Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε με ξες προσωπικα και προφανώς μπορείς να λες οτι θες. Εγω δε ξερω καμοια οικογενεια να θελει τα παιδια να μενουν μόνα τους τις γιορτές και επίσκεψη για τις δεκα μερες του Πασχα μονο σε καποιον πονηρό μπορει να φανεί και να παραπέμψει αλλου.

Επισης αν ηταν να γινει κατι τετοιο που λες σαφώς και δε θα ενημερωνα.

Τέλος ο πατερας του μενει ακριβως απο πανω και βλεπει οτι δε μπαινει κανείς μέσα , εξαλου και ο ιδιος δεν υπονοησε κατι τετοιο (εσύ τα έβγαλες) αυτος ξεκάθαρα λεει οτο επειδη βάζεις σκύλο χωρις να στο επιτρέπω θα πατησω εκει

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε με ξες προσωπικα και προφανώς μπορείς να λες οτι θες. Εγω δε ξερω καμοια οικογενεια να θελει τα παιδια να μενουν μόνα τους και επίσκεψη για τις δεκα μερες του Πασχα μονο σε καποιον πονηρό μπορει να φανεί και να παραπέμψει αλλου.

Επισης αν ηταν να γινει κατι τετοιο που λες σαφώς και δε θα ενημερωνα.

Τέλος ο πατερας του μενει ακριβως απο πανω και βλεπει οτι δε μπαινει κανείς μέσα , εξαλου και ο ιδιος δεν υπονοησε κατι τετοιο (εσύ τα έβγαλες) αυτος ξεκάθαρα λεει οτο επειδη βάζεις σκύλο χωρις να στο επιτρέπω θα πατησω εκει

Θα στο γραψω μια ακομα φορα. Αν εκνευριζεσαι με καποιον ανωνυμο που σε ενα καφενειο σου λεει κατι και δεν αντιδρας ψυχραιμα, πως θα αντιδρασεις ομορφα και σωστα εναντι του ιδιοκτητη σου ακομα και στην περιπτωση που εχεις ολα τα δικηα του κοσμου;

Αυτα παλι που εγραψα, ειναι και μερικα απο αυτα που πολυ πιθανον θα ισχυριστει - ασχετα εαν καταφερει παραλληλα να τεκμηριωσει - ο ιδιοκτητης σου. Δηλαδη, το προβλημα σου πρωταρχικα δεν ειναι το πως θα βγαλεις το δικο του το ματι, αλλα το πως θα σωσεις το δικο σου.

Τελος, και παλι εαν ημουν στην θεση σου, και οντως ισχυαν ολα οσα λες ( 10ημερο, τυπικος ενοικιαστης και καλος κτλ ), θα προχωρουσα και θα εκανα ολα οσα ειχα προγραμματισει και θα αγνοουσα πληρως τις ενοχλησεις. Οταν το 10ημερο θα τελειωνε, θα καθομουν να σκεφτω τι θα κανω απο και περα με το σπιτι. Εαν τωρα ο ιδιοκτητης σου τρωγεται, την ενοχληση θα την εχεις δεδομενη εισαι δεν εισαι ενταξει. Ειτε σε αυτην την φαση ( 10ημερο ) ειτε γενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο ρωτάω τοση ωρα αν η συμβιωση μπορει να αποτελέσει πρόβλημα και αν πρέπει να κάνω κατι για αυτο (πχ καποιος μου ειπε να τη δηλωσω στην αστυνομια) καθως να ξερω κ για τη ΔΕΗ κτλ σε περιπτωση που είναι τοσο τρελός που συνεχίσει να το έχω σαν "οπλο" όχι γιατι θα μπορεί να κερδισει κατι δικαστικά απλα για να μη μπαινω σε διαδικασίες επίπονες χρονικά κ οπως ειπες ίσως και οικονομικα.

Επίσης δε νευρίασα μαζι σου απλά σου ειπα οτι λογικο να μπορείς να υποθέτεις οτι θες αφου δε με ξερεις

Δημοσ.

Αυτος που σου ειπε για την Αστυνομια, εκτος απο ασχετος ειτε νομιζει πως ειμαστε στην κατοχη ειτε γενικα βλεπει πολλες ταινιες. :-)

Η καταγγελια στην ΔΕΗ, ναι ειναι ενα οπλο, αλλα απλα θα του προκαλεσεις εξοδα και τιποτα παραπανω. Δεν προκειται δηλαδη εσυ να κερδισεις κατι, και ειδικα αν ειναι αποφασισμενος να σου δημιουργησει προβληματα για οποιον λογο. Απλα, εαν σε ξαναενοχλησει, αφου θα εισαι στην διαρκεια του 10ημερου, του αναφερεις την προσωρινοτητα του σκυλου, του αναφερεις οτι η προσωπικη σου ζωη δεν τον αφορα, του αναφερεις οτι ξεκαθαρα δεν παραβιαζεις κανεναν ορο του συμβολαιου και τελος του πετας κι ενα " αν ειναι να το ψειρισουμε, θα πιασουμε και την ΔΕΗ, και το νερο και ενα σωρο αλλα πραγματα και τελικα θα χασεις και εναν καλο ενοικιαστη". Τιποτα το συγκεκριμενο σε οτι αφορα το τελευταιο και καθαρα σε φαση, μια παρατυπια εστω εγω,  εναντι ......μιας παρατυπαρας δικιας σου, αλλα δεν εγινε και τιποτα. Αν επιμενεις ομως θα γινει.

Και κλειστο εκει. Εχοντας ομως υποψιν αυτο που σου γραφω συνεχεια. Εαν ο αλλος θελει να σου δημιουργησει προβλημα, θα το κανει. Και ιδιοκτητης να ησουνα δηλαδη, μπορει να ειχες τα ιδια ή παρομοια απο εναν γειτονα. Δεν θα αλλαζαν και πολλα.

Δημοσ.

Δηλαδη μια συμβιωση δε μπορεις να τη δηλωσεις καπου ωστε να "νομιμοποιηθεί" χωρις να κανω συμφωνω συμβίωσης η να παντρευτώ? Στην εφορια πως δηλώνεται (αυτο πρεπει να το ρωτησω και στο λογιστή μου γιατι σε μερικους μηνες θα το βρω μπροστα μού)

Δημοσ.

Δηλαδη μια συμβιωση δε μπορεις να τη δηλωσεις καπου ωστε να "νομιμοποιηθεί" χωρις να κανω συμφωνω συμβίωσης η να παντρευτώ? Στην εφορια πως δηλώνεται (αυτο πρεπει να το ρωτησω και στο λογιστή μου γιατι σε μερικους μηνες θα το βρω μπροστα μού)

Δεν δηλωνεται τιποτα πουθενα. Ισως στο συμβολαιο να πρεπει να αναγραφεται οτι το σπιτι ενοικιαζεται στον ταδε και στην οικογενεια του, αλλα ακομα και τυποις να πρεπει να υπαρχει αυτο, πρακτικα και κατα 99% ( δικαστηριο ειναι αυτο ) κανεις δεν προκειται να σου επιβαλλει εξωση επειδη το παραβιασες. Εαν βεβαια, το σπιτι ειναι ενα δυαρι και η ενοικιαση εγινε σε εναν ανυπαντρο που ξαφνικα φιλοξενει αλλους 5 νοματαιους συν τα κατοικιδια τους, ο ιδιοκτητης πιθανοτατα εχει βαση αντιρρησης αρα κι εξωσης.

Αν η κοπελα σου συγκατοικησει με σενα, αυτο που θα κανει και ασχετα με το ποια σχεση εχετε, θα ειναι στην δηλωση της (του 2018 για το 2017 προφανως ) να δηλωσει την δικη σου διευθυνση με υποσημειωση "φιλοξενουμενη παρα του ...ταδε", καπως ετσι. Τιποτε αλλο και καθαρα για φορολογικους και οχι αλλους, λογους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να βάλει ξεχωριστό ρολόι, κάμποσα χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά, δεν είναι φτηνό...

Επίσης με τους λογαριασμούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ τι γίνεται? Πως υπολογίζονται?

Από την στιγμή που δεν έχει ξεχωριστό ρολόι της ΔΕΗ, είναι δυνατόν να έχει καταθέσει συμβόλαιο στο Taxis? Μου φαίνεται ότι τα παίρνει και μαύρα...

Δημοσ.

Μαλλον δε φαινεται το δώμα στο τάξις δε ξερω γτ δε φαίνεται στα κοινόχρηστα...

Εχει ενα μικρο μετρητή στο δώμα (που καλοπροαίρετα πιστευω οτι δεμ κλέβει) και μου δινει μονο την κατανάλωση που κανει +ΦΠΑ... (Το πάγιο εγω γτ ειμαι θύμα μαλλον ) το νερο το κανουμε δια δυο γιατι ειναι "φθηνό"

Στο ταξις ειναι καταχωρημένο κανονικα δε ξερω με τα μετρα αν δηλώνει μαζι και το πανω πλεον ολα τα σκεφτομαι.... Ηταν λιγα καμια δεκαριά έχτισε κ το μπαλκονι και το εκανε 20 φευγα... Ειναι και διαφορετικός ο τρόπος Αθηνα Κ Θεσσαλονίκη που υπολογίζουν υα μέτρα και δε μπορω με το ματι να καταλαβω αν ειναι 70 η 82 πχ

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι υπάρχει περίπτωση με όλα αυτά να σε τρέξει δικαστήριο ή γενικά με νόμιμο τρόπο? Θα τρέχει και δεν θα φτάνει, κανονικά θα πρέπει να τον ελέγξουν και τα προηγούμενα χρόνια...

Πιστόλια μπορείς να αρχίσεις να ρίχνεις και να μην μπορεί να σε τρέξει κάπου με νόμιμο τρόπο...

Δημοσ.

Κι υπάρχει περίπτωση με όλα αυτά να σε τρέξει δικαστήριο ή γενικά με νόμιμο τρόπο? Θα τρέχει και δεν θα φτάνει, κανονικά θα πρέπει να τον ελέγξουν και τα προηγούμενα χρόνια...

Πιστόλια μπορείς να αρχίσεις να ρίχνεις και να μην μπορεί να σε τρέξει κάπου με νόμιμο τρόπο...

Καλο ειναι να μην τα προτεινεις ετσι ευκολα αυτα, τα "πιστολια" εννοω γιατι υπαρχουν και συνεπειες. Και πριν σχολιασεις για το τι θα παθει ο αλλος, σκεψου τι μπορει να παθεις εσυ. Καθως ο αλλος μπορει και να τα αντεχει ή στο κατω κατω να μην νοιαζεται, εσυ ομως σε τι κατασταση βρισκεσαι; Στο κατω κατω εχει δηλωμενο συμβολαιο και φαινεται και στο taxis, αρα καπως γινεται.

Απο την αλλη ο φιλος, δωμα και 3 ατομα + σκυλο; Πολλοι δεν εισαστε;

Δημοσ.

Φιλε μάλλον δεν καταλαβες η δε λεω κατι σωστα η ντε και καλα πας να με βγάλεις ύποπτο.

Εγω μένω στο κατω διαμέρισμα ειναι 3αρι πανω απο 70 τετραγωνικά στο δώμα μενει ο πατερας του ιδιοικτητη που ειναι 15-20 τετραγωνικά κνεκει εχει τον "παράνομο" μετρητή.

Επαης δε μένουμε τρια ατομα και σκύλος την περιοδο των γιορτών θα φυγω εγω κ θα ερθει η μανα της με το σκύλο (2+1) δλδ

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλο ειναι να μην τα προτεινεις ετσι ευκολα αυτα, τα "πιστολια" εννοω γιατι υπαρχουν και συνεπειες.

Τρόπος του λέγειν είναι, δεν προτείνω...

Δημοσ.

Φιλε μάλλον δεν καταλαβες η δε λεω κατι σωστα η ντε και καλα πας να με βγάλεις ύποπτο.

Εγω μένω στο κατω διαμέρισμα ειναι 3αρι πανω απο 70 τετραγωνικά στο δώμα μενει ο πατερας του ιδιοικτητη που ειναι 15-20 τετραγωνικά κνεκει εχει τον "παράνομο" μετρητή.

Επαης δε μένουμε τρια ατομα και σκύλος την περιοδο των γιορτών θα φυγω εγω κ θα ερθει η μανα της με το σκύλο (2+1) δλδ

Τωρα επιτελους τα γραφεις καλα !!! Σου πηρε αρκετα μηνυματα, ομως :-)

Εφοσον ειναι ετσι, κανε αυτο που σου γραφω παραπανω και μην ξανα ασχοληθεις. Πες και στην κοπελα σου να μην ανοιγει την εξωπορτα και αν σου κανει και τον ζορικο, ενημερωσε τον πως εχεις και δικηγορο αλλα και μοναδες στο κινητο για να καλεσεις την αστυνομια ( στην περιπτωση που το γυρισει σε παρενοχληση ).

• Super Moderators
Δημοσ.

No offence ρε συ, αλλά με το τσιγγέλι μας τα λες. Σχεδόν κάθε post και καινούρια πληροφορία, πες τα όλα από το 1ο να ξέρουμε τι γράφουμε εξαρχής.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα νομίζω αυτά τα είπα απο το 1ο μου ποστ.

Το απο πανω εννοειται το δωμα, πανω απο το δωμα δε γινεται να υπαρχει κατι. Οπως και για τα τετραγωνικα το ειπα, οπως και για τις γιορτες τι δεν ειπα απο την αρχη?? (δε το λεω παρεξηγημενος απλα για να καταλαβω γτ εγινε το Misunderstanding.)

Ειναι και διαφορετικός ο τρόπος Αθηνα Κ Θεσσαλονίκη που υπολογίζουν υα μέτρα και δε μπορω με το ματι να καταλαβω αν ειναι 70 η 82 πχ

Θέλω να φιλοξενήσω για 7-10 μέρες στο σπίτι μου για το Πάσχα το σκύλο της κοπέλας μου και τη μανα της γιατί εγώ θα φύγω για δουλείες και αν δώ τους δικούς μου κ αυτή δεν έχει άδεια και δε θέλω να μεινει μονη. Ο πατέρας του σπιτινοκοιρη μου μένει απο πάνω και στα πλάισια της καλή γειτονίας ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...