Erosa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που μέσα από αυτό να φτιάχνεις Logo? Θέλω να είναι καλό αν γίνεται και αν ξέρετε. Ευχαριστώ πολύ.
Erosa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν ξέρει κανείς άλλος και κανένα άλλο ας μου γράψει.
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ακόμα και με το PowerPoint μπορείς να φτιάξεις.
evoracing Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα προγράμματα είναι πολλά! ακόμα και με την ζωγραφική του υπολογιστή σου μπορείς να κάνεις. Το πρόγραμμα δεν σου δίνει έτοιμο logo, μόνος σου το κάνεις. Από εκεί και πέρα θέλει γνώσεις και φαντασία. Από εμένα photoshop, illustrator...
fylatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά προτείνετε και κάτι νόμιμα free τύπου inkscape
Erosa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά δεν υπάρχει θέμα θα δοκιμάσω όλα αυτά που μου προτείνατε είδα κάποια tutorial για να ρίξω μια ματιά και μου άρεσε πολύ αυτό το illustrator. Είπα να ασχοληθώ λίγο με λόγκο και banners και δεν ξέρω Χριστό ακόμα ελπίζω να μάθω τα βασικά. Ελπίζω να βρω κανένα Torrent χεχεχεχε
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είμαι ο μόνος που διαβάζοντας "πρόγραμμα" και "LOGO"... ; 10
aledjo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 οχι και γω αυτο σκεφτηκα πρωτα αλλα στην αυθεντικη της εκδοση 1
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είμαι ο μόνος που διαβάζοντας "πρόγραμμα" και "LOGO"... ; Τι μου θύμισες τώρα, το κάναμε στο γυμνάσιο αυτό το πρόγραμμα, στο μάθημα της πληροφορικής. Αλλά η χελώνα δεν ήταν έτσι, αν θυμάμαι καλά ήταν σε σχήμα τριγώνου (ίσως διαφορετική έκδοση του προγράμματος). Έκανα παπάδες με αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να το κατεβάσω και να θυμηθώ λιγάκι τα παλιά. 1
kfyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 paint.net και gimpείναι και τα δύο freeware.. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει αν όλοι αυτοί που δουλεύουν commercial εφαρμογές χρειάζονται κάτι περισσότερο από τα παραπάνω.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει οι ευκολίες που προσφέρουν οι commercial εφαρμογές στο να κάνεις κάτι δεν είναι ίδια με το να προσπαθείς να το κάνεις στα freeware. Συν το πόσα tutorial μπορείς να βρεις για illustrator πχ. και πόσα για inkscape κλπ.
fylatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οπότε η λύση είναι το torrent. Και μετά ανοίγουν θέματα τύπου έκανα την Χ δουλειά μου έταξε 2500 για λογότυπο και εταιρική ταυτότητα και πήρα τα τρία γιατί δεν έκοψα τιμολόγιο γιατί τα έχω όλα μαύρα και κατεβασμένα και κλαίγονται για να πάρουν τα λεφτά. Αν θέλει ο ts να ασχοληθεί επαγγελματικά ακόμα και γία να μάθει να αγοράσει τη συνδρομή του CC αλλιώς να κατεβάσει τα free. Έτσι κι αλλιώς έχει 30 μέρες τσάμπα να δει αν μπορεί να μάθει κάτι. Χρόνος αρκετός για να δεις αν σε βολεύει αν σου αρέσει ή οτιδήποτε. Το δεν είναι εξίσου βολικά δεν είναι δικαιολογία. Ευχαριστώ πολύ παιδιά δεν υπάρχει θέμα θα δοκιμάσω όλα αυτά που μου προτείνατε είδα κάποια tutorial για να ρίξω μια ματιά και μου άρεσε πολύ αυτό το illustrator. Είπα να ασχοληθώ λίγο με λόγκο και banners και δεν ξέρω Χριστό ακόμα ελπίζω να μάθω τα βασικά. Ελπίζω να βρω κανένα Torrent χεχεχεχε Το κάνω και παράθεση για να μην τα ακούσω κιόλας.
Big Boss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν ξεκινάς με ένα απλό και δωρέαν πρόγραμμα όπως το gimp?
RottenLungs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οπότε η λύση είναι το torrent. Και μετά ανοίγουν θέματα τύπου έκανα την Χ δουλειά μου έταξε 2500 για λογότυπο και εταιρική ταυτότητα και πήρα τα τρία γιατί δεν έκοψα τιμολόγιο γιατί τα έχω όλα μαύρα και κατεβασμένα και κλαίγονται για να πάρουν τα λεφτά. Αν θέλει ο ts να ασχοληθεί επαγγελματικά ακόμα και γία να μάθει να αγοράσει τη συνδρομή του CC αλλιώς να κατεβάσει τα free. Έτσι κι αλλιώς έχει 30 μέρες τσάμπα να δει αν μπορεί να μάθει κάτι. Χρόνος αρκετός για να δεις αν σε βολεύει αν σου αρέσει ή οτιδήποτε. Το δεν είναι εξίσου βολικά δεν είναι δικαιολογία. Το κάνω και παράθεση για να μην τα ακούσω κιόλας. Ναι αλλα μετα όταν θα πάει να βρει δουλειά και θα τον ρωτάει αν ξέρει Illustrator, photoshop, corel κτλ. να δώ τι θα απαντήσει. Και σε 30 μέρες πρόγραμμα ΔΕΝ μαθαίνετε. Ούτε καν απο σεμινάρια. Πρέπει να το δουλέψεις ατέλειωτες ώρες, για να καταφέρεις να αξιοποιείς έστω 30% των δυνατοτήτων αυτών των προγραμμάτων. Και δεν υπάρχει άνθρωπος που θα αγοράσει μία σουίτα, απλα για να μάθει το πρόγραμμα. Είναι πανάκριβα. Αν είσαι χομπίστας, τότε οκ ας ασχοληθεί και με ελεύθερα προγράμματα. Υ.Γ. Αυτα τα ξέρω απο φίλους γραφίστες έτσι, εγω είμαι απο τους χομπίστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα