Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειπα αν αξιζει δινω οσα κοστιζει ο προ ο 500 η και παραπανω... δεν εχω θεμα αν οντωε αξιζει η χρηματικη διαφορα απο τον εβο η καποιον αλλον με αντιστοιχη τιμη αλλα οι διαφορες να αξιζουν τα χρηματα τους!

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ειπα αν αξιζει δινω οσα κοστιζει ο προ ο 500 η και παραπανω... δεν εχω θεμα αν οντωε αξιζει η χρηματικη διαφορα απο τον εβο η καποιον αλλον με αντιστοιχη τιμη αλλα οι διαφορες να αξιζουν τα χρηματα τους!

Πιστεύω δεν αξίζει για τέτοια χρήση. Κοίτα σε πιο οικονομικό..

www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8419254%2C8109255%2C9527729%2C8712834%2C5918223

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι πόσες εγγραφές έχεις κάνει στον δίσκο. Όπως σου έγραψε και ο Κώστας έχει σαν ασφαλές όριο 75ΤΒ. Δηλ. σου λέει ότι εγγυάται μέχρι 75ΤΒ. Μέχρι τώρα ο δικός σου έχει γράψει 0,2ΤΒ. Πόσο καιρό έχεις τον ssd?

όχι τα torrent και η καταγραφή εικόνας γίνεται μονο στον μηχανικό, το ξέρω αυτο,  άλλα και 200gb για τόσο λίγο που τον εχω πολλα δεν ειναι παλι;  δηλαδή μόνο windows 7  κατι προγραματα και ενα παιχνιδι το euro truck  σύνολο 68gb γεματα ολα ολα τα υπόλοιπα ειναι στον wd

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά, τι να πω έκανα μια καλή αγορά και μακάρι να βγει αξιόπιστος δεν έχω πάλι όρεξη (αν και τα έχω όλα σε back up) να τα ξανά βάζω πάλι ολα 

Δημοσ.

Κάνε ένα image όλου του ssd και κράτα το στον σκληρό ώστε αν χρειαστεί να το επαναφέρεις χωρίς να περνάς ξανά όλα τα προγράμματα.

Δημοσ.

Κάνε ένα image όλου του ssd και κράτα το στον σκληρό ώστε αν χρειαστεί να το επαναφέρεις χωρίς να περνάς ξανά όλα τα προγράμματα.

το εκανα αυτο με το clonezilla ειμαι καλυμενος απο ολα, αλλα ακομα και εκεινο θελει 30 λεπτα ας πουμε να τα ξανα φερει ολα οπως ηταν, τελος παντων οπως και να το κανουμε ειναι βαρετο παλι να ανοιγω τον υπολογιστη να τον βγαζω τον δισκο, εχω ομως μια απορια ειχα παρει απο το eshop  το μεταλικο που κανει την θηκη 3,5 της goobay και τον ssd τον εχω βαλει με μια βιδα επανω γιατι ολες οι βιδες ειναι εκτος ssd πεφτουν αρκετα εξω μηπως εχει αλλες διαστασεις αυτος ο samsung;

Δημοσ.

Καλημέρα..

Ψάχνω να πάρω έναν εξωτερικό δίσκο.

Εδώ και 2 χρόνια είχα αυτόν

http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 και τον είχα κάνει εξωτερικό.

Να πάρω τον ίδιο και να τον βάλω στην θήκη ή να πάρω έναν εξωτερικό..

Η θηκη πρέπει να είναι αυτή

https://www.topc.gr/product/02422/PERIFEREIAKA/THHKES-EKSWTERIKOI-SKLHROI-DISKOI/BURN-OUT-EKSWTERIKH-THHKH-GIA-HDD-3-5-INCH-SATA-3-SE-USB-3-0V-BLACK-BO-083?ref=bestprice.gr

Δεν θυμάμαι μάρκα.

Δημοσ.

Καλημέρα..

Ψάχνω να πάρω έναν εξωτερικό δίσκο.

Εδώ και 2 χρόνια είχα αυτόν http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 και τον είχα κάνει εξωτερικό.

Να πάρω τον ίδιο και να τον βάλω στην θήκη ή να πάρω έναν εξωτερικό..

Η θηκη πρέπει να είναι αυτήhttps://www.topc.gr/product/02422/PERIFEREIAKA/THHKES-EKSWTERIKOI-SKLHROI-DISKOI/BURN-OUT-EKSWTERIKH-THHKH-GIA-HDD-3-5-INCH-SATA-3-SE-USB-3-0V-BLACK-BO-083?ref=bestprice.gr

Δεν θυμάμαι μάρκα.

Αυτόν που έχεις τι θα τον κάνεις;
Δημοσ.

το εκανα αυτο με το clonezilla ειμαι καλυμενος απο ολα, αλλα ακομα και εκεινο θελει 30 λεπτα ας πουμε να τα ξανα φερει ολα οπως ηταν, τελος παντων οπως και να το κανουμε ειναι βαρετο παλι να ανοιγω τον υπολογιστη να τον βγαζω τον δισκο, εχω ομως μια απορια ειχα παρει απο το eshop  το μεταλικο που κανει την θηκη 3,5 της goobay και τον ssd τον εχω βαλει με μια βιδα επανω γιατι ολες οι βιδες ειναι εκτος ssd πεφτουν αρκετα εξω μηπως εχει αλλες διαστασεις αυτος ο samsung;

Αν κάτσεις να σκεφτείς πόσα λεπτά χρειάζεται για αν εγκαταστήσεις τα win + όλα τα προγράμματα που χρειάζεσαι τα 30 λεπτά δεν είναι τίποτα. Ξεκίνα την διαδικασία και μέχρι να φτιάξεις έναν καφέ, να ρίξεις ένα καθάρισμα-σφουγγάρισμα στο σπίτι πέρασαν κιόλας.

Πως προσπαθείς να τον βιδώσεις τον ssd στις 4 τρύπες που έχει πλάγια ή στις 4 τρύπες που έχει κάτω?

Δημοσ.

Τον έβαλα σε ένα pc που έκανα τωρα τελευταία..

Αφού το έχεις το κουτί, πάρε ένα δίσκο 3,5'',

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλο εξωτερικό..

Δημοσ.

βλέπω οτι ο εσωτερικός με τον εξωτερικό παίζουν περίπου στην ίδια τιμή γιατό σκέφτηκα να πάρω εξωτερικό δίσκο..

Για να μην έχω και τα καλώδια συνέχεια μαζί μου..ρεύμα και usb

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε ναι, μην το σκέφτεσαι.. Κι εμένα με νευριαζουν τα πολλα καλώδια.

Σαν πιο αξιόπιστη λύση το είπα, αλλά με τους δίσκους ποτέ δεν είσαι σίγουρος έτσι κι αλλιώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...