mary Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θεσσαλονίκη υπάρχει κανένα παρόμοιο; Ναι, το The MindTrap. Πηγαν φιλες, θελω να παω αλλά δε ψηνεται το έτερον ήμισυ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 10 ευρώ το άτομο για μια ώρα είναι πολλά, ειδικά άμα οι γρίφοι είναι κλεμμένοι από το net. Με όσους έχω μιλήσει μονο γυναίκες φαίνονται να το διασκεδάζουν...για θεσσαλονίκη μιλάω, δεν έχω πάει δεν έχω γνώμη. 1
MANOLISMET Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εγώ έχω πάει πλέον σε 12 διαφορετικά δωμάτια. Για μια ώρα αξίζουν τα λεφτά και ειδικά αν πάτε σε σωστά escape rooms, όπως Loopers, Athens clue, Mindtrap. Εγω ξεχωρίζω για δύσκολους λύτες το Loopers. Η ώρα περνάει πολύ γρήγορα και όταν τελειώνετε το παιχνίδι, είτε εχετε καταφερει να αποδράσετε είτε όχι, σίγουρα θα σας έχουν μείνει οι καλύτερς εντυπώσεις. Και σεις Guys δοκιμαστε το! 2
kanelj Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 http://secret-rooms.gr/Καινουργιο με ειδικα διαμορφωμενο δωματιο σαν αρχαιος ταφος!
elfakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 επειδή γίνεται ένας χαμός σε αυτό το θέμα, έχω φτιάξει μια σελίδα και κάνω reviews, το roomescaper.gr έχω μόνο αθηναικά δωμάτια απόδρασης, ξέρω ο theescape έχει και όλα τα δωμάτια στην ελλάδα. όποιος θέλει ας τα χρησιμοποιήσει
kanelj Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 επειδή γίνεται ένας χαμός σε αυτό το θέμα, έχω φτιάξει μια σελίδα και κάνω reviews, το roomescaper.gr έχω μόνο αθηναικά δωμάτια απόδρασης, ξέρω ο theescape έχει και όλα τα δωμάτια στην ελλάδα. όποιος θέλει ας τα χρησιμοποιήσει Eχεις και εσυ καποιο δικο σου η απλα πας σαν παικτης με την παρεα σου? Γιατι αποτι ξερω υπαρχει και αλλο ενα site που το εχει ομως ιδιοκτητης μαγαζιου και δεν ειναι παντα πολυ αντικειμενικο!
idomeneas7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μετά από κάτι χρόνια λοιπόν βρήκα επιτέλους παρέα και πήγα σε ένα escape room (όχι το adventure, άλλο). 'Ηταν τέλεια! 'Ηδη κλείσαμε να ξαναπάμε την άλλη εβδομάδα σε άλλο δωμάτιο. Δεν είναι καθόλου μούφα όπως φοβόμουν, είναι πολύ διασκεδαστικά και τα αξίζει τα λεφτά. Δώσαμε 8 ο καθένας αλλά και παραπάνω έδινα άνετα.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πηγαινετε στο Paradox Project. Ειναι ολοκληρο σπιτι και μαλιστα 3ωρο. Η ωρα περναει αφανταστα γρηγορα και ναι... πηγαινετε. Trust me. 1
Θεkλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μετά από κάτι χρόνια λοιπόν βρήκα επιτέλους παρέα και πήγα σε ένα escape room (όχι το adventure, άλλο). 'Ηταν τέλεια! 'Ηδη κλείσαμε να ξαναπάμε την άλλη εβδομάδα σε άλλο δωμάτιο. Δεν είναι καθόλου μούφα όπως φοβόμουν, είναι πολύ διασκεδαστικά και τα αξίζει τα λεφτά. Δώσαμε 8 ο καθένας αλλά και παραπάνω έδινα άνετα. Και εγώ έτυχε να πάω φέτος πρώτη φορά. Πληρωμένα από τη δουλειά - το ίδιο και οι ομάδες. Ωραία αλλά αισθάνθηκα χαζός - φοβάμαι οτι δε βοήθησα ιδιαίτερα. Και κάποια σημεία ήταν παράλογα περίπλοκα. Εντύπωση, και 50αρηδες-55αρηδες μια χαρα το χάρηκαν.
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πηγαινετε στο Paradox Project. Ειναι ολοκληρο σπιτι και μαλιστα 3ωρο. Η ωρα περναει αφανταστα γρηγορα και ναι... πηγαινετε. Trust me. Έχουμε κλείσει για 9/4, έχοντας ακούσει τα καλύτερα. Εν τω μεταξύ κρίμα που δεν υπάρχει (αν είδα καλά) άλλο σχετικό θέμα στο forum, ή που αυτό δεν έχει κίνηση. Θα μπορούσαμε να καταθέτουμε απόψεις κι εμπειρίες από αυτά που έχουμε πάει.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ πήγα στο Mystery Lab στο δωμάτιο Lost και το συστήνω σε αρχάριο. Δεν είναι τρομακτικό ούτε πάρα πολύ δύσκολο και σε βάζει ομαλά στο κλίμα. Η ώρα όντως περνάει πολύ γρήγορα και δεν το καταλαβαίνεις, πιστεύω και 3ωρο να ήταν που λέτε θα μου άρεσε (μόνο το κατούρημα σκέφτομαι σε αυτή την περίπτωση). Μου άρεσε και ο χώρος αναμονής που είχε πολλά puzzles για όσο περιμένεις και η αισθητική/ατμόσφαιρα είναι πολύ ικανοποιητική. 1
sportFun Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Έχει βγει μια πλατφόρμα που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον με στατιστικά και διαθεσιμότητα. Escape Room
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Έχουμε κλείσει για 9/4, έχοντας ακούσει τα καλύτερα. Εν τω μεταξύ κρίμα που δεν υπάρχει (αν είδα καλά) άλλο σχετικό θέμα στο forum, ή που αυτό δεν έχει κίνηση. Θα μπορούσαμε να καταθέτουμε απόψεις κι εμπειρίες από αυτά που έχουμε πάει. Γνωμες?
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δυστυχώς ακυρώθηκε γιατί ένα από τα ζευγάρια είχε μια επείγουσα δουλειά, και είπαμε να μην πάμε τέσσερα άτομα στο συγκεκριμένο, και λόγω κόστους. Αλλιώς σίγουρα θα είχα ποστάρει εντυπώσεις την ίδια μέρα. Πάντως όπου και να ρωτήσεις, όλοι λένε τα καλύτερα. Ίσως να είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Μπορώ να σας πω για το Fear Of The Dark στη Δάφνη που πήγα πριν κανά μήνα, ότι είναι πολύ καλό. Ψιλο-low budget, αλλά αρκετά μεγάλο και ενδιαφέρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα