Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To wd θα σου σπασει τα νευρα.. Δεν αξιζει.

Στην χειροτερη περιπτωση αυτο https://www.skroutz.gr/s/9092914/Synology-DiskStation-DS116.html αλλα να εχεις υποψην σου οτι θα τοποθετησεις δικο σου δισκο.

o kingston uv400 240gb αξιζει ?

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o kingston uv400 240gb αξιζει ?

Για αγορά καινούργιου; όχι.

Έχεις καλές ταχύτητες αλλά χαμηλό όριο εγγράφων σε σχέση με άλλους στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

για NAS - Media player QNAP 253a για 2 δίσκους 4 ή 6GB πάω σε WD red ή έχετε και άλλη πιο οικονομική και αξιόπιστη πρόταση;

Έχει δύο θέσεις; Γιατί βλέπω ότι είναι μιας θέσης..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση, ο Seagate 2TB FireCuda 3,5" SSHD SATA III 7.200RPM / 64MB Cache / 8GB NAND flash, αξίζει για αναβάθμιση ενός WD παλιού δίσκου 1ΤΒ που παραδιδει πνεύμα σιγά σιγά ? Φυσικά αν αξίζει για 95,35€

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση, ο Seagate 2TB FireCuda 3,5" SSHD SATA III 7.200RPM / 64MB Cache / 8GB NAND flash, αξίζει για αναβάθμιση ενός WD παλιού δίσκου 1ΤΒ που παραδιδει πνεύμα σιγά σιγά ? Φυσικά αν αξίζει για 95,35€

Φυσικά, Αψογος δίσκος με καλές ταχύτητες και 5 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Φυσικά, Αψογος δίσκος με καλές ταχύτητες και 5 χρόνια εγγύηση.

Ευχαριστώ!  :)  :)  :)

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος πιο πολύ από τους αντιστοιχους red που έχω διαβάσει καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω τι εναλλακτικές έχω που να αξίζουν.

Δημοσ.

Γενικά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος πιο πολύ από τους αντιστοιχους red που έχω διαβάσει καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω τι εναλλακτικές έχω που να αξίζουν.

Σαν πρώτη λύση για αξιοπιστία θα κοιταζα την σειρά ultrastar της Hitachi,αλλα λίγο ακριβή.

Μετά κοίτα την deskstar, την gold η purple από wd και την ironwolf/pro η skyhawk από seagate.

Δημοσ.

Όπως βλέπω deskstar, ironwolf & red παίζουν στα ίδια χρήματα. (Τα υπόλοιπα ανεβαίνουν) μεταξύ των 3 επιλέγουμε red?

www.skroutz.gr/s/11275505/Hitachi-Deskstar-NAS-4TB-WW.html

ΑΥΤΌΝ

Δημοσ.

Διαβάζω ότι είναι πιο θορυβόδες από τους red. Μιας και θα μπεις δίπλα σε tv στο σαλόνι μιπως πρέπει να αποφύγω τους deskstar?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...