Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 μαλιστα.. δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με εχεις φερει στα ορια μου και δε τ λεω για κακο ισα ισα σε θαυμαζω γι αυτο :Ρ Ώπα κάτσε. Αν είναι να σε φέρουμε στα ακόμα πιο άκρα σου εμείς. Δεν μιλάς τόση ώρα.
somebody:) Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ώπα κάτσε. Αν είναι να σε φέρουμε στα ακόμα πιο άκρα σου εμείς. Δεν μιλάς τόση ώρα. ελα αντεχω ακομα xD αρχισε να λες και οταν με φερεις κ εσυ θα τ καταλαβεις πιστεψε με :Ρ
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για αρχή, τι γυρεύεις στα φόρα και δεν είσαι στην κουζίνα να μαγειρεύεις τίποτα;
mathsrule Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 μαλιστα.. δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με εχεις φερει στα ορια μου και δε τ λεω για κακο ισα ισα σε θαυμαζω γι αυτο :Ρ τωρα εγω σα somebody:) δεν μπορω να κανω τιποτα για να σου αλλαξω γνωμη οποτε τα παραπονα σου στο γυναικειο πληθυσμο που συναναστρεφεσαι και σε εχει κανει να τα νομιζεις αυτα. :Ρ ΥΓ καλο θα ειναι να πραττετε και εσεις με λιγο συναισθημα που κ που δεν κανει κακο Βγάλε το φεμινιστικό σου λέμε! Πες μας λίγο, τι ακριβώς σε έφερε στα όριά σου; Το ότι ανέφερα το γεγονός ότι κάνετε τραγελαφικά λογικά άλματα; Διότι μην πεις πως δεν κάνετε, γιατί θα ψεύδεσαι. Βεβαίως και κάνει κακό το να πράττεις με το συναίσθημα. Σου θολώνει τη σκέψη και σταματάς να χρησιμοποιείς τη λογική. Στο ένα καλό που θα αποφέρει αυτό, θα δημιουργήσει άλλα δέκα χιλιάδες προβλήματα. Μην ανησυχείς, ο γυναικείος πληθυσμός με τον οποίο συναναστρέφομαι έχει πληροφορηθεί προ πολλού από εμένα και έχουμε κλείσει ένα deal. 1
somebody:) Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για αρχή, τι γυρεύεις στα φόρα και δεν είσαι στην κουζίνα να μαγειρεύεις τίποτα; ενταξει τωρα με κολλησες στν τοιχο μιλαμε!! τι να μου κανουν αυτα βρε voziniotis!! αλλο αλλο! :Ρ
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ωραία τότε, τι γυρεύεις σε τεχνολογικό φόρουμ. Από που και ως που μια γυναίκα να είναι σε ένα φόρουμ τεχνολογίας.
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Tι της λετε ρε τις κοπελας..Θα σηκωθει να φυγει και μετα οταν θα χρειαζομαστε μια γυναικεια αποψη,δεν θα εχουμε σε ποιον να απευθυνθουμε 2
somebody:) Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 mathsrule εχω κανει παρα πολλα πραγματα τον τελευταιο εναν χρονο που σαν ατομο ουτε που θα μου περνουσαν απο το μυαλο γιατι ειμαι πολυ ηπιων τονων γενικοτερα. σε πληροφορω λοιπον οτι δεν το χω μετανιωσει ουτε λεπτο για τις επιλογες μου αυτες 100% βασισμενες στο συναισθημα!! ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!! και για να σου απαντησω στα ορια μου με φερνουν οι ανακριβειες κυριως! deal? what deal?! Ωραία τότε, τι γυρεύεις σε τεχνολογικό φόρουμ. Από που και ως που μια γυναίκα να είναι σε ένα φόρουμ τεχνολογίας. αν δεις στο προφιλ μου στο μπλα-μπλα συχναζω κυριως!! αλλα κ παλι ειναι το αντικειμενο των σπουδων μου τετοιο!! μπααα δε κανεις τιποτα!! πρεπει να σου κανει μαθηματα ο mathsrule XD
mathsrule Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Tι της λετε ρε τις κοπελας..Θα σηκωθει να φυγει και μετα οταν θα χρειαζομαστε μια γυναικεια αποψη,δεν θα εχουμε σε ποιον να απευθυνθουμε Έχουμε την YiN ρε! Μπορεί να μας δουλεύει, αλλά είναι σταθερή αξία! mathsrule εχω κανει παραπολλα πραγματα τον τελευταιο εναν χρονο που σαν ατομο ουτε που θα μου περνουσαν απο το μυαλο γιατι ειμαι πολυ ηπιων τονων γενικοτερα. σε πληροφορω λοιπον οτι δεν το χω μετανιωσει ουτε λεπτο για τις επιλογες μου αυτες 100% βασισμενες στο συναισθημα!! ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!! και για να σου απαντησω στα ορια μου με φερνουν οι ανακριβειες κυριως! deal? what deal?! Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, πάμε με ένα παράδειγμα: Έστω ότι γυρνάς σπίτι μετά από τη δουλειά και βλέπεις την δικιά σου να πηδιέται με άλλον. Εάν λειτουργούσες με βάση το συναίσθημα μπορεί να έκανες φόνο. Εάν λειτουργούσες με βάση τη λογική, θα έδιωχνες τον άλλον από το σπίτι και θα μιλούσες με αυτή για να δεις εάν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί σου. Μετά την διώχνεις και αυτήν από το σπίτι. Αυτό το "ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ" που είπες ίσως είναι η μεγαλύτερη πατάτα σε αυτό το τόπικ. Δεν "ζεις" με το να λειτουργείς με το συναίσθημα. Τώρα, το εάν εσύ πήρες αποφάσεις που δεν θα έπαιρνες πριν, πάει να πει ότι απέκτησες θάρρος. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εκτός κι εάν μας δώσεις παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοείς. Εγώ, πάντως, μια χαρά περνάω και λειτουργώ με κεντρικό άξονα τη λογική. Με την καθεμιά έχω κάνει και διαφορετικό Deal. Π.χ. Με την μητέρα μου της έχω πει ότι εάν ξαναμουρμουρίσει μπροστά μου, έχω φύγει από το σπίτι (έχουμε τρόπο μέσω του νονού μου για νόμιμη εργασία με πολύ καλά λεφτά και ταξίδια). Με την δικιά μου της λέω ότι εάν δεν σεβαστεί 2-3 πράγματα, άνετα την αφήνω και πάω σε άλλη. κτλ.
evoracing Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Σορρυ έχω πάψει να σας παρακολουθώ ... Είδα κάτι σεντόνια και βαριόμουνα να τα διαβάσω όταν βρω όρεξη θα επέμβω Αααα και ήρεμα εε?? είδα κάτι αναμμένα αίματα ήρεμααααααα
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ώπα, πληροφορικάριος κιόλας; Απαπαπα όσο πάει και σε ερωτεύομαι εσένανε.
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Έχουμε την YiN ρε! Μπορεί να μας δουλεύει, αλλά είναι σταθερή αξία! Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, πάμε με ένα παράδειγμα: Έστω ότι γυρνάς σπίτι μετά από τη δουλειά και βλέπεις την δικιά σου να πηδιέται με άλλον. Εάν λειτουργούσες με βάση το συναίσθημα μπορεί να έκανες φόνο. Εάν λειτουργούσες με βάση τη λογική, θα έδιωχνες τον άλλον από το σπίτι και θα μιλούσες με αυτή για να δεις εάν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί σου. Μετά την διώχνεις και αυτήν από το σπίτι. Αυτό το "ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ" που είπες ίσως είναι η μεγαλύτερη πατάτα σε αυτό το τόπικ. Δεν "ζεις" με το να λειτουργείς με το συναίσθημα. Τώρα, το εάν εσύ πήρες αποφάσεις που δεν θα έπαιρνες πριν, πάει να πει ότι απέκτησες θάρρος. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εκτός κι εάν μας δώσεις παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοείς. Εγώ, πάντως, μια χαρά περνάω και λειτουργώ με κεντρικό άξονα τη λογική. Με την καθεμιά έχω κάνει και διαφορετικό Deal. Π.χ. Με την μητέρα μου της έχω πει ότι εάν ξαναμουρμουρίσει μπροστά μου, έχω φύγει από το σπίτι (έχουμε τρόπο μέσω του νονού μου για νόμιμη εργασία με πολύ καλά λεφτά και ταξίδια). Με την δικιά μου της λέω ότι εάν δεν σεβαστεί 2-3 πράγματα, άνετα την αφήνω και πάω σε άλλη. κτλ. Δεν συγχίζεσαι με διαφορετικές συμφωνίες?Στην δικιά μου περιπτωση ισχύει παντού το ίδιο.Μην μου σπάσεις τα νεύρα(είμαι ήρεμος άνθρωπος)γιατί άμα μου τα σπάσεις θα ευχόταν ο οποιοσδήποτε να άνοιγε η γη να τον καταπιεί.Αυτο ισχύει από συγγενείς μέχρι και τους κολλητούς μου
mathsrule Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν συγχίζεσαι με διαφορετικές συμφωνίες?Στην δικιά μου περιπτωση ισχύει παντού το ίδιο.Μην μου σπάσεις τα νεύρα(είμαι ήρεμος άνθρωπος)γιατί άμα μου τα σπάσεις θα ευχόταν ο οποιοσδήποτε να άνοιγε η γη να τον καταπιεί.Αυτο ισχύει από συγγενείς μέχρι και τους κολλητούς μου Μπαααα, τα έχω ξεκαθαρίσει. Δεν χρειάζεται να φωνάξω, δεν θέλω να τις κάνω ρεζίλι σε όλη την Ανατολική Αττική.
somebody:) Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Έχουμε την YiN ρε! Μπορεί να μας δουλεύει, αλλά είναι σταθερή αξία! Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, πάμε με ένα παράδειγμα: Έστω ότι γυρνάς σπίτι μετά από τη δουλειά και βλέπεις την δικιά σου να πηδιέται με άλλον. Εάν λειτουργούσες με βάση το συναίσθημα μπορεί να έκανες φόνο. Εάν λειτουργούσες με βάση τη λογική, θα έδιωχνες τον άλλον από το σπίτι και θα μιλούσες με αυτή για να δεις εάν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί σου. Μετά την διώχνεις και αυτήν από το σπίτι. Αυτό το "ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ" που είπες ίσως είναι η μεγαλύτερη πατάτα σε αυτό το τόπικ. Δεν "ζεις" με το να λειτουργείς με το συναίσθημα. Τώρα, το εάν εσύ πήρες αποφάσεις που δεν θα έπαιρνες πριν, πάει να πει ότι απέκτησες θάρρος. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εκτός κι εάν μας δώσεις παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοείς. Εγώ, πάντως, μια χαρά περνάω και λειτουργώ με κεντρικό άξονα τη λογική. Με την καθεμιά έχω κάνει και διαφορετικό Deal. Π.χ. Με την μητέρα μου της έχω πει ότι εάν ξαναμουρμουρίσει μπροστά μου, έχω φύγει από το σπίτι (έχουμε τρόπο μέσω του νονού μου για νόμιμη εργασία με πολύ καλά λεφτά και ταξίδια). Με την δικιά μου της λέω ότι εάν δεν σεβαστεί 2-3 πράγματα, άνετα την αφήνω και πάω σε άλλη. κτλ. σορρυ εγω ετσι ΖΩ ποιο deal στυγνος εκβιασμος ειναι και απορω που το ανεχεται ακομα η κοπελα σου!! και οσο για τη μητερα σου αυτο ειναι το ευχαριστω τοσα χρονια ε? ωραιος.. voziniotis λυπαμαι εγω πολυ πολυ να σου αλλαξω καμια λαμπα καμια πριζα γιατι για πληροφορικαριος δεν.. :Ρ Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από somebody:)
mathsrule Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σορρυ εγω ετσι ΖΩ ποιο deal στιγνος εκβιασμος ειναι και απορω που το ανεχεται ακομα η κοπελα σου!! και οσο για τη μητερα σου αυτο ειναι το ευχαριστω τοσα χρονια ε? ωραιος.. Δεν είναι εκβιασμός, είναι συμβιβασμός. Η κοπέλα μου το ανέχεται μια χαρά επειδή δεν σεβόταν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Την μητέρα μου την ευχαριστώ αλλιώς, το να μείνω αναγκαστικά με αυτήν και να την ακούω να μουρμουράει και να ωρύεται συνέχεια χωρίς λόγο και να τσακωνόμαστε, δεν είναι "ευχαριστώ" στο λεξιλόγιό μου. Της έχω πει ότι ο μόνος τρόπος να αντέξω να ζήσω στο σπίτι είναι να σταματήσει να ωρύεται δίχως λόγο. Άμα δεν μπορούσε να σταματήσει (επειδή αποδείχτηκε ότι μπορούσε, απλά δεν το έκανε), τότε κι εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω σε αυτό το σπίτι. Απλά πράγματα. Συμβιβαστήκαμε για να ζούμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι. Ναι, δεν το αμφισβητώ. Άλλο είπα εγώ: Τις αποφάσεις που πήρες και άρχισες να ΖΕΙΣ, όπως λες, τις πήρες επειδή απέκτησες θάρρος, και όχι λόγω χρήσης συναισθημάτων αντί για τη λογική. Γι' αυτό και σου είπα να μας δώσεις ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοούσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα