Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις ενημερωσεις κλικαρεις στις "περισσοτερες πληροφοριες" και μπορεις να δεις ακριβως τι βαζεις

Αλλο πραγμα ρωτησα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μου έφεραν έναν υπολογιστή με νόμιμο κλειδί από Windows Vista Home Premium. Βασικά εγώ έχω δισκάκι που το έφτιαξα από νόμιμο iso Windows Vista Home Premium Ελληνικά 32 bit. Δεν θυμάμαι που το είχα βρει, το έχω χρόνια και δουλεύει κανονικά (το έχω δοκιμάσει σε πολλούς υπολογιστές με νόμιμα κλειδιά Vista HP και ενεργοποιούνταν κανονικά). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω Ελληνικά στα 64bit, έχει κανείς υπόψιν κανένα Ελληνικό νόμιμο iso; Τονίζω το νόμιμο, Ελληνικό και 64 bit iso των Windows Vista Home Premium.

Δημοσ.

Παιδες επειδη βαρεθηκα τα casual ,και επειδη τθελω να την παω σε κανα καλο μαγαζι ,ξερετε κανα καλο για ποτακι και ΣΥζητηση?

Φουλ δυνατα μουσικη και πυχτρα δεν ...Κατι καλο ,ωραιο[ας ειναι ακι ακριβο]να μπορουμε να πουμε και μαι κουβεντα?Μιλαμε για Σαββατο 9-10 η ωρα.

Και Terra Petra δες, στην Πετρούπολη. Γαμάτο για ραντεβού, ειδικά τώρα που είναι καλός ο καιρός.
Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα 11-12 μετρο καλωδιο RCA σε AUX. Eχει κανεις τιποτα στο μυαλο του? Φτηνη λυση θελω! Eχει κανεις να προτεινει?

Εχω ηδη ενα αλλα μικρο 3-4 μετρα,δεν ξερω αν θα βοηθησει καποια μετατροπη :D

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από ebay  και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από ebay  και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;

Χλωμο. Capital controls φαση.

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια...

Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..

Δημοσ.

Περρισότερες Επιλογές απάντησης

Γράφεις το κείμενο

Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων

Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου.

Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα  και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας.

Repeat

Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια...

Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..

EDIT: Δες εδώ πως βγαίνει

• Like 1
Δημοσ.

Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;

Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..

Δημοσ.

http://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/ypiresies-epixeiriseon/e-banking/secure-transactions

(στο 2, κλείδωμα κωδικών)

Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;

Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...