Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.kathimerini.gr/790580/article/oikonomia/epixeirhseis/kerdh-972-ekat-eyrw-gia-to-plaisio-sto-enneamhno

Αυτο πιστευω να χαροποιησει αρκετους απο σας,για την εμπιστοσυνη που δειχνετε,για την Ελληνικη επιχειρηματικοτητα, την  ποιοτητα,εμπορευματων το  service....

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά γίνονται δυστυχώς επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι άμαθος και πάει και αγοράζει τα τούβλο-χ...

Δεν έχω κάτι με το πλαίσιο αλλά η επιτυχία του βασίζεται στην άγνοια των καταναλωτών... Εισάγει κινεζιές no-name φθηνές και χαμηλής ποιότητας (με το κιλό) και τους κολλάει το όνομα turbo-x επάνω και τα πουλάει με τρελό περιθώριο κέρδους...  ως ελληνική εταιρεία....

Κάνει περίπου ότι και ο Ζερβουδάκης (πάρε κόσμε και κοσμάκη)....

Ο κόσμος δεν ξέρει και ότι κι αν θέλει σε τεχνολογία κλπ πάει κατευθείαν στο πλαίσιο (ή γερμανό, public , κοτσώβολο )  έχει εκεί τους πωλητές - βδέλλες που κάθονται πάνω από το κεφάλι σου και σου σπρώχνουν τα  turbo-x ως τα καλύτερα...

Αλλά και στα επώνυμα προϊόντα που πουλάει οι τιμές είναι στο Θεό σε σχέση με τον ανταγωνισμό....

Μαγκιά του που πάει καλά αλλά είναι κρίμα για τα τόσα μικρά καταστήματα που πουλάνε προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές και δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει...

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι ακόμη εξαργυρώνει το φοβερό όνομα που έφτιαξε στα τέλη 90 αρχές 2000...Τότε οι αγορές στο πλαίσιο ήταν απόλαυση.Το ακριβώς αντίθετο απ'οτι σήμερα.

Συν ότι για κάποιον άσχετο τα μεγάλα ωραία καταστήματα ξεγελούν.

Αλλά δε νομίζω οτι θα κρατήσει για πολύ..Αν δεν αλλάξουν μυαλά,θα έχουν άσχημο τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι ακόμη εξαργυρώνει το φοβερό όνομα που έφτιαξε στα τέλη 90 αρχές 2000...Τότε οι αγορές στο πλαίσιο ήταν απόλαυση.Το ακριβώς αντίθετο απ'οτι σήμερα.

Συν ότι για κάποιον άσχετο τα μεγάλα ωραία καταστήματα ξεγελούν.

Αλλά δε νομίζω οτι θα κρατήσει για πολύ..Αν δεν αλλάξουν μυαλά,θα έχουν άσχημο τέλος.

Θα κάνει lease την πατέντα που έχει για την λοβοτομή εργαζομένων μωρέ και θα βγάζει καλά λεφτά :P

Δημοσ.

<p>Εδώ οι apple και samsung που έχουν δις κέρδη σύντομα θα βαρέσουν κανόνι</p>

<p>Το πλαίσιο θα γλιτώσει;</p>

Καλα, εσυ πίστευε ότι ειδικά αυτές οι δύο εταιρείες θα βαρεσουν κανόνι..

Ποιο πιθανό είναι να πιασεις 3 φορές το τζακ ποτ του Τζόκερ συνεχόμενα..

Δημοσ.

Καλα, εσυ πίστευε ότι ειδικά αυτές οι δύο εταιρείες θα βαρεσουν κανόνι..

Ποιο πιθανό είναι να πιασεις 3 φορές το τζακ ποτ του Τζόκερ συνεχόμενα..

Ετσι ελεγαν και για τη νοκια.Οτι ανεβαινει κατεβαινει και μαλιστα αποτομα.Μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες.

Δημοσ.

Αρκεί να πάει κανείς μια βόλτα στο service του πλαίσιο να δει πόσο ποιοτικά είναι τα turbo-x. Παίζει να έχει την ίδια ουρά που έχει και το κανονικό μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Για το μεγεθος της Ελληνικης αγορας ειναι μια αριστη εταιρεια  συνεχως βραβευμενη   σε  διαφορους τομεις   που συνθετουν μια πετυχημενη επιχειρηματικοτητα.Απασχολει πολυ προσωπικο  κατι που εχει ιδιαιτερη βαρυτητα  με το τωρινο επιπεδο ανεργιας  και  δρα σε ενα εξαιρετικα αντιξοο οικονομικο  περιβαλλον .Τα οικονομικα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, μια χαρά με βολεύει το Πλαίσιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε και μια ωραία προσφορά σε laser printer της HP (καλύτερη τιμή πανελλαδικά, βάσει skroutz), οπότε και στα επώνυμα καλά πορεύεται. Ή τουλάχιστον δεν ισχύει το ότι τσεκουρώνει τα πάντα. Κι από τους διάφορους "φτηνούς" που βγαίνουν πρώτο αποτέλεσμα στο skroutz και έχουν χρεώσεις μεταφορικών και χρεώσεις στις αντικαταβολές κτλ.

Παράδοση στο σπίτι την επόμενη μέρα, χωρίς μεταφορικά, με ωραιότατη αντικαταβολή (άρα ούτε κάρτες, ούτε "πού πάνε τα στοιχεία μου" κτλ.)

Τώρα, αν δεν ξέρει κάποιος να ψάξει στοιχειωδώς (δεν είμαι κανένας ειδικός, προσωπικά) προφανώς θα την πατήσει, αλλά εκεί δεν του φταίει το Πλαίσιο.

Κι εγώ την έχω πατήσει από συνοικιακό μαγαζί που έκλεισε (χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση) και περίμενα την παραγγελία μου, και έτρεχα μετά να βρω από ποιον θα πάρω πίσω την προκαταβολή. 

Θα μου πεις, "ας μην έδινες προκαταβολή". Σωστό, αλλά δε θα χλευάζω συλλήβδην τα συνοικιακά μαγαζιά.

Το Πλαίσιο θαρρώ είναι ένας βολικός στόχος.

• Like 4
Δημοσ.
................Το Πλαίσιο θαρρώ είναι ένας βολικός στόχος.

Και αυτό γιατί;

Επειδή είμαστε εκ φύσεως κακοί και στενοχωριόμαστε με την επιτυχία του άλλου;

Το έχουν πει οι παλιότεροι. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει (εκτός αν γίνεται διαδήλωση και πέφτουν καπνογόνα) ;)

• Like 2
Δημοσ.

Τι άσχημο τελος μπορει να εχει, απο την στιγμή που εχει 9,7 ΔΗΛΩΜΕΝΑ εκατομμύρια κέρδη;;

Δε λέω οτι θα γίνει του χρόνου..

Αλλά όσες εταιρίες δεν προσαρμόστηκαν στις νέες ανάγκες της αγοράς σύντομα καταστράφηκαν.

πχ Nokia,Kodak κτλ και η apple μέχρι να γίνει το θαύμα για φούντο πήγαινε..

Κι εγώ την έχω πατήσει από συνοικιακό μαγαζί που έκλεισε (χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση) και περίμενα την παραγγελία μου, και έτρεχα μετά να βρω από ποιον θα πάρω πίσω την προκαταβολή. 

Θα μου πεις, "ας μην έδινες προκαταβολή". Σωστό, αλλά δε θα χλευάζω συλλήβδην τα συνοικιακά μαγαζιά.

Το Πλαίσιο θαρρώ είναι ένας βολικός στόχος.

Αυτό που λες δεν ευσταθεί..Δε μπορεί να έχουμε τις ίδες απαιτήσεις απο το πλαίσιο με ένα μαγαζάκι.Το πλαίσιο μας έμαθε κάποτε σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και προιόντων και ξαφνικά μας τα πήρε πίσω..

Γίνεται να μην είμαστε απογοητευμένοι;

τα σημεία που για μένα χάνει είναι:

1)Κακή ενημέρωση τιμών και πολλές φορές τιμές εκτός πραγματικότητας σε πάρα πολλά προιόντα.

πχ την Tri-x r9 290 την έχει 489 ευρώ τη στιγμή που στο σκρουτζ έχει 311

2)Ενοχλητική προώθηση των δικών του προιοντων που συνήθως είναι κατώτερα απο τα επώνυμα.

Επίσης για ένα μεγάλο διάστημα στο παρελθόν είχαν αποκλείσει ένα σωρό μάρκες και πουλούσαν μόνο τις εισαγωγές τους.πχ palit turbox κτλ

Αυτό έχει βελτιωθεί κάπως αλλά ακόμη υπάρχει.

3)Κακή λειτουργία- ενημέρωση του site..

Έχει τύχει πολλές φορές να παραγγέλνεις κάτι και να μην υπάρχει καθόλου ενώ λέει άμεσα διαθέσιμο..Εμένα μου έχει τύχει 3 φορές.

Επίσης είναι ενοχλητικό που έχει διαφορετικές τιμές στα καταστήματα,και αν θέλεις κάτι άμεσα πρέπει να περιμένεις μέχρι να το παραγγείλεις απο το site.

4)Η εξυπηρέτηση σε πιθανά προβλήματα,χαλασμένα parts είναι με σκοπό να αποφύγουν το κόστος τους,και όχι να βοηθήσουν τον πελάτη.

Παλιότερα σε εξυπηρετούσαν άμεσα και σωστά.Τώρα κοιτάνε πως θα σε παιδέψουν για να βαρεθείς και να φύγεις.

Επίσης σε λάθη σε τιμές,διαθεσιμότητα και προσφορές το μόνο που τους νοιάζει είναι η ακύρωση της παραγγελίας και όχι η εξυπηρέτηση του πελάτη,ίσως με κάποια καλή αντιπρόταση..

Αυτοί βασικά είναι οι λόγοι που δε θα αγόραζα πλέον τίποτα ακριβό απο κει..Σίγουρα θα ξεχνάω κάποια ακόμη τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...