάτα την επιλογή use google.com Edit: Άκυρο το τελευταίο. Μόλις κάνεις search πάτα πάνω στο εργαλειάκι, μετά languages και επέλεξε αγγλικά. Επίσης άμα μπαίνεις στο www.google.com/ncr Δεν κάνει redirect
agrio.imeros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αυριο βγαινει το 1ο τευχος του αρκα με το εθνος της κυριακης η εχουν βγει και αλλα; Μην ξεκινησω να τα αγοραζω και εχω χασει τευχη Έθνος ... 1
VasKag Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Adblock για τον chrome του tablet υπαρχει?
Razor_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 μπηκε ιος στο φλασακι και διαγραφηκαν καποιοι φακελοι απο μονοι τους, παιζει να τους επαναφερω με καποιο προγραμμα,κι αν ναι ποιο προτεινετε?
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Adblock για τον chrome του tablet υπαρχει? Android : https://adblockplus.org/android-install Adblock Plus for Android only works via Wi-Fi and requires proxy configurations to install. Instead, to get ad blocking on Android, we recommend installing Adblock Browser Ios δεν έχω ιδέα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις