iordanis77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 στις ενημερωσεις κλικαρεις στις "περισσοτερες πληροφοριες" και μπορεις να δεις ακριβως τι βαζεις Αλλο πραγμα ρωτησα.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά μου έφεραν έναν υπολογιστή με νόμιμο κλειδί από Windows Vista Home Premium. Βασικά εγώ έχω δισκάκι που το έφτιαξα από νόμιμο iso Windows Vista Home Premium Ελληνικά 32 bit. Δεν θυμάμαι που το είχα βρει, το έχω χρόνια και δουλεύει κανονικά (το έχω δοκιμάσει σε πολλούς υπολογιστές με νόμιμα κλειδιά Vista HP και ενεργοποιούνταν κανονικά). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω Ελληνικά στα 64bit, έχει κανείς υπόψιν κανένα Ελληνικό νόμιμο iso; Τονίζω το νόμιμο, Ελληνικό και 64 bit iso των Windows Vista Home Premium.
sargio01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδες επειδη βαρεθηκα τα casual ,και επειδη τθελω να την παω σε κανα καλο μαγαζι ,ξερετε κανα καλο για ποτακι και ΣΥζητηση? Φουλ δυνατα μουσικη και πυχτρα δεν ...Κατι καλο ,ωραιο[ας ειναι ακι ακριβο]να μπορουμε να πουμε και μαι κουβεντα?Μιλαμε για Σαββατο 9-10 η ωρα. Και Terra Petra δες, στην Πετρούπολη. Γαμάτο για ραντεβού, ειδικά τώρα που είναι καλός ο καιρός.
iCyd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια θελω να αγορασω ενα 11-12 μετρο καλωδιο RCA σε AUX. Eχει κανεις τιποτα στο μυαλο του? Φτηνη λυση θελω! Eχει κανεις να προτεινει?Εχω ηδη ενα αλλα μικρο 3-4 μετρα,δεν ξερω αν θα βοηθησει καποια μετατροπη
evoracing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχει αγοράσει κανείς από εδώ? http://www.twinkledeals.com/ Τι έξοδα αποστολής έχει? Πόσο κάνουν για να έρθουν?
sargio01 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 to apollis διπλα εχει κλεισει ? Όχι (πολύ ωραίο κι αυτό αλλά πιο κατάλληλο για δείπνο) 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω από ebay και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;
gregdel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Από όσο θυμάμαι ναι... διαλέγεις με τι θα πληρώσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω από ebay και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα; Χλωμο. Capital controls φαση.
patriot21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια... Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Περρισότερες Επιλογές απάντησης Γράφεις το κείμενο Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου. Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας. Repeat Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια... Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι.. EDIT: Δες εδώ πως βγαίνει 1
tsourakis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ; Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 http://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/ypiresies-epixeiriseon/e-banking/secure-transactions (στο 2, κλείδωμα κωδικών) Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις