Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν συμπεριφέρεται υποκριτικά (το συμφεροντολογικά το αφήνω επειδή εξαρτάται από το άτομο) επειδή το θέλει. Βγαίνει από τη φύση του. Για παράδειγμα, κάνεις πολύ καλή παρέα με έναν τύπο. Αυτός, ναι με ξέρει και σέβεται το γεγονός ότι κάνετε πολύ καλή παρέα, αλλά όπως και να το κάνουμε σίγουρα έχει κάνει διάφορες σκέψεις, που δεν θα τον χάλαγαν να γίνουν πραγματικότητα, σέβεται όμως το γεγονός ότι κάνετε καλή παρέα και γι' αυτό μέχρι στιγμής δεν στην έχει πέσει. Αντί, όμως, να σεβαστείς αυτό, τον κατηγορείς ότι φέρεται υποκριτικά.

Για μενα δεν ειναι κακο ουτε να κανεις κατι με την αλλη ενω κανατε παρεα ουτε ξαφνικα να σου πει θα έρθουν και 2-3 φιλες μου αποψε οποτε θα πάρω και εγω αμεσως τηλεφωνο 2-3 καλους φιλους που ξερω οτι δεν ειναι μλκες να έρθουν και αυτοι και να κανουμε μια μεγάλη ωραια παρέα αλλα κάποιες και κάποιοι δεν σκέφτονται έτσι και παιζει μιζέρια και στο τελος χαλαει και η παρέα σας γιατι καταληγετε να βγαινετε ολοι οι ιδιοι και οι ιδιοι... αλλος χαβαλες γινεται ρε αγορι μου αμα μεγαλωσει η παρέα και αλλος αμα ειστε συνεχεια 2-3. 

Από την κούνια ρε φίλε......

https://www.facebook.com/photo.php?v=427129797377211

Παντως για να λεει οτι ειναι πραγματικοι της φιλοι ... εγω θα ηθελα να ηξερα σε μια δυσκολη στιγμη την έχουν υποστηριξει? έχουν πάρει το μέρος της? η αγαπη τους για τη φιλια της τους έχει κάνει να ρισκάρουν? η λέξη φιλος δεν ειναι απλή έννοια.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά δεν νοείτε μπασταρδεμένη παρέα αγοριών-κοριτσιών απλά. Μια είναι η παρέα. Η ψωλοπαρέα. Από την στιγμή που θα μπει θυληκό, καταστράφηκε οποιοδήποτε ίχνος καλής παρέας και διασκέδασης.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν νοείτε μπασταρδεμένη παρέα αγοριών-κοριτσιών απλά. Μια είναι η παρέα. Η ψωλοπαρέα. Από την στιγμή που θα μπει θυληκό, καταστράφηκε οποιοδήποτε ίχνος καλής παρέας και διασκέδασης.

Υπάρχει λόγος που όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα στην παρέα. Εμείς περνάμε καλά κάνοντας ό,τι να' ναι, ενώ εκείνες συζητάνε απλά για φορέματα και τι χρώμα έβαψαν τα νύχια τους προχτές.

Δημοσ.

Όχι για άλλον λόγο. Οι γκόμενες ότι και να κάνουν είναι στην φύση τους να το συνδέουν με συναίσημα->έρωτα->σχέση κτλ. Θα δούνε ματς και θα σχολιάζουν ποδοσφαιριστές. Ταινίες το ίδιο. Γενικά δεν έχω δει γκόμενα να συζητάει κάτι και να μην μου βγάζει ότι η σκέψη της αυτή προέρχεται από αυτό το πράγμα. Αντίθετα εσύ σαν ψωλή, που έχεις μάθει στην μπακουρίαση τόσα χρόνια, έχεις μάθει να σε αρέσουν και άλλα πράγματα πέρα από το σεξ->ανθρώπινες σχέσεις κτλ. Για αυτό και είσαι πιο nerd, για αυτό και κάνεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με σχέσεις. Τα δικά σου είναι αγνά, των γκομενών μου βγάζουν κάτι υποχθόνιο, δεν ξέρω. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει λόγος που όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα στην παρέα. Εμείς περνάμε καλά κάνοντας ό,τι να' ναι, ενώ εκείνες συζητάνε απλά για φορέματα και τι χρώμα έβαψαν τα νύχια τους προχτές.

μμμ μα ποσο καλα μας ξερεις!! μα φυσικα και ασχολουμαστε ΜΟΝΟ με ανουσια πραγματα :) πως αλλιως θα γεμισουμε την μιζερη ζωη μας :) αχ τι θελω κ μπαινω αφου συγχιζομαι καθε φορα :Ρ :Ρ
Δημοσ.

μμμ μα ποσο καλα μας ξερεις!! μα φυσικα και ασχολουμαστε ΜΟΝΟ με ανουσια πραγματα :) πως αλλιως θα γεμισουμε την μιζερη ζωη μας :) αχ τι θελω κ μπαινω αφου συγχιζομαι καθε φορα :Ρ :Ρ

Εγώ λέω αυτό που βλέπω, ή ακόμα καλύτερα, αυτό που εσείς δείχνετε. :P

Δημοσ.

Εγώ λέω αυτό που βλέπω, ή ακόμα καλύτερα, αυτό που εσείς δείχνετε. :P

Σου αρέσει το νεο μου χρωμα μαλλιών?
Δημοσ.

Γνωστες η φιλες παντως,δεν μπορω να πω οτι εχουν και μεγαλη πληθωρα στις κουβεντες τους.Νυχια,μαλλια και κανενας ηθοποιος η τραγουδιστης που λιωνουν για χαρη του.Οι κουβεντες που μπορεις να ξεκινησεις χωρις να χασεις τον ανδρισμο σου,ειναι αρκετα.... περιορισμενες

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μερικοί κάνουν παρέα με χαζογκομενες χωρίς ενδιαφέροντα και μετά μας παίρνει όλες η μπαλα!

Πολύ πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε κι εμείς ότι όλοι οι άντρες μιλάνε μόνο για ποδοσφαιρικές μεταγραφες κ πόσο μεγάλη την έχουν..την αεροτομη.

Πλάκα που έχουν τα στερεότυπα ε;

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστες η φιλες παντως,δεν μπορω να πω οτι εχουν και μεγαλη πληθωρα στις κουβεντες τους.Νυχια,μαλλια και κανενας ηθοποιος η τραγουδιστης που λιωνουν για χαρη του.Οι κουβεντες που μπορεις να ξεκινησεις χωρις να χασεις τον ανδρισμο σου,ειναι αρκετα.... περιορισμενες

σορρυ αλλα σε κανενα δημοτικο συχναζουν οι φιλες σου?? :Ρ δε πιστευω οτι ειναι ο κανονας παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...