tommybertsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε Πάντα καθαρή εγκατάσταση Κανένα πρόβλημα με update εδώ και γενικά το πρώτο μεγάλο που πέρασε smooth και χωρίς να μου αλλάξει το παραμικρό από τα settings μου. Καθαρή μόνο όταν πάρω m.2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Περασα το update...και εβαλα να δοκιμασω το phone app.. Το περιμενα λιγο πιο πληρες..απο οσο βλεπω.. φωτος και μηνυματα μπορω να δω.Τιποτα αλλο.Απλοικο gui. Εκανε πoλη ωρα να κατεβει το update? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
makfil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εξαρτάται από η σύνδεση που έχεις. Με VDSL 50 κατέβηκε σε λιγότερο από 1 ώρα αλλά έκανε αρκετή ώρα με τα 4 restarts
tommybertsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, makfil είπε Εξαρτάται από η σύνδεση που έχεις. Με VDSL 50 κατέβηκε σε λιγότερο από 1 ώρα αλλά έκανε αρκετή ώρα με τα 4 restarts 3 restart εδώ (αν βάλεις και αυτό μετά το κατέβασμα, 4) Έτσι κάνουν όλα τα major updates. Σε εμένα πήρε λιγότερο από 35 λεπτά συνολικά.
asdfaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Nα κάνω μια ερώτηση. Tώρα βάζω την τελευταί έκδοση. Μιας όμως που μπήκε στον explorer dark theme. Μπορούν η themers να φτιάχνουν dark themes όπως και στα windows 7 πλέον?
mphxths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 το update ειναι παιδια γυρω στα 3,5-4γιγα..καντε τις πραξεις αναλογως την γραμμη σας.Η διαδικασια της εγκαταστασης/ρυθμισης κλπ τρωει και αυτο την ωρα του...το καθαρο download ειναι οσο κανει η γραμμη σας να κατεβασει τα γιγα που γραφω.
Tsene Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, lokaki said: Εκανε πoλη ωρα να κατεβει το update? ~3 λεπτά 😋 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Tsene
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αυτη την στιγμη κατεβαζω και στα 2 λαπτοπ συνχρονως 😂 αλλα αργει λιγο τ
Zaytsev Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθαρή εγκατάσταση και μ$$κίζεται... Έχω όλους τους προσωπικούς φακέλλους στο δίκτυο (mapped network drive) και όταν κάνει login ο χρήστης, βγάζει μήνυμα "Could not connect to all network drives", με αποτέλεσμα να κάνει όλα τα icons στο desktop, σκατά και να χάνει κι όλα όσα είναι pinned στο Taskbar. Αν πας να ανοίξεις οποιοδήπτε drive ή φάκελλο μετά, τους ανοίγει κανονικά!!! Με την προηγούμενη έκδοση, δούλευε μια χαρά με ακριβώς το ίδιο στήσιμο 😡 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Zaytsev
Da_rudakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Zaytsev είπε Καθαρή εγκατάσταση και μ$$κίζεται... Έχω όλους τους προσωπικούς φακέλλους στο δίκτυο (mapped network drive) και όταν κάνει login ο χρήστης, βγάζει μήνυμα "Could not connect to all network drives", με αποτέλεσμα να κάνει όλα τα icons στο desktop, σκατά και να χάνει κι όλα όσα είναι pinned στο Taskbar. Αν πας να ανοίξεις οποιοδήπτε drive ή φάκελλο μετά, τους ανοίγει κανονικά!!! Με την προηγούμενη έκδοση, δούλευε μια χαρά με ακριβώς το ίδιο στήσιμο 😡 Και'γω δικτυακούς δίσκους έχω, δουλεύω απο το nas μόνο, αλλά δούλεψαν τέλεια (καθαρή εγκατάσταση) Μια φορά έβαλα όνομα χρήστη και κωδικό του nas, τίποτε άλλο δεν χρειάστηκε! Παιδιά η μπάρα φωτεινότητας της οθόνης σας δουλεύει κανονικά;; Εδώ όχι! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Da_rudakos
Zaytsev Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 hours ago, Da_rudakos said: Και'γω δικτυακούς δίσκους έχω, δουλεύω απο το nas μόνο, αλλά δούλεψαν τέλεια (καθαρή εγκατάσταση) Μια φορά έβαλα όνομα χρήστη και κωδικό του nas, τίποτε άλλο δεν χρειάστηκε! Επειδή το "εμένα δεν το κάνει", το θεωρώ εντελώς ανούσια απάντηση, όταν μιλάμε για χιλιάδες παράγοντες που μπορεί να το επηρεάζουν, δες πόσοι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα: https://community.spiceworks.com/topic/2166508-windows-10-1809-bugs
panakos_thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Τα περασα με Clean install με MCT!!!ολα καλα και φυσηκα windows optimized!!Αν και οσο βγαζει builds η microsoft ολοι θα εχουν τα θεματακια στο Gaming κομματι οσο διαβαζω εκει εξω,ολοι λενε Version 1607 Τωρα για να δουμε τι λενε αυτα τα windows
konstantinos77g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται οτι με αυτό το update θα μπορούσαμε να βλέπουμε και το ποσοστό της μπαταρίας για τις Bluetooth συσκευές. Με XBox One S controller συνδεδεμένο με bluetooth δεν φαίνεται κάτι τέτοιο... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από konstantinos77g
Προτεινόμενες αναρτήσεις