Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Προφανώς και σε κάποιους δουλεύει. Αν δε, θα είχε βουήξει το internet.

Αλλά για πείτε μου σε τι ακριβώς εξυπηρετεί να λέει ο Α, έχω πρόβλημα και να έρχονται ο Β & Γ και να λένε "εμένα δουλεύει" ;

Δε γνωρίζετε τη λύση, προσπεράστε και μη γεμίζετε το thread με ανούσια σχόλια.

Σε τι εξυπηρετεί η μουρμούρα σου ξέχασες να μας πεις όμως. Σου πρότεινε πιθανή λύση ο άνθρωπος. Μήπως να έρθει να στα φτιάξει; Εδώ είναι συζήτηση για τα win10, μην μας λες, σε παρακαλώ, τι θα πούμε. Συζήτηση κάνουμε, δεν είναι thread επίλυσης προβλημάτων (όχι μόνο τουλάχιστον). Άνοιξε καινούριο αν επιθυμείς πιο εξειδικευμένες απαντήσεις.

Σε ΕΜΕΝΑ λοιπόν, το update έκατσε just fine. 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, tommybertsen said:

Σε τι εξυπηρετεί η μουρμούρα σου ξέχασες να μας πεις όμως. Σου πρότεινε πιθανή λύση ο άνθρωπος. Μήπως να έρθει να στα φτιάξει; Εδώ είναι συζήτηση για τα win10, μην μας λες, σε παρακαλώ, τι θα πούμε. Συζήτηση κάνουμε, δεν είναι thread επίλυσης προβλημάτων (όχι μόνο τουλάχιστον). Άνοιξε καινούριο αν επιθυμείς πιο εξειδικευμένες απαντήσεις.

Δεν πειράζει, ίσως να είχε μια κακή ημέρα και του βγήκε ετσι. Καλή και μεγάλη καρδιά να έχουμε! Λοιπόν κλείνω, σε 3 ώρες πετάμε η οικογένεια για Ελ. Βενιζέλος! :)

Δημοσ.

Περασα την 1809 και εξαφανιστηκε το ποντικι,δεν το ανίχνευε-δεν υπηρχε ουτε το ιχνος στην οθονη του ποντικιου.

Μπηκα σε safe mode, βγηκα και λυθηκε το θεμα λοολ

Δημοσ.
3 hours ago, tommybertsen said:

Αυτό που εσύ λες "μουρμούρα", είναι απλή παρατήρηση για όποιον ενδιαφέρεται να τα βάλει, ώστε να έχει υπόψη του, τι μπορεί να αντιμετωπίσει. Άλλωστε για αυτό είναι το thread, γενικές πληροφορίες για τα 10. Για λύση, άνοιξα θέμα στο Technet που έχω συνδρομή κι όχι φυσικά εδώ που πετάγεται ο κάθε άσχετος και λέει τη βλακεία του.

Πιθανή λύση ΔΕΝ πρότεινε, γιατί απλά δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα, αλλά εντελώς γενικά, σε "κάποιο service". Τρέχουν περίπου 80 services από default κι εσύ έχεις την εντύπωση ότι το "κάποιο..." αποτελεί βοήθεια...;

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε

κι όχι φυσικά εδώ που πετάγεται ο κάθε άσχετος και λέει τη βλακεία του.

Μας τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια σου. Ignore list λέγεται και είναι η λύση και για εμάς τους άσχετους και για εσένα τον σχετικό.

• Like 5
Δημοσ.

Γιατι να μην λειτουργει? Το smb1 ειναι για να συνδεεσαι σε samba shares που δεν εχουν την δυνατοτητα για smb2 ή νεοτερο. πχ αν τα shares ειναι σε καποιο pc με xp ή σε καποιο παλιο nas. 

Δημοσ.

Αν με αυτο το τροπο εξακολουθουμαι να βλεπουμε τα κοινα αρχεια................ ε θα ζησουμε ετσι μεχρι να βρουν το τροπο δικτυωσης.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Αν με αυτο το τροπο εξακολουθουμαι να βλεπουμε τα κοινα αρχεια................ ε θα ζησουμε ετσι μεχρι να βρουν το τροπο δικτυωσης.

Δηλαδη? Αν δεν εχεις καποιο samba share (= κοινοχρηστο φακελο με απλα ελληνικα) στο δικτυο σου ΚΑΙ αυτο το share να ειναι σε συστημα με xp ή με παλιο nas, δεν ασχολεισαι με το smb1. 

Δημοσ.
12 minutes ago, jim_p said:

Δηλαδη? Αν δεν εχεις καποιο samba share (= κοινοχρηστο φακελο με απλα ελληνικα) στο δικτυο σου ΚΑΙ αυτο το share να ειναι σε συστημα με xp ή με παλιο nas, δεν ασχολεισαι με το smb1. 

Ναι το γνωριζω φιλε........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To shut down μου καθυστερει ξαφνικα, χανεται και το σημα στην οθονη και κανει κανα λεπτο να κλεισει οτι να ναι.

Επεξ/σία από bvb7
Δημοσ.
11 hours ago, Zaytsev said:

Είναι ήδη reported bug σε Technet, Spiceworks και StackOverflow, εγώ έκανα δύο διαφορετικές καθαρές εγκαταστάσεις, αλλά φαίνεται εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί σε εσένα δουλεύει...

11 hours ago, Zaytsev said:

Προφανώς και σε κάποιους δουλεύει. Αν δε, θα είχε βουήξει το internet.

Αλλά για πείτε μου σε τι ακριβώς εξυπηρετεί να λέει ο Α, έχω πρόβλημα και να έρχονται ο Β & Γ και να λένε "εμένα δουλεύει" ;

Δε γνωρίζετε τη λύση, προσπεράστε και μη γεμίζετε το thread με ανούσια σχόλια.

7 minutes ago, Zaytsev said:

Αυτό που εσύ λες "μουρμούρα", είναι απλή παρατήρηση για όποιον ενδιαφέρεται να τα βάλει, ώστε να έχει υπόψη του, τι μπορεί να αντιμετωπίσει. Άλλωστε για αυτό είναι το thread, γενικές πληροφορίες για τα 10. Για λύση, άνοιξα θέμα στο Technet που έχω συνδρομή κι όχι φυσικά εδώ που πετάγεται ο κάθε άσχετος και λέει τη βλακεία του.

Πιθανή λύση ΔΕΝ πρότεινε, γιατί απλά δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα, αλλά εντελώς γενικά, σε "κάποιο service". Τρέχουν περίπου 80 services από default κι εσύ έχεις την εντύπωση ότι το "κάποιο..." αποτελεί βοήθεια...;

Η διαφορά ποιότητας ενός ανθρώπου από έναν άλλον. 

1 hour ago, SeXBOX said:

Δεν πειράζει, ίσως να είχε μια κακή ημέρα και του βγήκε ετσι. Καλή και μεγάλη καρδιά να έχουμε! Λοιπόν κλείνω, σε 3 ώρες πετάμε η οικογένεια για Ελ. Βενιζέλος! :)

Μπραβο @SeXBOX για τη ηρεμία σου και ανοχή σου. 🙏Respect! Αν ήμουν εγώ στην θέση του θα είχα καταραστεί το σύμπαν.

Στο θέμα μας... την πέρασα την αναβάθμιση σε ένα PC μου σήμερα, όσο την έχω δουλέψει δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, μου αρέσει το HDR, η αναβάθμιση δεν φαίνεται να έχει καθόλου διαφορά με ένα Clean Install όλα τρέχουν ρολόι και ταχύτατα, και το δίκτυο μια χαρά. Αν και αναφέρθηκε νομίζω ήδη, 2 φίλοι μου κάνανε καθαρή εγκατάσταση αντί για αναβάθμιση και έχουν προβληματάκια που με λίγη αναζήτηση λύνονται, στον έναν δεν έβλεπε ένα υπολογιστή το δίκτυο του(λάπτοπ συγκεκριμένα) και του πέρασε αναβάθμιση και το είδε και αυτό στο δίκτυο κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bvb7 είπε

To shut down μου καθυστερει ξαφνικα, χανεται και το σημα στην οθονη και κανει κανα λεπτο να κλεισει οτι να ναι.

Έχεις ενεργό το fast startup από τα power options? Μήπως για κάποιο λόγο σου κάνει hibernate; Μετά ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής;

8 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Άλλωστε για αυτό είναι το thread, γενικές πληροφορίες για τα 10

Το λες μόνος σου. Αυτό λέω κι εγώ. Λέμε το ίδιο :lol:  Ότι είναι γενικό. Για ειδικότερα πράγματα, κάνεις ένα νέο θέμα για περισσότερο εξειδικευμένες απαντήσεις. Οποιαδήποτε λύση και αν βρεθεί εδώ, θα είναι μόνο για σένα που το παρακολουθείς. Κάποιος άλλος μεθαύριο, θα ξαναρωτήσει. Σε ένα θέμα μαζεμένο το πρόβλημα, θα εξυπηρετήσει και περισσότερο κόσμο ;) 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω επειδή βιαζόμουνα κατεβασα σε ESD απο λινκ εδω μεσα και το εγκατέστησα.Ολα καλα απλα απο κει που ειχα κανονικο λογαριασμο μου ανοιξε και την επιλογη για insider.

Επεξ/σία από spyros007
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...