overpower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παντως στο δικο μου εκανε ενα αρκετα μεγαλο Update με πολυ ωρα στην εκκινηση στην εγκατασταση και με μηνυμα καλωσορισματος οποτε μαλλον ειμαι στο last version και εγω.
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι στανταρντ πότε θα ερθουν τα updates σε όλους .
Rizas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Έκανα εγκατάσταση στον καινούρι ssd χτες τα win 10 όλα καλά μέχρι που έκανε ένα μεγάλο update και ήταν σαν να ξαναπεράσε το λογισμικό μόνο του ( μου δημιούργησε και windows old αρχείο από μόνο του). Από εκείνη την στιγμή και μετά κολλάει η μπάρα του start.... Ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Εχω δοκιμάσει ότι έχω βρει στο ίντερνετ αλλά μάταια!!! Να κάνω refresh windows να ξεμπερδεψω ή υπάρχει λύση?? Ευχαριστώ!!!
rafail1994 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μιας και είσαι φρέσκος κατέβασε το iso απο την microsoft που έχει ολα τα τελευταία update ενσωματωμένα και κάνε με αυτο format . Δεν αξίζει να ασχοληθείς τώρα γιατί είχαν αρκετοί θέματα μετα απο αναβάθμιση σε 1607.
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια διαφωτιστε με. Ημουν εξαρχης στο insider , επαιζα τοτε με εκεινες τις εκδοσεις..βγηκα απο το insider οταν κυκλοφορησε κανονικα. Σημερα μιας και ξυνομουν , ειπα να ξαναμπω.. Μπηκα , δοκιμασα σε slow/fast ...δεν μου ρχεται καμμια insider preview εκδοση. Εκανα κατι πατεντες...που διαβασα στο ιντερνετ...2 @@. Ερωτηση...να περιμενω μπας και ερθει αργοτερα καμμια εκδοση ?Ή να κατεβασω κανα iso να γινει δουλεια? Και κατεβαζοντας το iso θα γινει clean install και σκουπα ολα ?ή θα γινει κανονικα "αναβαθμιση" χωρις να χαθει τιποτα οπως γινεται εδω και καιρο απο εκδοση σε εκδοση ?
fiotogr06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιστες,Σε λιγο καιρο πρόκειται να συναρμολογησω το νεο μου Gaming PC..Εχω κατεβασει την εγκατασταση των Windows 10 απο το σαιτ της Microsoft και λεω να βαλω τα windows HOME ediotion και να κατεβασω καποιο σπαστιρι για να τα κανω "γνησια". Ομως εμαθα οτι λογω της σχολης μου μπορω να κατεβασω γνησια τα windows 10 Education edition.. Ποια ειναι η διαφορα τους και τι ειναι καλυτερο να κανω αφου θελω gaming pc?Ευχαριστω.
john_shadow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω?
rafail1994 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα συμφορουμιστες, Σε λιγο καιρο πρόκειται να συναρμολογησω το νεο μου Gaming PC..Εχω κατεβασει την εγκατασταση των Windows 10 απο το σαιτ της Microsoft και λεω να βαλω τα windows HOME ediotion και να κατεβασω καποιο σπαστιρι για να τα κανω "γνησια". Ομως εμαθα οτι λογω της σχολης μου μπορω να κατεβασω γνησια τα windows 10 Education edition.. Ποια ειναι η διαφορα τους και τι ειναι καλυτερο να κανω αφου θελω gaming pc? Ευχαριστω. Δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά, εδώ μπορείς να δεις τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις (η Education είναι πιο "πλούσια" απο την home).Ακόμη και να μην είχες τα Windows από την σχολή δεν αξίζει σπασμένο μπορείς να βρεις κλειδιά με πολύ μικρό κόστος. εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω? Ναι το δέχεται κανονικά το κλειδί
gokuthelegend Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει upgrade απο 7 σε 10 και τωρα θελω να τα κανω clean install, θα βαλω το κλειδι απο τα 7 που εχω? Μπορείς να μην βάλεις και καθόλου κλειδί, θα γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση αρκεί να έχεις ίντερνετ εκείνη την ώρα για να ενεργοποιηθεί. Αυτό εννοείται εφόσον είχες κάνει κανονικά upgrade την 1η φορά που όπως λες είχες κάνει, οπότε no problem. 1
tommybertsen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά, εδώ μπορείς να δεις τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις (η Education είναι πιο "πλούσια" απο την home).Ακόμη και να μην είχες τα Windows από την σχολή δεν αξίζει σπασμένο μπορείς να βρεις κλειδιά με πολύ μικρό κόστος. Τα οποια ειναι νομιμα, αλλα η χρηση τους παρανομη στο 90% των περιπτωσεων. Παραδειγμα ειναι αγορασμενα αλλα εχουν εγκατασταθει κι αλλου πριν 6 μηνες και παραπανω, οποτε γινονται εγκατασταση και σε 2ο μηχανημα, μεχρι να "επικυρηχθουν" (blacklist) Αλλο παραδειγμα, οι ομαδικες αδειες για μερικους χιλιαδες υπολογιστες (που δεν ειναι αποσαφηνισμενο απο τους πωλητες αν ειναι για 1 ή περισσοτερα pc δηλαδη). Μετα απο τον τελευταιο , το κλειδι δε δουλευει ή μπαινει σε blacklist. Υπαρχουν και οι κλασικες αδειες ΟΕΜ που μπορει να δουλευουν κανονικα βεβαια. Για να μη παρεξηγηθω εχω παρει τετοιο κλειδι με 15€ , 1 αδεια , συμφωνα με τον πωλητη, με 99.9% στο ebay. (Τον ιουλιο* αγοραστηκε..) Ο οποιος πλεον δεν εχει αλλα προιοντα προς πωληση. Αρα δε ξερω αν αυτοι κανουν "αρπαχτές" και εξαφανιζονται, οποτε ειναι τι θα σου κατσει (πλεον εχει κλειδια με 6€ - πωτς γκενεν ατο). Στην χειροτερη χανεις ενα 10ρικο *Θα περιμενω να περασει κανα 6μηνο , και θα προσπαθησω να ενεργοποιησω και αλλο pc με το ιδιο κλειδι.
fiotogr06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education?
Alejandro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education? Είναι δυνατόν να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις νόμιμα και να κάνεις αυτή την ερώτηση; Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφετε... 3
tommybertsen Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εν τελη τι κανω? βαζω σπαστιρι η κατεβαζω τα γνησια education? Εδω δε θα παρεις συμβουλη για "σπαστηρια" και αλλα τετοια σχετικα Εγω αυτο που γραφω εχει να κανει με τα κλειδια που πωλουνται. Μπορει να κανω και λαθος Αυθεντικα εννοειται οτι θα βαλεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις