Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το winlocker κλειδωνεις συγκεκριμένα αρχεία /φακέλους με κωδικό για οποιαδήποτε υπολογιστή.

μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ για να το κατεβάσω ;;

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ για να το κατεβάσω ;;

http://download.cnet.com/MyWinLocker/3001-2092_4-10841300.html

Οχι ειλικρινα μιλαω δεν ειμαι γνωστης και δεν το παιζω εξυπνος μια συμβουλη απλα ζητησα...Συγνωμη αν το πηρες στραβα εσυ..Απλα ειδα πως ειπες σε ενα παιδι σε πιο πανω ποστ τον adata προτιμησε...

Α, οχι φιλε μου,δικο μου λαθος τοτε, αλλη συγκριση ηταν του αλλου παιδιου..

O samsung ειναι αρκετα καλυτερος σε ολα του!Απο εγγυηση,ταχυτητες,ποιοτητα μνημων, ΟΛΑ!

Δεν χωραει περιθωριο σκεψης,αφου το βρηκες σε καλη τιμη τσιμπα τον!

Δημοσ.

http://download.cnet.com/MyWinLocker/3001-2092_4-10841300.html

Α, οχι φιλε μου,δικο μου λαθος τοτε, αλλη συγκριση ηταν του αλλου παιδιου..

O samsung ειναι αρκετα καλυτερος σε ολα του!Απο εγγυηση,ταχυτητες,ποιοτητα μνημων, ΟΛΑ!

Δεν χωραει περιθωριο σκεψης,αφου το βρηκες σε καλη τιμη τσιμπα τον!

Σευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα!

Ψάχνω για έναν 4ΤΒ εξωτερικό, για backup φωτογραφιών.

Με ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος και αξιοπιστία (να μην χαλάσει).

Δεν θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ούτε θα έχει βαριά χρήση, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν θέλω να χαθούν ξαφνικά μερικές χιλιάδες φωτογραφίες.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Διαφορετική πρόταση θα πάρεις, ανάλογα το είδος χρήσης.

Αφού θα είναι ο πρώτος δίσκος σου, θες και ταχύτητες, για το boot,προγράμματα, και γενικότερα..

https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10218910%2C10218932

Σε έναν από αυτούς, ανάλογα ποιος σε καλύπτει οικονομικά..

Εξωτερικός θα ναι δεν θέλω boot και προγράμματα.

Καλημέρα!

Δεν θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος, ούτε θα έχει βαριά χρήση, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν θέλω να χαθούν ξαφνικά μερικές χιλιάδες φωτογραφίες.

Ευχαριστώ,

Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ με usb 3.0 και 512gb-1tb

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ευχαριστώ,

www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html

Εξωτερικός θα ναι δεν θέλω boot και προγράμματα.

Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ με usb 3.0 και 512gb-1tb

Έμα το λένε από την αρχή ότι θες εξωτερικό...

www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html

Δημοσ.

www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html

Έμα το λένε από την αρχή ότι θες εξωτερικό...

www.skroutz.gr/s/8579039/Maxtor-M3-Portable-1TB.html

Καλησπέρα. Ψάχνω για εξωτερικό δίσκο 500-1000gb τι προτείνετε; Φθηνό κατά προτίμηση και αξιόπιστο

Μα το είπα... Τεσπα αξιόπιστος αυτός;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια .

Επειδη αλλαζω το πισι μου απο μητρικη κλπ κλπ κλπ . Πηρα περσυ εναν ssd για τα windows και κανα προγραμμα που χρησιμοποιω συχνα , και εχω ακομα τον hdd μου απο το 2010 (1tb) . Σκεφτομαι να τον αλλαξω , λογω πολλων ετων χρησης . Αν και δεν ξερω ποσο κρατανε κλπ κλπ κλπ.

Προτεινετε να τον αλλαξω ? ή να τον κρατησω και να παρω ακομα εναν 1tb π.χ ?

Ποιον hdd προτεινετε γενικα ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια .

Επειδη αλλαζω το πισι μου απο μητρικη κλπ κλπ κλπ . Πηρα περσυ εναν ssd για τα windows και κανα προγραμμα που χρησιμοποιω συχνα , και εχω ακομα τον hdd μου απο το 2010 (1tb) . Σκεφτομαι να τον αλλαξω , λογω πολλων ετων χρησης . Αν και δεν ξερω ποσο κρατανε κλπ κλπ κλπ.

Προτεινετε να τον αλλαξω ? ή να τον κρατησω και να παρω ακομα εναν 1tb π.χ ?

Ποιον hdd προτεινετε γενικα ?

Ευχαριστω

Δε ξέρω αν πρέπει να πάρεις, πάντως αν πάρεις πάρε WD Blue WD10EZEX

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω. Εκανα test με το hddsmart και μ εβγαλε 3 ερρορ προς το τελοςμ θα σας στειλω φωτο το βραδυ.

Καλησπέρα κι εδώ... :)

Κανέ ένα τεστ και με το hdd sentinel.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γενικό; Σκληρό δίσκο θα παίρνατε άνετα από σκρουτζομάγαζο εκτός της πόλης σας; Εννοώ τι συμβαίνει αν -χτυπά ξυλο- πάθει τίποτα; Με το κατάστημα θα έχω να κάνω; Ή πιο πολύ αξίζει να το στείλω απευθείας έξω;

Βλέπω αυτόν τον Maxtor M3 2TB

https://support2you.gr/κατάστημα/εξωτερικοί-σκληροί-δίσκοι-2/maxtor-seagate-m3-portable-2tb-stshx-m201tcbm/

,και το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο είναι Αθήνα, εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν γράφει στο link περισσότερες πληροφορίες..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γενικό; Σκληρό δίσκο θα παίρνατε άνετα από σκρουτζομάγαζο εκτός της πόλης σας; Εννοώ τι συμβαίνει αν -χτυπά ξυλο- πάθει τίποτα; Με το κατάστημα θα έχω να κάνω; Ή πιο πολύ αξίζει να το στείλω απευθείας έξω;

Βλέπω αυτόν τον Maxtor M3 2TB

https://support2you.gr/κατάστημα/εξωτερικοί-σκληροί-δίσκοι-2/maxtor-seagate-m3-portable-2tb-stshx-m201tcbm/

,και το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο είναι Αθήνα, εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν γράφει στο link περισσότερες πληροφορίες..

Κατσε σκρουντζομαγαζο εχει κριτικες . Μπες και διαβασε τες. Εχω κανει αρκετες αγορες απο σκρουντομαγαζα και δεν ειχα κανενα θεμα. Το κακο ειναι σε καποια οτι αν τυχει ζημια (εντος εγγυησης )  σε κατι που αγορασες "Α" εταιριας  πρεπει να πας εσυ στην αντιπροσωπεια της "Α" εταιριας , δεν θα μεσολαβησει το μαγαζι δλδ. 

Βεβαια σε ολα υπαρχουν εγγυησεις κανονικα . Απλα να ζητας αποδειξεις , να ρωτησεις για την εγγυηση κλπ κλπ . 

Πολλοι απο εμας απλα δεν ρωταμε και την παταμε στο τελος ;)

Οποτε τσεκαρε κριτικες και βουρ για παραγγελια ;) 

Εγω συνηθως παιρνω τηλ και την κανω τηλεφωνικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...