Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα προτιμουσα να υπαρχει "κατι" πριν απο κοντα.ξερεις αυτο το κατι που το καταλαβαινεις και ψιλοφλερταρεις κλπ αλλιως νομιζω ανεβαινεις 5 σκαλοπατια με το καλησπερα. Ε ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ την περιπτωση σου να σου πω!!!!!! που καθομαι και λεω αερολογιες τοση ωρα!!!! :P :P :P

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να μην σε ξέρω εκτός ινσόμνια αλλά να η ευκαιρία να γνωριστούμε !!!

Θα σε παραπεμψω στο καινουριο θεμα "σκοτεινα μυαλα"

Δημοσ.

θα προτιμουσα να υπαρχει "κατι" πριν απο κοντα.ξερεις αυτο το κατι που το καταλαβαινεις και ψιλοφλερταρεις κλπ αλλιως νομιζω ανεβαινεις 5 σκαλοπατια με το καλησπερα. Ε ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ την περιπτωση σου να σου πω!!!!!! που καθομαι και λεω αερολογιες τοση ωρα!!!! :P :P :P

Χαχαχαχα! Ερωτήσεις κάνω βρε γενικός να καταλάβω τελικά πως σκέφτεστε (ριψοκίνδυνο :P)

Η περίπτωσή μου? πόνος! Στον σχολείο (δευτεροετής εγώ στην 2α, πρωτοετής αυτή στην 3η). Σε παρέα μέσα γνωριστήκαμε στα τέλη της χρονιάς πριν τις εξετάσεις (god!)... Ένα βράδυ την είδα στο facebook μέσα και πήρα το θάρρος να της μιλήσω (αφού μου άρεσε ήδη). Με τα πολλά πολλά μιλάγαμε κάθε μέρα, δεν της είπα ποτέ να βγούμε γιατί έδινε πανελλήνιες και είχε αρκετό άγχος, μάλιστα ένα βράδυ μου ζήτησε να της κάνω και περαία γιατί την άλλη μέρα έγραφε και είχε πάρα πολύ άγχος! (οπότε σε καλό δρόμο!)... Από κοντά αυτά τα 5 λεπτά που είχαμε διορία μιλάγαμε κανονικά και ωραία! Μετά την τελευταία εβδομάδα έδινε τα ενδοσχολικά κάθε μέρα. Ξαφνικά εκεί που μιλάγαμε απενεργοποιεί το facebook και εγώ δεν είχα πάρει τηλέφωνα δεν είχα πάρει τίποτα. Μετά από 1 εβδομάδα το ξανά ανοίγει και μ λέει ότι λόγο άγχους και άλλα διάφορα το έκλεισε (-_^ ναι και γιατί δεν το λες κούκλα μ?)... Και εκεί που μιλάγαμε και της είπα να βγούμε για ένα ποτάκι ή κάποια παραλία ξέρωγω μ λέει "έχω φύγει εδώ και 2 μέρες για Σαντορίνη"... Όταν γυρίσει θα κάτσει το πολύ ένα μήνα και θα πάει μετά Κρήτη σε ΤΕΙ...

Τρώω μια ωραία μεγάλη ξενέρα! αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμα! εκεί έχει μείνει η όλη φάση, δουλεύει εκεί οπότε δεν έχει και πολύ χρόνο και εγώ δεν της στέλνω κάθε μέρα, ανα διαστήματα για να δω ότι είναι καλά...

Παράλληλα όμως! την κενή εβδομάδα που είχε κλείσει το facebook, ξεκινήσαμε να μιλάμε με μια άλλη κοπέλα (δεν το ξεκίνησα για τέτοια φάση) κατέληξε να μου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον! (αυτό που ζητάω δλδ)... Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξεκολλήσει ακόμα και αυτή η κοπέλα μένει μακριά σχετικά (Νέα Ιωνία εγώ Νέα Ερυθραία αυτή). 

Οι αποστάσεις που λέγαμε!

Λοιπόν? 

somebody ο φιλος σου λλει εμμεσα οτι σε ξερει και εκτος insomnia.. :P

Την Θρασύβουλα δεν την ξέρω από κοντά όχι :P... Δεν το αποκλείω κιόλας :P

Η Θρασύβουλα σε ποια περιοχή μένεις? ή πες κοντινές περιοχές θα καταλάβω :P

Δημοσ.

Στον σχολείο (δευτεροετής εγώ στην 2α, πρωτοετής αυτή στην 3η). Σε παρέα μέσα γνωριστήκαμε στα τέλη της χρονιάς πριν τις εξετάσεις (god!)...

ecb262572f7e6eacadc00b36213694c79da2055c

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδί μου έχω τελειώσει εγώ σε σχολή υδραυλικός και πήγα να συνεχίσω για το απολυτήριο. Ε πως να το εξηγήσω αλλιώς? :P έτσι μ βγήκε!

Δημοσ.

Στον σχολείο (δευτεροετής εγώ στην 2α, πρωτοετής αυτή στην 3η). Σε παρέα μέσα γνωριστήκαμε στα τέλη της χρονιάς πριν τις εξετάσεις (god!)

Wat.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξαναδώσει ρε παιδιά.

Έχει τελειώσει ενα επαλ έχει πάρει το απολυτήριο και πηγαίνει σε άλλο τώρα...

Δημοσ.

Και η άλλη κοπέλα έχει προσόντα evo?

Γατάκι Jorge Cluney :P Τι εννοείς προσόντα? 

χαχαχα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τα πρωτοετης και αυτα.τελος παντων δε ξηγηθηκε καλα η κοπελα.

Έχω κάνει την 1η λυκείου, μετά πήγα σε σχολή για υδραυλικός (επας) και τώρα ξανά πήγα λύκειο 2α (επαλ) για να τελειώσω και να πάρω το απολυτήριο... Αυτή είναι κανονικά 3η λυκείου. Ασήμαντες πληροφορίες μωρέ!

Το ξέρω :/!! Τώρα τι κάνω όμως? και που μιλάμε δείχνει να έχει χάσει το ενδιαφέρον της... Όσο είχε τέλος πάντων! 

Δεν της έχω πει πως νοιώθω! δεν πολύ θέλω μέσω facebook αλλά και να πάω Σαντορίνη λεφτά δεν.. :P Τι να κάνω να της τα πω και ότι γίνει? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...