Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το έχει βάλει κάποιος άλλα το Trine 4: The Nightmare Prince είναι Free με gold στο South Korea store και το τσίμπησα. Από το λίγο που το έπαιξα μου άρεσε πάρα πολύ .

• Like 1
  • Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Κάτι πάτησα στην τύχη τώρα, λέει order completed. Τι έγινε όμως, μόνο ένας Κορεατης θεός μπορεί να ξέρει

το πολύ πολύ να χρεώθηκε η κάρτα σου με λίγα κορεάτικα γουον 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Κάτι πάτησα στην τύχη τώρα, λέει order completed. Τι έγινε όμως, μόνο ένας Κορεατης θεός μπορεί να ξέρει

Αλλαζεις στο λινκ το ko-kr σε el-gr και βλεπεις τι εγινε με το παιχνιδι στον λογαριασμο σου στα Ελληνικα.

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω το Valhalla από eneba αλλα region γραφει αργεντινή, Πως μπορώ να το περάσω μετά στον λογαριασμό μου ώστε να παίζει?
Αν ακολουθήσω τα βήματα που έγραψε κάποιος φίλος πιο πίσω, να αγοράσω δηλαδή το παιχνίδι, να αλλάξω region στο pc από ελλάδα σε αργεντινή και να βάλω τον κωδικό στο microsoft store, θα γίνει δουλειά έτσι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, savvas15 είπε

θέλω να αγοράσω το Valhalla από eneba αλλα region γραφει αργεντινή, Πως μπορώ να το περάσω μετά στον λογαριασμό μου ώστε να παίζει?
Αν ακολουθήσω τα βήματα που έγραψε κάποιος φίλος πιο πίσω, να αγοράσω δηλαδή το παιχνίδι, να αλλάξω region στο pc από ελλάδα σε αργεντινή και να βάλω τον κωδικό στο microsoft store, θα γίνει δουλειά έτσι?

Αν έχεις game pass περίμενε λίγο, λένε θα μπει. 

gamepass is going place this year and next..EA is all in on it with there future titles even the big ones coming in hot day 1

Valhalla and legion will also be on gamepass soon aswell, expansion's / dlc not included

Δημοσ.

ακούγεται αυτή η φήμη εδώ και μερικούς μήνες! και γω θα περίμενα λίγο ακόμα, αλλά μην το έχετε και για σίγουρο.

θα πέσει το gamepass  απο τα downloads  αν μπουν αυτά τα παιχνίδια 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, George7Byron είπε

@Lobo10 πως το εξαργυρώνουμε αυτό?Με vpn αργεντινής ?Δεν έχω ψωνίσει ποτε απο eneba.

Ναι φίλε. Βάζεις να ανοίξει ο browser που θα κάνεις redeem code μέσω του xbox account σου με Argentina VPN.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Πολύ καλή τιμή για καινούργιο παιχνίδι

Screenshot_20210524-004600_Chrome.jpg

Θα ήθελα κι εγώ να ξέρω πως γίνεται το τσίμπι. Edit: Thanks!

Επεξ/σία από gr8effect

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...