PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 αλλάζετε λάδια στο κιβώτιο ? εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ + ότι μου είπαν ότι θέλει ένα 300αρι
meletis_m Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε αλλάζετε λάδια στο κιβώτιο ? εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ + ότι μου είπαν ότι θέλει ένα 300αρι Είναι αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ; Κάθε 60-80,000 ή όταν αλλάξεις σετ συμπλέκτη.
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 @meletis_m χειροκίνητο εχω κάνε 100 χιλ χιλιομετρα με αυτό το αυτοκινητο
meletis_m Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε @meletis_m χειροκίνητο εχω κάνε 100 χιλ χιλιομετρα με αυτό το αυτοκινητο Καλό είναι να αλλάξεις . Βάλε λάδια κιβωτίου ταχυτήτων με ότι προδιαγραφές προτείνει ο κατασκευαστής .300 € μου φαίνονται πολλά . Τι αμάξι είναι και τι κιβώτιο φοράει ; 1
2MM Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, PtolemaiosUltraChad είπε focus του 15' Σιγα μην εχουν και 800€ Πηγαινε αλλου και ρωτα τιμη . Θελουν αλλαγη 1
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 πόσο είναι μια νορμαλ τιμη για την αλλαγή ?
2MM Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, PtolemaiosUltraChad είπε πόσο είναι μια νορμαλ τιμη για την αλλαγή ? Για το αμαξι σου , απο 50 εως 80€ . Εξαρταται που θα πας και τι βαλβολινη θα βαλεις
meletis_m Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, PtolemaiosUltraChad είπε πόσο είναι μια νορμαλ τιμη για την αλλαγή ? Συνήθως 20€ λτ εχει . Εμένα σε Volvo V40 50€ μου κόστισαν τα 2 λτ λάδι για χειροκίνητο. Γιατί σε μερικά αυτόματα κιβώτια κάνουν και πλύσεις για αυτό και ρώτησα . Έγιναν και άλλες εργασίες μαζί .
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 ε τους κερατάδες είπαμε είναι αντιπροσωπεία και θα τσιμπήσουν λίγο την τιμή αλλά αυτοί το τερμάτισαν
2MM Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε ε τους κερατάδες είπαμε είναι αντιπροσωπεία και θα τσιμπήσουν λίγο την τιμή αλλά αυτοί το τερμάτισαν Αν πας αντιπροσωπεια 100€ μαξιμουμ , οχι παραπανω Αλλιως πηγαινε αλλου
ferongr Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Στις 10/2/2024 στις 2:30 ΜΜ, ringboy είπε Γιατι εφ΄οσον τοσοι μηχανικοι της οπελ ή της φορντ λενε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη, κατι ξερουν Τους μηχανικούς τους νοιάζει να βγάλει το όχημα την εγγύηση χωρίς να επιβαρυνθεί με έξοδα η εταιρία από τη χρήση της, και να παρουσιάσουν μειωμένα κόστη συντήρησης σε leasoμάντρες και εταιρικούς πελάτες. 1
VonLoutsos Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, PtolemaiosUltraChad said: πόσο είναι μια νορμαλ τιμη για την αλλαγή ? Σε Auris που άλλαξα πρόσφατα στα 90k έκανε σχεδόν 20 Ευρώ/lt το αυθεντικό λιπαντικό για το κιβώτιο, αν έβαζα άλλη μάρκα θα γλύτωνα 5 ευρώ μαξ/lt. Πήρε 2lt και κάτι ψιλά. Εργατικά για 2ώρες που έκατσε (μαζί με λάδια, τακάκια φίλτρα κτλ) πήρε 70 Ευρώ. Οχι αντιπροσωπεια. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2024 από VonLoutsos 1
meletis_m Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Στις 10/2/2024 στις 2:30 ΜΜ, ringboy είπε Ωραιος ο μαστορας και τιμιος και να τον προτιμας, γιατι δεν θελει να παρει τζαμπα τα λεφτα απο τον πελατη αλλαζοντας του βαλβολινες εκει που δεν χρειαζεται. Γιατι εφ΄οσον τοσοι μηχανικοι της οπελ ή της φορντ λενε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη, κατι ξερουν , και ετσι αλλαζοντας λιπαντικα που δεν χρειαζονται αλλαγη το μονο που κανουμε ειναι να χανουμε χρηματα. Η αλλαγη δισκοπλατω, φυσικα δεν σημαινει οτι αλλαζουμε και τις βαλβολινες και εχει σχεση με τα διανυθεντα χιλιομετρα, και κυριως με αυτα που εγιναν μεσα στην πολη. Long life τις δίνει η Opel. Ωστόσο σε Corsa C άλλαξα πέρα από ότι έλειπε ποσότητα χωρίς να έχει διαρροή είχαν αλλοιωθεί. Μου κόστισαν 30€ /2λτ , και είδα σαφώς βελτίωση στη κούμπωμα σχέσεων και ειδικά όταν είναι κρύο . 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε ε τους κερατάδες είπαμε είναι αντιπροσωπεία και θα τσιμπήσουν λίγο την τιμή αλλά αυτοί το τερμάτισαν Σε είδαν κιμπάρη και σε κοπανάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα