Προς το περιεχόμενο

Merenda vs Nutella

E.  

273 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Nutella ή Merenda;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα σε σχετικη διατριβη που εχω κανει ειδα οτι η νουτελα ειναι καλητερη σε τσουρεκι, κρεπα, κεικ ενω απο την αλλη η μερεντα ειναι καλητερη σε ψωμι ειδικα χωριατικο, φρυγανιες και μπισκοτα.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η χειρότερη με διαφορά και όχι μόνο σε συγκριση με τις προαναφερθείσες, αλλά γενικώς τα μαύρα χάλια, είναι μία της ΕΛΟΜΑΣ. φάγαμε μία κουταλία και άλλη μία μετά από μέρες μπας και ήταν η ιδέα μας αλλά έμεινε στο κουτί. τελικώς έληξε και πετάχτηκε. τραγική και σε γεύση και ρευστότητα.μιλάμε για εντελώς συνθετικό πράγμα.

Δημοσ.

Δεύτερη η νουτέλα;Μόνο 4 στους 10 την προτιμούν;

Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο τελικά

Δημοσ.

wrong η nutella ειναι καλυτερη παντου.

long live nutella!

κοπελια μιλαμε για ερευνα τετοια μελετη ουτε για την πτυχιακη δεν εχω κανει χαχαχα

Σαν την nucrema δεν εχει,μην γελιομαστε..

η νουκρεμα εχει μια παραξενη επιγευση, μικρος παντως αυτη ετρωγα μαζι κατι μπισκοτα σε κουτακι.

τωρα ομως την βρισκω 2η

Δημοσ.

η χειρότερη με διαφορά και όχι μόνο σε συγκριση με τις προαναφερθείσες, αλλά γενικώς τα μαύρα χάλια, είναι μία της ΕΛΟΜΑΣ. φάγαμε μία κουταλία και άλλη μία μετά από μέρες μπας και ήταν η ιδέα μας αλλά έμεινε στο κουτί. τελικώς έληξε και πετάχτηκε. τραγική και σε γεύση και ρευστότητα.μιλάμε για εντελώς συνθετικό πράγμα.

το χειρότερο τέτοιου είδους που έχω δοκιμάσει εγώ, ήταν ένα απ το lidl.

btw, πόσοι έχετε δοκιμάσει τη μερέντα με σοκολάτα υγείας ?

πήρα ένα μικρό να το δοκιμάσω και ήταν εθιστικό. έφαγα περίπου το μισό, και την υπόλοιπη μέρα ήμουν τόσο μπουχτισμένος, χάλια.

Δημοσ.

πήρα ένα μικρό να το δοκιμάσω και ήταν εθιστικό. έφαγα περίπου το μισό, και την υπόλοιπη μέρα ήμουν τόσο μπουχτισμένος, χάλια.

του λιντλ τρωγεται τουλαχιστον απο εμενα.αλλα φυσικα δεν ειναι 1η επιλογη

η παυλιδη με υγειας ηταν αρκετα καλη ειδικα με την νηστεια λες και ετρωγα αμβροσια  :P

• Like 1
Δημοσ.

απο τα λιντλ μονο μικρες ποσοτητες και μονο αυτη που ειναι μιση λευκη μιση μαυρη,δεν την λες πολυ καλη αλλα τρωγεται ευχαριστα αν δεν υπαρχει κατι αλλο σοκολατοειδες.

Οσον αφορα την μερεντα παρολο που ετσι και αλλιως μου αρεσει περισσοτερο ειναι και ελληνικο προιον οποτε μερεντα ftw.

Τρελη διαφορα δεν εχουνε οπως φαγονονται καποιοι η νουτελλα απλα ειναι ελαχιστα λιγοτερο γλυκια (παρολο που το 55% ειναι ζαχαρη και στις δυο νομιζω) και οταν τρως μισο κιλο στην καθισια με το κουταλι σε μπουχτιζει καπως λιγοτερο

Δημοσ.

κανανε καλη δουλεια ουτε και εγω το περιμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...