Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα έχω παίξει με τα πιτσιρίκια. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των teens, μου αρέσουν τα νεανικά ελαφρώς γυμνασμένα σώματα. Δεν μπορώ να βγω μια βόλτα έξω και μιλάμε σκάνε από παντού κάτι 16-18χρονα που έχουν κάτι κορμιά, με πολλές από αυτές με άνω του φυσιολογικού ή τουλάχιστον του φυσιολογικού όταν ήμουν εγώ 16 (22 τώρα) προσόντα (κάτι βυ...ρες μιλάμε) και φοράνε (ή μάλλον δεν φοράνε) κάτι κοντά σόρτσ τώρα το καλοκαίρι που βγάζουν μάτι και προκαλούν κιόλας.

Έχουν αποθρασυνθεί πολύ θεωρώ, ειδικά αν πέσεις σε συνομιλία κοριτσιών στο γωστό social network πρώτα απόλα ντάξει δε θα βγάλεις άκρη τα μισά μηνύματα είναι τίγκα στα ορθογραφικά και στις ανορθογραφίες και τα υπόλοιπα έχουν καρδούλες... και συνέχεια σχολιάζουν για κάποιον μάναρο, γκαύλαρο κλπ... χαμένη νεολαία

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τα έχω παίξει με τα πιτσιρίκια. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των teens, μου αρέσουν τα νεανικά ελαφρώς γυμνασμένα σώματα. Δεν μπορώ να βγω μια βόλτα έξω και μιλάμε σκάνε από παντού κάτι 16-18χρονα που έχουν κάτι κορμιά, με πολλές από αυτές με άνω του φυσιολογικού ή τουλάχιστον του φυσιολογικού όταν ήμουν εγώ 16 (22 τώρα) προσόντα (κάτι βυ...ρες μιλάμε) και φοράνε (ή μάλλον δεν φοράνε) κάτι κοντά σόρτσ τώρα το καλοκαίρι που βγάζουν μάτι και προκαλούν κιόλας.

Έχουν αποθρασυνθεί πολύ θεωρώ, ειδικά αν πέσεις σε συνομιλία κοριτσιών στο γωστό social network πρώτα απόλα ντάξει δε θα βγάλεις άκρη τα μισά μηνύματα είναι τίγκα στα ορθογραφικά και στις ανορθογραφίες και τα υπόλοιπα έχουν καρδούλες... και συνέχεια σχολιάζουν για κάποιον μάναρο, γκαύλαρο κλπ... χαμένη νεολαία

Πολυ απλα αυτα μεχρι τα 20 -23 θα χουν χορτασει ...τον πάπαρο....και μετα θα ψάχνουν το θυμα με το Ε9 να τις ερωτευτει....Η παγίδα είναι οτι οσο παει λιγοστευουν και οι μαλάκες..... :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ απλα αυτα μεχρι τα 20 -23 θα χουν χορτασει ...τον πάπαρο....και μετα θα ψάχνουν το θυμα με το Ε9 να τις ερωτευτει....Η παγίδα είναι οτι οσο παει λιγοστευουν και οι μαλάκες..... :unsure:

αχ αυτή η νεα γενιά

Δημοσ.

ωραια λετε σας αρεσουν οι πιτσιρικες.δεκτον! πολυ δεκτον! αλλα δηλαδη πρωτα θα εστιασετε στην ηλικια και μετα στον ανθρωπο? :huh:

• Like 2
Δημοσ.

Ε βέβαια. Πρώτα στην εμφάνιση (χαρακτηριστικά-ηλικία κλπ) εστιάζεις. μετά παίζεις λόττο. (θα είναι αυτό που θες ή θα φας πιστόλα ;)  )

• Like 1
Δημοσ.

ολα ειναι θεμα τυχης

πανω απο ολα να εχετε πιστη

χαχαχα γιατι βρε συ ποιος σου πε οτι ειμαστε απελπισμενες και ψαχνομαστε! πιστη θα χα σε αυτη τη περιπτωση τωρα δε με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια :P

Δημοσ.

Καταρχήν δεν θα πάω εγώ φυλακή για να πιδ... ένα 15χρονο με βυζγιά... Γιατί όταν είσαι 19-22 και τα "έχεις" με ένα 15-16, τι ακριβός θα κάνετε? θα το διαβάζεις στα μαθήματα? θα το πηγαίνεις σχολείο? Γιατί για να είναι 15-16 και να το αφήνουν οι γονείς του να το παίρνεις για ένα βράδυ ολόκληρο, γιατί θα το πάρεις! τότε κάτι τρέχει με τους γονείς, και αυτό δεν είναι και πολύ καλό!

Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα μικρά έχουν αποθρασυνθεί εντελώς! Όταν ντύνονται (που λέει ο λόγος) έτσι όπως ντύνονται και πας και την πεις π...α θα σε την πιασουν τα κλάματα άλλα άμα της πεις τι ωραίο μ.. είσαι εσύ θα σου πει αααωωω ευχαριστώ -_-! ναι το έχω ακούσει και αυτό!

Προσωπικά τα μικρά δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον... Όταν βρεθεί κάποιο που να είναι σοβαρό, τότε θα το πάρω και εγώ στα σοβαρά!

Είμαι ο Άγγελος και μόλις τελείωσα XD

• Like 3
Δημοσ.

Για εξήγηστε μου κατι ψυχολόγοι του ινσομνια...Για ποιο λόγο οι μοναδικές κοπέλες που μου κάνουν κλικ ειναι μεγαλύτερες απο εμενα;Πάνω κάτω 1 με 4 χρονια η διαφορα με εξαίρεση μια φορά που ηταν 8 χρονια.(Ναι πολλά ειναι..ακομα προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο)Μικροτερες και συνομηλικες ειναι μονο για καμία φάση και τέρμα..Δεν μπορω να με καταλάβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...