Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε

αλλάζετε λάδια στο κιβώτιο ?

εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ

+ ότι μου είπαν ότι θέλει ένα 300αρι

Είναι αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ; Κάθε 60-80,000 ή όταν αλλάξεις σετ συμπλέκτη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε

@meletis_m χειροκίνητο

εχω κάνε 100 χιλ χιλιομετρα με αυτό το αυτοκινητο

Καλό είναι να αλλάξεις  . Βάλε λάδια κιβωτίου ταχυτήτων με ότι προδιαγραφές προτείνει ο κατασκευαστής .300 € μου φαίνονται πολλά . Τι αμάξι είναι και τι κιβώτιο φοράει ; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PtolemaiosUltraChad είπε

focus του 15'

Σιγα μην εχουν και 800€ 

Πηγαινε αλλου και ρωτα τιμη . Θελουν αλλαγη 

• Like 1
Δημοσ.

πόσο είναι μια νορμαλ τιμη για την αλλαγή ?

Για το αμαξι σου , απο 50 εως 80€ . Εξαρταται που θα πας και τι βαλβολινη θα βαλεις 

Δημοσ.

Συνήθως 20€ λτ εχει . 

Εμένα σε Volvo V40 50€ μου κόστισαν τα 2 λτ λάδι για χειροκίνητο. Γιατί σε μερικά αυτόματα κιβώτια κάνουν και πλύσεις για αυτό και ρώτησα . Έγιναν και άλλες εργασίες μαζί .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε

ε τους κερατάδες

είπαμε είναι αντιπροσωπεία και θα τσιμπήσουν λίγο την τιμή αλλά αυτοί το τερμάτισαν

Αν πας αντιπροσωπεια 100€ μαξιμουμ , οχι παραπανω 

Αλλιως πηγαινε αλλου 

Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 2:30 ΜΜ, ringboy είπε

Γιατι εφ΄οσον τοσοι μηχανικοι της  οπελ ή της φορντ λενε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη, κατι  ξερουν

Τους μηχανικούς τους νοιάζει να βγάλει το όχημα την εγγύηση χωρίς να επιβαρυνθεί με έξοδα η εταιρία από τη χρήση της, και να παρουσιάσουν μειωμένα κόστη συντήρησης σε leasoμάντρες και εταιρικούς πελάτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, PtolemaiosUltraChad said:

Σε Auris που άλλαξα πρόσφατα στα 90k έκανε σχεδόν 20 Ευρώ/lt το αυθεντικό λιπαντικό για το κιβώτιο, αν έβαζα άλλη μάρκα θα γλύτωνα 5 ευρώ μαξ/lt. Πήρε 2lt και κάτι ψιλά. Εργατικά για 2ώρες που έκατσε (μαζί με λάδια, τακάκια φίλτρα κτλ) πήρε 70 Ευρώ. Οχι αντιπροσωπεια.

Επεξ/σία από VonLoutsos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 2:30 ΜΜ, ringboy είπε

Ωραιος ο μαστορας και τιμιος και να τον προτιμας,  γιατι δεν θελει να παρει τζαμπα  τα λεφτα απο τον πελατη αλλαζοντας του βαλβολινες εκει που δεν χρειαζεται.  Γιατι εφ΄οσον τοσοι μηχανικοι της  οπελ ή της φορντ λενε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη, κατι  ξερουν , και ετσι  αλλαζοντας λιπαντικα που δεν χρειαζονται αλλαγη το μονο που κανουμε ειναι να χανουμε χρηματα.
Η αλλαγη δισκοπλατω,  φυσικα δεν σημαινει οτι αλλαζουμε και τις βαλβολινες   και εχει σχεση με τα διανυθεντα χιλιομετρα, και κυριως με αυτα που εγιναν μεσα στην πολη.

Long life τις δίνει η Opel. Ωστόσο σε Corsa C άλλαξα πέρα από ότι έλειπε ποσότητα χωρίς να έχει διαρροή είχαν αλλοιωθεί. Μου κόστισαν 30€ /2λτ , και είδα σαφώς βελτίωση στη κούμπωμα σχέσεων και ειδικά όταν είναι κρύο . 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε

ε τους κερατάδες

είπαμε είναι αντιπροσωπεία και θα τσιμπήσουν λίγο την τιμή αλλά αυτοί το τερμάτισαν

Σε είδαν κιμπάρη και σε κοπανάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...