Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100 ασυνάρτητες αρλούμπες... συγκεντρωμένες όλες μαζί σε ένα παραλήρημα.. και έδεσε το γλυκό στο μυαλό μας.
Μιας και εμείς φυσικά δεν φταίμε. Με το ζόρι μας κάνανε πελάτες.

• Like 2
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100 ασυνάρτητες αρλούμπες... συγκεντρωμένες όλες μαζί σε ένα παραλήρημα.. και έδεσε το γλυκό στο μυαλό μας.

Μπορεί να μην εγινα και σε τιποτα κατανοητος ο ιδιος. Πιασε μου μια παραγραφο και ανεπτυξε μου με μερικα λόγια τι με κανει τοσο αρλουμπα, να δω ποσο πιο λογικος μπορεις να εισαι με μια πολυεθνικη μεγαλοεπιχειρηση απο εμενα τον ιδιο που τις υπηρετω απο τοτε που επιασα επαγγελματικο δρεπάνι στα χερια.

Την πιο τραβηγμενη ή ακαταλαβιστικη παραγραφο, απλα να το κουβεντιασουμε λιγο μηπως με παρηγορησεις.

Δημοσ.

Μπορεί να μην εγινα και σε τιποτα κατανοητος ο ιδιος. Πιασε μου μια παραγραφο και ανεπτυξε μου με μερικα λόγια τι με κανει τοσο αρλουμπα, να δω ποσο πιο λογικος μπορεις να εισαι με μια πολυεθνικη μεγαλοεπιχειρηση απο εμενα τον ιδιο που τις υπηρετω απο τοτε που επιασα επαγγελματικο δρεπάνι στα χερια.

Την πιο τραβηγμενη ή ακαταλαβιστικη παραγραφο, απλα να το κουβεντιασουμε λιγο μηπως με παρηγορησεις.

Θα πρέπει να πιάσω μία-μία σχεδόν κάθε σου πρόταση τώρα και να την κάνω quote και δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο. Λυπάμαι.

Θα σου πω απλά ότι:

α) οι χρεώσεις των υπηρεσιών (και του κάθε πακέτου ξεχωριστά) είναι γνωστές,

β) εμείς επιλέγουμε αν θα είμαστε πελάτες κάπου και δεν το κάνουμε με το ζόρι,

γ) και εμένα δεν μου αρέσει αλλά δυστυχώς οι εταιρίες είναι ΑΕ, και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα ή δημοσίου χαρακτήρα, και πάνω απ' όλα κοιτάζουν το κέρδος. Οπότε καλό είναι να μην έχουμε αυταπάτες ότι κοιτάζουν "το καλό μας". Την τσέπη μας κοιτάζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνουμε όλοι-όλοι μαζί διάφορα, μόνο που με τον σύνδεσμο του ολυμπιακού θα φαινόταν ευκολότερο, παρά με τόσους βολεμένους όπως λες..

Βρίσκεις λογικό λοιπόν το εξής : 1.000 λεπτά + 20SMS = 50€, 1.010 + 22SMS = 83€ και βάλε;

Να βάζεις κάρτες, μετά από χρόνια εφόσον παραδώθηκες, και να ξεχνάς να στείλεις το πακέτο προσφοράς και να μιλάς κανονικά με την 10€, και να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ εντός ΩΡΑΣ αντί να κρατούσε έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ομιλίας.

Το παραπάνω ^ μου έχει συμβεί 3 φορές = 30€.

Που πάνε αυτές οι εργατώρες μου; Που πάνε αυτά τα λεφτά; Γιατί χρειάζονται ΤΟΣΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ και ΤΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ όταν όλοι θέλουν κάτι βασικό; Γιατί υπάρχει το χύμα άνευ πακέτου σύστημα; για "τι είδους φραγκάτο κοροιδο" υπάρχει;

Γιατί δεν μου δίνουν 3 SMS όταν είναι ΟΤΙ πιο αρχαιο στην τεχνολογια; Κάτι μου λέει για να με ΚΑΝΟΥΝ να βαλω το πακετο των ΠΟΛΛΩΝ και να τσιμπήσουν και από κει.. τους νοιάζει αν ο λαός χρειάζεται 2 SMS για SOS ξέρω γω; όχι.. και ανεξάρτητα από το πόσα πληρώνει - τονίζω. Εναλλακτικά, 1SMS x 24c equals ~50c για δυο μηνύματα καπνού, για τη συνεισφορά μου στην εταιρειούλα..

Ο πατέρας μου, στα 70 του ήρθε με συμβόλαιο COSMOTE μια μέρα. Τι έκανες ρε πατέρα του λέω; Ε να πληρώσω στο κατάστημα πήγα και ένας παλικαράς μου είπε πως αυτό είναι καλύτερο, μονοδρομος, πρέπει να γινει.

Όταν έλεγε "καλυτερο" σίγουρα δεν ειχε στο νου του την λέξη "συμβολαιο". Ο πατέρας μου είναι σαν ενας χαζος βετερανος, αν ακουγε τη λεξη συμβολαιο θα αντιδρουσε πολυ φιξντ, αλλα ο πωλητης (που τον καταλαβαινω) εχει τοποθετησει αυτη τη λεξη στις λεξεις ταμπου, γιατί θα τον σαπισουν στο πρηξιμο αν δε πουλησει.. και το βρισκω λογικο. Εγω επισης λογικο θα το εβρισκα αν τον περιμενα τον πουστη να σχολασει, και του πουλουσα θελει δε θελει ναρκωτικα εγώ βάζοντας του τα στο στομα.

Θυμάμαι έναν πελατάκο άλλον που είχα, με μια εταιρεια εισαγωγης πρωτων αναγκων, εβγαζε τα κερατα του μεχρι το 2014.. πληρωνε 300-400€/μηνα σε μια από αυτές τις εταιρειες για να εχει 2-3 γραμμές και να τις χρησιμοποιεί μόνος του - με τηλεφωνητη κτλπ, οταν εγω πληρωνα 60€ για να εχω ΠΑΡΟΜΟΙΑ πραγματα.. Φαντάζομαι την χαρά του ΚΑΡΜΟΙΡΗ του πωλητή όταν τον έκλεισε..

Σήμερα ο τύπος δεν έχει να φάει με αυτά και με αυτά. Δε φταίει ο provider, αλλά ο καθε ένας έβαλε το λιθαράκι του..

Σε άλλο θρεντ - σημερα - τώρα :

Δε μιλάει καν για συγκεκριμενη κατανάλωση ο εγγονος..

Εγώ ποτέ δεν θα έχω αυτήν την ευκαιρία, να πιασοκωλιάζω έτσι τον κοσμάκι και να στέλνω λογαριασμούς.

Το χειρότερο που πάτησε το ηθικό μου παλαιότερα, είναι πως η μια εταιρεία δείχνει να υποστηρίζει τα καμώματα των άλλων, κάνουν κοινώς τα ίδια..

Άρα ναι, πρέπει να ενοθούμε όπως λες για να τους παραδειγματισουμε/πιασοκωλιασουμε εμείς. Αυτό θέλω, ναι.

δε στεκουν αυτα που λες

κατ αρχας απο οσο ξερω ολες οι εταιρειες στα καρτοκινητα εχουν αυτοματη ανανεωση στα προγραμματα αν το επιλεξεις, δηλαδη το προγραμα x λεπτα ομιλιας y sms και z ΜΒ data ανανεωνεται αυτοματα οποτε βαζεις a ευρω. Το οτι δε το επιλεγεις εσυ δε φταιει η εταιρεια.

κατα δευτερο δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες για να βγαλουν 1 προγραμμα και τελος. Υπαρχουν γιαγιαδες που χουν 1 καρτοκινητο να τις παρουν τα παιδια και 5 ευρω μεσα αν υπαρχει αναγκη να κανουν κληση, και πανε καθε 3 μηνες και βαζουν ενα 5 ευρο για να μη ληξει το καρτοκινητο τους. Υπαρχουν πιτσιρικαδες που θελουν βασικα δεδομενα, sms και ομιλια δε τους πολυνοιαζουν, εχουν whatsapp, viber και τα σχετικα, υπαρχεις κι εσυ που θες ομιλια.

Κατα τριτο, το κομματι με τον πατερα σου δε το καταλαβα. Του πουλησαν τι συμβολαιο ως τι?

Δημοσ.

Ως κάτι σαν "τωρα ετσι γινεται - μην ανησυχειτε - απλα με τα ιδια λεφτα θα μιλατε περισσοτερο".

Δεν εχει μεγαλη διαφορα πως απο 10€ το μηνα τωρα ερχεται παγεια 15-16€ και θα εχει δυνατοτητα να τη παταει με δεκαδες 5ψηφιους αριθμους νομιζοντας πως συμπεριλαμβανονται, αλλα η βεβηλωση μεσα μου ηταν το οτι δεν ειχε ΙΔΕΑ. Και μολις του το εξηγησα, και αργοτερα ποσο μαλλον που ηρθε ο πρωτος λογαριασμος επιανε το κεφαλι του και φωναζε θα παω να τον βρω..

70 χρονων ανθρωπος vs πιτσηρικας salesman της ταδε καρτοκινητης..

Τι ακρη να βγει, θα κακοκαρδισει ο ενας τον αλλον..

l337 αυτα που μου λες τα ξερω, αισθανομαι σαν να μην πιανεις τοσο τα συγκεκριμενα παραδειγματα που βρισκω αισχρα. Και να μην πιανεις πως αν τα δικα μου 30€ κατα λαθος, που ειμαι και 30 ετων μολις και με αυτοματισμενο σπιτι xiaomi, τα πολλαπλασιασης με τοση αγνοια, και με δεδομενο πως ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να τα παρει πισω, σε ερωτω.. τι να πουν 100€ χρεος απο μερικους καταναλωτες..

Εγω το βρισκω δικαιο να μπαλανσαριστει γι' αυτο γινομαι χερεκακος απεναντι στην εταιρεια , εσυ λες ειμαι και αντικαπιταλιστης, και δε δεχομαι την ελευθερη αγορα , δεν αντιλαμβανομαι το εμποριο και τα ασφαλιστικα προγραμματα φυσικα και καλο ειναι να παω να βρω ενα σπηλαιο ή τουλαχιστον ενα βραχο για σκια ή να κανει ο ανεμος κοντρα.

Αλλα λεω, αλλα λες δηλαδη κυριως. Σιγουρα δε με βοηθας να ξεπερασω την ιδεα πως ανετα εργαζομενη εκει βαθεια στα back office τους βλεπουν νουμερα "τυχερα" και γελανε ή σφιγγουν τα χειλη..

Δημοσ.

Χρεος προς ΟΤΕ ακολουθει το ΑΦΜ ?

Ειχε βαλει φοιτιτικο dsl πριν 8 χρονια ο γιος μου στην Κοζανη αλλα δεν συνεχισε σπουδες και στους 3 μηνες εφυγε .Πηγα με εξουσιοδοτηση σε καταστημα της Αττικης και εκανα διακοπη και μου ειπαν θα πληρωσει αλλα 9 παγια (12μηνη δεσμευση) εστω και αν προσκομισα θεωρημενο για το γνησιο της υπογραφης συμφωνητικο που ξενοικιασε το εκει σπιτι .

Ηρθε  ενας λογαριασμος με τα 9 παγια  και δεν τον πληρωσε...Μετα τιποτα...Αν καποια στιγμη παει για συνδρομητης ΟΤΕ θα το βρουν ?

Δημοσ.

Χρεος προς ΟΤΕ ακολουθει το ΑΦΜ ?

Ειχε βαλει φοιτιτικο dsl πριν 8 χρονια ο γιος μου στην Κοζανη αλλα δεν συνεχισε σπουδες και στους 3 μηνες εφυγε .Πηγα με εξουσιοδοτηση σε καταστημα της Αττικης και εκανα διακοπη και μου ειπαν θα πληρωσει αλλα 9 παγια (12μηνη δεσμευση) εστω και αν προσκομισα θεωρημενο για το γνησιο της υπογραφης συμφωνητικο που ξενοικιασε το εκει σπιτι .

Ηρθε  ενας λογαριασμος με τα 9 παγια  και δεν τον πληρωσε...Μετα τιποτα...Αν καποια στιγμη παει για συνδρομητης ΟΤΕ θα το βρουν ?

Θα φανεί το χρέος, ναι.

Επίσης θα φαίνεται ως κακοπληρωτής (χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα) σε 2 συστήματα τους αλλά σώζεται κάπως το ότι είναι πριν το 2011-2012 και μπορεί το log αυτό να μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

• Like 2
Δημοσ.

Εμάς πλέον μας έχουν ενημερώσει ότι πολύ σύντομα θα ενημερώνουμε τους νέους πελάτες ότι η κάθε εταιρία θα έχει το δικαίωμα να τον ξεψαχνίσει κανονικά για οφειλόμενα σε άλλες εταιρίες και τη φύση τους. Ηδη γίνεται αυτό βέβαια στα μουλωχτά, απλά πλέον ο πελάτης θα ενημερώνεται επίσημα. 

Κοινώς μην αφήνετε τόνγκες εκτός και αν είναι απόλυτα δικαιολογημένες και έπειτα από ενημέρωση απλά γίνει αποχρέωση. 

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνουμε όλοι-όλοι μαζί διάφορα, μόνο που με τον σύνδεσμο του ολυμπιακού θα φαινόταν ευκολότερο, παρά με τόσους βολεμένους όπως λες..

Βρίσκεις λογικό λοιπόν το εξής : 1.000 λεπτά + 20SMS = 50€, 1.010 + 22SMS = 83€ και βάλε;

Να βάζεις κάρτες, μετά από χρόνια εφόσον παραδώθηκες, και να ξεχνάς να στείλεις το πακέτο προσφοράς και να μιλάς κανονικά με την 10€, και να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ εντός ΩΡΑΣ αντί να κρατούσε έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ομιλίας.

Το παραπάνω ^ μου έχει συμβεί 3 φορές = 30€.

Που πάνε αυτές οι εργατώρες μου; Που πάνε αυτά τα λεφτά; Γιατί χρειάζονται ΤΟΣΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ και ΤΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ όταν όλοι θέλουν κάτι βασικό; Γιατί υπάρχει το χύμα άνευ πακέτου σύστημα; για "τι είδους φραγκάτο κοροιδο" υπάρχει;

Γιατί δεν μου δίνουν 3 SMS όταν είναι ΟΤΙ πιο αρχαιο στην τεχνολογια; Κάτι μου λέει για να με ΚΑΝΟΥΝ να βαλω το πακετο των ΠΟΛΛΩΝ και να τσιμπήσουν και από κει.. τους νοιάζει αν ο λαός χρειάζεται 2 SMS για SOS ξέρω γω; όχι.. και ανεξάρτητα από το πόσα πληρώνει - τονίζω. Εναλλακτικά, 1SMS x 24c equals ~50c για δυο μηνύματα καπνού, για τη συνεισφορά μου στην εταιρειούλα..

Ο πατέρας μου, στα 70 του ήρθε με συμβόλαιο COSMOTE μια μέρα. Τι έκανες ρε πατέρα του λέω; Ε να πληρώσω στο κατάστημα πήγα και ένας παλικαράς μου είπε πως αυτό είναι καλύτερο, μονοδρομος, πρέπει να γινει.

Όταν έλεγε "καλυτερο" σίγουρα δεν ειχε στο νου του την λέξη "συμβολαιο". Ο πατέρας μου είναι σαν ενας χαζος βετερανος, αν ακουγε τη λεξη συμβολαιο θα αντιδρουσε πολυ φιξντ, αλλα ο πωλητης (που τον καταλαβαινω) εχει τοποθετησει αυτη τη λεξη στις λεξεις ταμπου, γιατί θα τον σαπισουν στο πρηξιμο αν δε πουλησει.. και το βρισκω λογικο. Εγω επισης λογικο θα το εβρισκα αν τον περιμενα τον πουστη να σχολασει, και του πουλουσα θελει δε θελει ναρκωτικα εγώ βάζοντας του τα στο στομα.

Θυμάμαι έναν πελατάκο άλλον που είχα, με μια εταιρεια εισαγωγης πρωτων αναγκων, εβγαζε τα κερατα του μεχρι το 2014.. πληρωνε 300-400€/μηνα σε μια από αυτές τις εταιρειες για να εχει 2-3 γραμμές και να τις χρησιμοποιεί μόνος του - με τηλεφωνητη κτλπ, οταν εγω πληρωνα 60€ για να εχω ΠΑΡΟΜΟΙΑ πραγματα.. Φαντάζομαι την χαρά του ΚΑΡΜΟΙΡΗ του πωλητή όταν τον έκλεισε..

Σήμερα ο τύπος δεν έχει να φάει με αυτά και με αυτά. Δε φταίει ο provider, αλλά ο καθε ένας έβαλε το λιθαράκι του..

Σε άλλο θρεντ - σημερα - τώρα :

Δε μιλάει καν για συγκεκριμενη κατανάλωση ο εγγονος..

Εγώ ποτέ δεν θα έχω αυτήν την ευκαιρία, να πιασοκωλιάζω έτσι τον κοσμάκι και να στέλνω λογαριασμούς.

Το χειρότερο που πάτησε το ηθικό μου παλαιότερα, είναι πως η μια εταιρεία δείχνει να υποστηρίζει τα καμώματα των άλλων, κάνουν κοινώς τα ίδια..

Άρα ναι, πρέπει να ενοθούμε όπως λες για να τους παραδειγματισουμε/πιασοκωλιασουμε εμείς. Αυτό θέλω, ναι.

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες. Κι εγώ κοσμοτε εχω και ξέρω τις πατέντες που έκαναν με τα συμβόλαια, πλήρωσα τις ρήτρες τους και το γύρισα σε κάρτα. Τώρα έχουν κάνει διδακτορικό από τον άρπαγα τον Χρυσοκούκη. Ξεφτύλισαν και τις κάρτες πλέον. Η τακτική μου είναι πλέον να μιλάω μόνο για δουλειές από το τηλέφωνο και σε φίλους από viber whatsup skype μέσω ίντερνετ wifi. Δε χρησιμοποιώ δεδομένα (εκεί κι αν είναι απατεώνες και οι διαφημίσεις τους δε με πείθουν στο ελάχιστο!). Ακόμη κ να είχα λεφτά όμως να σπαταλήσω ΠΑΛΙ δε θα έκανα συμβόλαιο μαζί τους γιατί τους ξέρω τι ελληνογερμανικά λαμόγια (κ γαμώ τους συνδυασμούς) είναι. 

Αυτό όμως που δε θα με κάνει ίδιο με αυτούς είναι να μη πληρώσω κάτι που συμφώνησα ενώ έχω λεφτά. Θα τους πληρώσω και θα τους στείλω στο διάολο... Αυτοί έχουν έναν όροφο ή και δύο με δικηγόρους, εγώ θα είμαι μόνος μου κ ρόμπα θα με κάνουν. ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ, στα καύσιμα, στα σουπερμαρκετ, στις τηλεπικοινωνίες. Άλλα που, φωνάζω στην έρημο επομένως έχω άδικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ πιθανό γιατι βάσει "παροχών", "πακέτων", εταιρικής κουλτούρας (ή μάλλον απουσία αυτής) και έλλειψης αξιοπιστίας δεν θα ήμουν πελάτης ΚΑΜΙΑΣ εταιρίας απο τις τέσσερεις που υπάρχουν και λιμνάζουν άχρηστοι σαν αρρώστια στην Ελλάδα γιατι έχουν γίνει καρτέλ ..

Αλλά τι να κάνεις; θες να δεις κάνα youtube να στείλεις κάνα mail και γενικά να κάνεις δουλίτσες που χρειάζονται internet οπότε αναγκαστικά ή πέφτεις με το ζόρι θύμα στους αργόσχολους απατεώνες ή σκας κανα 2 με 5 χιλιάρικα ή παραπάνω για να σκάψεις οπτικές απο την πλησιέστερη καμπίνα και σκάς μετά κανα 100άρι τον μήνα για να έχεις ανθρώπινες ταχύτητες και VOIP στους ξένους που αν νοικιάζεις το σπίτι δςν συμφέρει οπότε κατσε στο μακρύτερο....

https://www.youtube.com/watch?v=jqFBtzTM6NM

EDIT: εγώ προσωπικά αυτό που κάνω επειδή έχω σιχαθεί την μιζέρια και αχρηστία τους είναι κάθε χρόνο να τους αλλάζω για να πάρει η κάθε μια όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα απο εμένα (αντι να τα πάρει όλα μια) και μπιστολιάζω καμιά χαζοχρέωση κινεζορούτερ του 10ευρου που ζητάνε πχ 60 ευρώ κτλ ή χρέωση διακοπής 10 μέρες πριν ή μετα την λήξη κτλ  τώρα το έχουν κάνει 2 χρόνια με το ζόρι (δηλαδή αν είσαι φοιτητής και σε ένα 1 έτος παίρνεις πτυχίο και θα φύγεις αλλά θέλεις internet τι κάνεις; ) και το εφάρμοσαν όλοι γιατι είναι καρτέλ.. ήδη ο πρώτος πάροχος που είχα 2ετές έφαγε κλοτσιά στο 1ο έτος και μπιστολιά στο πρόστιμο διακοπής :P

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

2 χρόνια με το ζόρι δεν υπάρχει γιατί είναι παράνομο βάσει ΕΕΤΤ, απλά κάνουν τιμές πολύ ελκυστικότερες για διετής παραμονή. Βέβαια αυτό είναι λογικό. Όσο μεγαλύτερη δέσμευση τόσο καλύτερη η τιμή. Παντού ισχύει αυτό, και στο γυμναστήριο που λέει ο λόγος.

Από εκεί και έπειτα σε οτιδήποτε συμφώνησες ο ίδιος , διαφωνώ με το πιστόλιασμα. Ας μην έπαιρνες εξαρχής το ρούτερ αν το θεωρείς υπερκοστολογημένο. Πλέον για το ρούτερ σου λένε αν έχεις δικό σου δεν παίρνεις καν το δικό μας. Δε στο χρεώνουν με το ζόρι.

Απλώς πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να διαβάζουμε τα συμβόλαια που μας πλασάρουν και τα μικρά γράμματα και σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας.

Εγώ πχ τώρα που η Wind ανακοίνωσε αυξήσεις και έδωσε το δικαίωμα για δωρεάν διακοπή ως όφειλε, πήγα βάρεσα μια φορητότητα και η Wind για να μη φύγω μου έδωσε 3 πάγια δώρο και μετά πάγιο 16,5 για double play από 23,5 που έδινα (πριν ανακοινωθούν καν οι αυξήσεις που θα με πήγαιναν στα 24,5 πχ). Οπότε αντί να πάρουν 1 ευρω παραπάνω θα παίρνουν κανά 7άρι λιγότερα ( + τους 3 τζάμπα μήνες ) έτσι για μάθουν να θέλουν να αλλάζουν μονομερώς τους όρους κάτι που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πχ.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι περισσότεροι δεν το παίρνουν χαμπάρι και θα φάνε την αύξηση.

Σε κάτι που θα συμφωνούσα οπωσδήποτε θα ήταν Α) Να μην υπάρχουν ψιλά γράμματα δλδ να πρέπει να αναγράφουν πάντα τελικές τιμές και ότι άλλο θέλουν να αναφέρουν να είναι γραμμένο με ίδιου μεγέθους γραμματοσειρά παντού και όχι με υπο αστερίσκους και να θέλεις μεγεθυντικό φακό  και Β) Να υπάρχει ως προς τις ταχύτητες βάσει νόμου πρόβλεψη ότι η τελική τιμή θα διαμορφώνεται ανάλογα με την ταχύτητα στην οποία κλειδώνεις δλδ όσο πιο κάτω είσαι από τα 24 πχ να πέφτει ανάλογα και η τιμή γιατί την έχουν δει όλοι με το έως και το έως τα οποία έως δεν πιάνει σχεδόν κανένας. Διαφορετικά να επιτρέπεται η δωρεάν λύση συμβολαίου εντός του 1ου μήνα εφόσον η ταχύτητα είναι κάτω από την διαφημιζόμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Από εκεί και έπειτα σε οτιδήποτε συμφώνησες ο ίδιος , διαφωνώ με το πιστόλιασμα. Ας μην έπαιρνες εξαρχής το ρούτερ αν το θεωρείς υπερκοστολογημένο. Πλέον για το ρούτερ σου λένε αν έχεις δικό σου δεν παίρνεις καν το δικό μας. Δε στο χρεώνουν με το ζόρι.

σιγουρα αυτο δεν ισχυει για οτε (μεταβαση σε voip οποτε αναγκαστικα θα παρεις το ρουτερ του, αργα η συντομα) οποτε λογικα θα ακολουθησουν κι οι εναλλακτικοι

Τα κανονια, εστω και μικρα, παντως δεν ειναι καλη ιδεα γιατι πλεον βλεπουν ο ενας τι κανονια αφηνεις στον αλλο, οποτε παιζει σε καποια φαση να μη μπορεις να βρεις παροχο αν δεν τους ξοφλησεις ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...