Προς το περιεχόμενο

Merenda vs Nutella

E.  

273 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Nutella ή Merenda;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι με κανατε... Αχ....

600gr μερεντα κατεβασα νωριτερα.

Ετσι απλα

Διχως να υπαρχει αυριο

600gr? Δλδ (600/100)Χ540=3240kcal και τις μισές και βάλε από ζάχαρη!!! Εγώ δεν θα έτρωγα για 2 ημέρες στη θέση σου ή θα έκανα ένα 4ωρο ποδήλατο spinning...(τουλ πήρες 32 γρ πρωτείνη χεχε). Απλά τραγικό.

nutritionfacts3.gifnutella_jar_ingredients.jpg

Αναρωτιέμαι πώς τρώτε τέτοια πράγματα. Από τις πιο άθλιες τροφές. Μόνο ζάχαρη (57 γραμμάρια στα 100 είναι ζάχαρη!!!) , φυτικά έλαια , λίγo φουντούκι και μια υποψία γάλα και ακόμα λιγότερο κακάο . Ένα πλακάκι από σοκολάτα με cacao 81%=FTW.

Πετάξτε τώρα τα βάζα.

• Like 2
Δημοσ.

600gr? Δλδ (600/100)Χ540=3240kcal και τις μισές και βάλε από ζάχαρη!!! Εγώ δεν θα έτρωγα για 2 ημέρες στη θέση σου ή θα έκανα ένα 4ωρο ποδήλατο spinning...(τουλ πήρες 32 γρ πρωτείνη χεχε). Απλά τραγικό.

nutritionfacts3.gifnutella_jar_ingredients.jpg

Αναρωτιέμαι πώς τρώτε τέτοια πράγματα. Από τις πιο άθλιες τροφές. Μόνο ζάχαρη (57 γραμμάρια στα 100 είναι ζάχαρη!!!) , φυτικά έλαια , λίγo φουντούκι και μια υποψία γάλα και ακόμα λιγότερο κακάο . Ένα πλακάκι από σοκολάτα με cacao 81%=FTW.

Πετάξτε τώρα τα βάζα.

Τσάμπα κάθεσαι και γράφεις. Η αντίδραση όσων έγραψαν στό θέμα μόλις διάβασαν το post σου θα είναι κάπως έτσι:

qlnsj0h.gif

:P

• Like 5
Δημοσ.

εμένα όσοι κάθονται και μετρούν τις θερμίδες και τις πρωτεϊνες μου φαίνονται παράξενοι άνθρωποι

δηλαδή γιατί να ξέρεις πόσες θερμίδες έχει κάτι; φάτο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αν θέλω να φάω μια μέρα 5 πάστες ή μια τούρτα ή ένα κουτί μερέντα ή πολύ φαγητό θα τα φάω και απλά τις επόμενες 1-2 μέρες θα προσέξω λίγο περισσότερο... :)

Δημοσ.

Δεν κάθομαι να μετράω. Αλλά το σώμα σου θα τις μετρήσει μία προς μία...

Και στο τέλος του μήνα θα λες "από που στο διάολο πήρα τα 2 κιλάκια?"

Αυτές οι τροφές είναι παντελώς άχρηστες. Αν θέλετε κάτι γλυκό, φάτε λίγη σοκαλάτα υγείας (όχι Παυλίδη, έχουν λίγο κακάο και πολύ ζάχαρη και αυτές).

Λίγο προσοχή δεν βλάπτει.

Δημοσ.

Ποιο το νόημα αυτών των posts σε αυτό το θέμα?

Για όποιον ενδιαφλερεται για κάτι τέτοιο υπάρχει το αντίστοιχο fitness thread.

Το να μπεις σε ένα θέμα που φαίνεται από τον τίτλο τι περιεχόμενο έχει ώστε να της πεις σε κόσμο και να τους πεις τι θα μπορούσαν να τρώνε (αλήθεια ποιος ρώτησε?) είναι λίγο άκυρο. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν με τίτλο θέματος merenda vs nutella πιστεύεις πως είσαι on topic με αυτά που γράφεις φυσικά και ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Να γελάσω με την έλλειψη κατανόησης. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κάθομαι να μετράω. Αλλά το σώμα σου θα τις μετρήσει μία προς μία...

Και στο τέλος του μήνα θα λες "από που στο διάολο πήρα τα 2 κιλάκια?"

Αυτές οι τροφές είναι παντελώς άχρηστες. Αν θέλετε κάτι γλυκό, φάτε λίγη σοκαλάτα υγείας (όχι Παυλίδη, έχουν λίγο κακάο και πολύ ζάχαρη και αυτές).

Λίγο προσοχή δεν βλάπτει.

Κι αν θέλουμε κάτι πικρό τι να φάμε?  :P Εντάξει πλάκα κάνω γιατί δεν τη θεωρώ γλυκό τη σοκολάτα υγείας :)

(εγώ αν θέλω να προσέξω ας πούμε αλλά θέλω και κάτι γλυκό μπορεί να φάω λίγο μέλι, μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη ή κανένα αποξηραμένο φρούτο)

Δημοσ.

Αν θέλετε κάτι γλυκό, φάτε λίγη σοκαλάτα υγείας (όχι Παυλίδη, έχουν λίγο κακάο και πολύ ζάχαρη και αυτές).

Είναι αυτό το κλασικό που λένε οι διαιτολόγοι στη τηλεόραση....αντί για παγωτό φάτε γιαούρτι με μέλι.... αντί για πίτα γύρο τζατζίκι απ όλα φάτε μία στεγνή αλάδωτη πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο χωρίς πατάτες , μόνο μαρούλι και ντομάτα κλπ....

Όλα αυτά αν και καταλαβαίνω ότι είναι καλά, το θέμα είναι ότι κάποιος δεν τρώει παγωτό γιατί θέλει κάτι γλυκό ή τρώει πίτα γιατί θέλει κάτι αλμυρό... Τα τρώει γιατί του αρέσουν η γεύση, και η σύγκριση του ενός με την εναλλακτική είναι εντελώς άκυρη... Αν φας μαύρη σοκολάτα δεν σου καλύπτει την επιθυμία για μερέντα....

Αν είναι να προσέξω τη διατροφή μου, δεν θα πάω καθόλου σε σουβλατζίδικο.... αλλά να πάω και να πάρω μια στεγνή και άγευστη αηδία επειδή έχει 450 θερμίδες αντί για 650 που έχει το κανονικό σουβλάκι.... όχι προτιμώ να μην φάω καθόλου σουβλάκι και να φάω ένα κανονικό φαγητό που είναι από τη φύση του light όπως οι φακές πχ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...