Silverage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κάποιο κόστος για να αποκτήσω ebanking σε έναν λογαριασμό μου στην εθνική? Όχι.
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κάποιο κόστος για να αποκτήσω ebanking σε έναν λογαριασμό μου στην εθνική? 8€ για το token (σε μενα το ειχαν δώσει τσαμπα)
Zazula Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Υπάρχει κάποιο κόστος για να αποκτήσω ebanking σε έναν λογαριασμό μου στην εθνική? Όχι https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/DetailedInfo H παροχή δυνατότητας χρήσης των εναλλακτικών δικτύων Internet, Phone και Mobile Banking (περιλαμβάνεται και η παράδοση ή η αντικατάσταση της συσκευής i-code) είναι δωρεάν.
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Όχι https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/DetailedInfo H παροχή δυνατότητας χρήσης των εναλλακτικών δικτύων Internet, Phone και Mobile Banking (περιλαμβάνεται και η παράδοση ή η αντικατάσταση της συσκευής i-code) είναι δωρεάν. Πλέον δεν είναι. Σελίδα 26 https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD%5B2%5D/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλά, που τα βλέπετε αυτά; Σαγιονάρες και βερμούδες; Μπορεί σε κανένα νησί, εδω στην Αθήνα όπου έχω πάει όλοι είναι ευπρεπώς ντυμένοι. Και γω δεν έχω δει. Ίσως όχι τόσο αυστηρό ντύσιμο (χωρίς γραβάτα πχ, ή με παντελόνι και πουκάμισο) αλλά οκ όχι με βερμούδα και σαγιονάρες! Να γράψω κατάστημα ή θα θεωρηθεί δυσφήμιση;
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Να γράψω κατάστημα ή θα θεωρηθεί δυσφήμιση; Γιατί να θεωρηθεί δυσφήμιση? Ας το σκεφτόταν μόνοι τους
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 και στην alpha bank, η εφαρμογή στο κινητό, έχει κόστος 7 ευρώ για την ενεργοποίηση (παράλογο τελείως)!
mylo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 όντως στην εθνική είναι ποιο χαλαρά σε θέμα ντυσίματος άλλα όχι κ βερμούδα. πάντως από φίλο που έχω κ εγράζεται στην ετε μου είπε πως πολλά άτομα φύγαν με την εθελούσια και πλέον ο κάθε ένας που έμεινε έχει αναλάβει 2 και 3 πόστα. όταν τον ρώτησα τη λέει διευθυντής του καταστήματος για την τραγική κατάσταση λογω έλειψης υπαλλήλων μου είπε το εξής χαρακτηριστικό. καλά καλά θα δούμε...
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πληρώνεις στην Εθνική 8 ευρώ για το μηχανηματάκι εκτός αν ο λογαριασμός σου είναι μισθοδοσίας (και η μισθοδοσία στο όνομά σου αν ο λογαριασμός έχει συνδικαιούχο). Πρόσφατα πήγα και έβγαλα σε λογαριασμό συνταξιοδοτικό της μητέρας μου που είμαι συνδικαιούχος και μου είπε ο υπάλληλος αν το βγάλω στο όνομά σου θα πληρώσεις 8 ευρώ ενώ στης μητέρας σου το όνομα τζάμπα... Εκεί μηχανηματάκια είχαν πάρα πολλά για να δώσουν απλά το τραγικό είναι ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα από τους 15 υπαλλήλους οι 13 είναι στα ταμεία (επειδή μόνο γερόντια πάνε για καταθέσεις και αναλήψεις που δεν ξέρουν τι εστί ούτε ΑΤΜ) και μετά για όλες τις άλλες δουλειές μένει 1-2 καημένοι υπάλληλοι. Σε αντίθεση με άλλες τράπεζες όπου στα ταμεία είναι 1-2 και μετά οι υπόλοιποι είναι για άλλες δουλειές. Πάντως βολεύει το μηχανηματάκι σε σχέση πχ με το certificate της Eurobank που επίσης έχω γιατί εκεί έχεις φασαρίες να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου (άμα κάνεις φορμάτ χάνεται, θέλει συγκεκριμένους browser, θέλει να ανανεώνεις την java κλπ) και μπορείς να έχεις μέχρι σε 2 υπολογιστές και μόνο από αυτούς να κάνεις συναλλαγές, αρκετά πιο πολύ ταλαιπωρία γενικά να θυμάσαι ξεχωριστούς κωδικούς για να βγάζεις νέο certificate το οποίο λήγει και πρέπει να το ανανεώνεις... ταλαιπώρια.... εδώ η εθνική παίρνει ένα +..
funbreaker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αν ζητήσω δηλαδή ebanking για το συνταξιοδοτικό λογαριασμό του πατέρα μου θα είναι δωρεάν?
beatshooter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι αλλά να πάει ο πατέρας σου για υπογραφές
black_rabBiT Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά εγώ είχα κάνει αίτηση για web banking στην alpha πριν μήνες. Μου έστειλαν έναν κωδικό στο σπίτι αλλά δεν πήγα από εκεί για να μου το ενεργοποιήσουν. Θα ισχύει ακόμα όποτε και αν πάω ή θα πρέπει να κάνω αίτηση για νέο;
funbreaker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η εθνική χρεώνει τα εμβάσματα μέσω ebanking μεταξύ λογαριασμών της διαφορετικών πελατών?
paylidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η εθνική χρεώνει τα εμβάσματα μέσω ebanking μεταξύ λογαριασμών της διαφορετικών πελατών? ετε σε ετε οχι... ετε σε άλλη τραπεζα ναι (δε θυμαμαι τιμές αλλα νομίζω για αλφα μπανκ συνολο ήταν 2-3 € για πενιχρή καταθεση) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις