Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εχω χρεωστικη της Eurobank αυτη με την εθνικη μπασκετ ( ) η οποια ειναι VISA και δεν εχω θεμα σε αεροπορικες και ebay . "Αναγκαστηκα" να παω εκει γιατι εχω λογαριασμο στην εθνικη και της οποιας η καρτα ειναι mastercard και συναντησα κωλυμματα , οποτε και πηγα για χρεωστικη . Ασε πιυ ειναι και πιο ασφαλης .
Zazula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ στο PayPal έχω συνδέσει την Virtual Pre-Paid MasterCard τής Εθνικής.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω την έχει συνδέσει ένα φιλαράκι μου αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί έχει χρόνια Εγώ έχω συνδέσει την prepaid visa της eurobank, που επίσης βγαίνει χωρίς πολλά-πολλά σε ένα 10λεπτο και την δέχεται το paypal 100% Βρε ναι αυτή την έχω κι εγώ, και παράλληλα μου άνοιξαν τον τρεχούμενο για να μου δώσουν λέει ebanking... Αλλά το ζήτημα είναι να μην τους δίνω 1 ευρώ κάθε φορά που θέλω να βάλω 10-20€ μέσα... Σε πειραιώς λένε πάντως πολλοί ότι σου δίνει visa χρεωστική η οποία μπαίνει χαλαρά στο paypal και θέλω να πάω να το κοιτάξω αλλά δεν έχω ευκαιρήσει. (+ ότι θέλουν 5 ευρώ για το web banking οι απατεώνες) Κάπως πρέπει κι αυτοί να προωθήσουν τις prepaid για να παίρνουν προμήθεια, αλλιώς αν χρησιμοποιούσαν όλοι τον λογαριασμό ταμιευτηρίου για το ιντερνετ δε θα τους συνέφερε. Τώρα για να μη ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα, νομίζω πως πρέπει να είσαι 18 για να βγάλεις prepaid, αλλά για λογαριασμούς ταμιευτηρίου δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Το πολύ πολύ να σου ζητήσουν να μπει άλλο ένα ενήλικο άτομο. Εξάλλου λίγο σε αφορά σε τι όνομα θα είναι ο λογαριασμός, εκτός αν θες να τον γεμίζεις από το ταμείο που ζητάνε και ταυτότητα τις περισσότερες φορές... Στο paypal βάζεις ότι στοιχεία θες δεν έχει σημασία τι λέει η κάρτα/λογαριασμός σου.
scullyist Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στην περίπτωση που κάποια στιγμή στην πορεία του ζητήσει καμιά πιστοποίηση (=ταυτότητα κλπ) το paypal και δούνε ότι τελικά παραβιάστηκε ο όρος περί 18+ κατά την εγγραφή, τι γίνεται όμως; Κάνουν τα στραβά μάτια επειδή θα είναι πλέον κατόπιν εορτής και θα είναι ήδη 18+ ή θα φάει τσεκούρι που σημαίνει κλείσιμο λογαριασμού (και μετά δεν μπορείς να ανοίξεις άλλο στα ίδια στοιχεία αν δεν κάνω λάθος...) ;
gokuthelegend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ψιλοδιάβασα αν και δεν έβγαλα άκρη με τον αυτόματο μεταφραστή Εγώ όταν έκανα λογαριασμό στο paypal δεν μου ζήτησε με κάποιο τρόπο να ταυτοποιήσω τα στοιχεία μου. Φυσικά είμαι ήδη πάνω από 18 ετών οπότε δεν με νοιάζει έτσι κι αλλιώς. Δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις λογαριασμό.
11demian111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 <p>κανε ενα paypal account, βγαλε μια προπληρωμενη καρτα απο alpha bank ή πειραιως, συνδεσε την στο paypal, και οποτε</p> <p>επιθυμεις βαζε λεφτα και κανε τις δουλειες σου, αυτο το χα κανει απο τα 15 αλλα στην τραπεζα κυπρου, τωρα μπορει να χουν αλλαξει τα πραγματα. Μεχρι και η paysafe μπορει να σε βολεψει μιας και δεν μας λες για τι δουλεια χρειαζεσαι το paypal.</p> Mαλλον για ebay τον κοβω μιας και ζητησε εξαρχης paypal. Εγω εχω προπληρωμενη στο ονομα της μητερας μου και paypal στο δικο μου. Μεχρι τωρα κανενα προβλημα
michael92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πες στον πατέρα σου να ανοίξει ένα βιβλιάριο σε μια τράπεζα που δεν είναι ήδη και να το χειρίζεσαι εσύ με την χρεωστική, να βάζεις δηλαδή λεφτά και να κάνεις αγορές. Εγώ αυτό έκανα όταν ήμουν ανήλικος.
strokt up Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πες στον πατέρα σου να ανοίξει ένα βιβλιάριο σε μια τράπεζα που δεν είναι ήδη και να το χειρίζεσαι εσύ με την χρεωστική, να βάζεις δηλαδή λεφτά και να κάνεις αγορές. Εγώ αυτό έκανα όταν ήμουν ανήλικος. Για κατάθεση μετά θα χρειάζομαι μόνο τα χρήματα και την κάρτα; Επειδή συζητήθηκε πιο πάνω, την κάρτα την θέλω γενικά για αγορές απο το ίντερνετ (e-bay, διάφορα κινέζικα σιτε κλπ)
michael92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι θα πηγαίνεις στο atm με την κάρτα και θα βάζεις λεφτά.
strokt up Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι θα πηγαίνεις στο atm με την κάρτα και θα βάζεις λεφτά. οκ μάλλον αυτό θα κάνω.
GeorgeGK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Από Πειραιώς εγώ έβγαλα κανονικά χρεωστική χωρις να κάνω φορολογική δήλωση, τους είπα ότι το θέλω για paypal γτ νομίζω έχει κάποιες κατηγορίες κάρτων! Απευθείας πήρα την κάρτα και την έχω συνδέσει και κανονικά και στο paypal!
Zachos 2000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα είμαι 17 χρόνων και έχω χρεωστική στο όνομα μου προσπάθησα να βγάλω PayPal φυσικά με ψεύτικη ημ. γέννησης αλλα πριν προλάβω καλά καλά να την ενεργοποιήσω μου ζηταει κατα την σύνδεση να στείλω εικόνα της ταυτότητας η του διαβατηρίου για να επιβεβαιωθεί. Υπάρχει λύση;;
Tsalikis177 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σιγά ρε άνθρωπέ μου. Πες στο PP ότι είσαι 18. Από τη στιγμή που έχεις χρεωστική για την επαλήθευση... Καλησπέρα είμαι 17 χρόνων και έχω χρεωστική στο όνομα μου προσπάθησα να βγάλω PayPal φυσικά με ψεύτικη ημ. γέννησης αλλα πριν προλάβω καλά καλά να την ενεργοποιήσω μου ζηταει κατα την σύνδεση να στείλω εικόνα της ταυτότητας η του διαβατηρίου για να επιβεβαιωθεί. Υπάρχει λύση;; Αρχικά δεν σου ζητάει ταυτότητα. Μόνο αν κάνεις ύποπτες κινήσεις (πχ να πούλησες το Lineage 2 account σου μέσω ιστοσελίδων που ίσως είναι blacklisted από paypal) Και μου κάνει εντύπωση που έχεις χρεωστική... ανοίγουν οι τράπεζες λογαριασμό σε μικρά? τέσπα! Ρε μήπως έχεις την χρεωστική σε άλλο όνομα; Γιατί αν στο Paypal είσαι με το όνομά σου και η κάρτα πάνω έχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο μπορεί να το δει το Paypal ότι δεν ταυτίζονται. Mαλλον για ebay τον κοβω μιας και ζητησε εξαρχης paypal. Εγω εχω προπληρωμενη στο ονομα της μητερας μου και paypal στο δικο μου. Μεχρι τωρα κανενα προβλημα Ναι λογικά δεν επηρεάζει αρχικά. Αλλά θα θεωρηθεί ένας έξτρα παράγοντας αν κάνεις "ύποπτες" κινήσεις για να σου κλειδώσουν το account.
Zachos 2000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η χρεωστική είναι στο όνομα μου στα 16 την έβγαλα...Μέχρι τώρα έκανα παραγγελίες κυρίως μέσω του σκρουτζ αλλά αφού είδα ότι στο ebay είναι αρκετά φθηνότερα αποφάσισα να φτιάξω paypal, χθες για την ακρίβεια...Ύποπτες κινήσεις δεν θυμάμαι να έκανα, δεν είχα βάλει ακόμα το IBAN...Ίσως επειδή έβαλα πολλές φορές λάθος τον κωδικό, τεσπα άλλαξα κωδικό και αφού τον δέχτηκε μου εμφανίζει ένα κουτάκι που έλεγε ότι κάποιος συνδέθηκε κοντά στην Αθήνα γι αυτό πρέπει να γίνει επαλήθευση της ταυτότητας εγω Κρήτη μένω τους έστειλα κι εγώ καταλαθος μια άκυρη εικόνα και τότε εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα επικοινωνησουν μέσω email όταν εξακριβωθουν τα στοιχεία μου...πήρα τηλέφωνο μετά σε ένα αριθμό που βρήκα για την εξυπηρέτηση πελατών και από εκεί μου έδωσαν όταν τους είπα ότι καλώ από Ελλάδα έναν άλλο αριθμό για Ιρλανδία ο οποίος ρουφάει κυριολεκτικά την κάρτα...πφφ σορυ αν σας ζάλισα, τι προτείνετε;; αν τους στείλω με email την αστυνομική μου ταυτότητα θα γίνει δουλειά;;
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ...Βασικά γιατί δεν κάνεις νέο λογαριασμό και να συνδέσεις εκεί την κάρτα;....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα