Hal9000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το Νοέμβριο του 2011, η Google παρουσίαζε την υπηρεσία Google Music η οποία δίνει την ευκαιρία σε κάθε χρήστη να ανεβάσει στο cloud έως 20.000 mp3, στα οποία θα είχε πρόσβαση από την android ή iOS συσκευή του, από όπου και να βρισκόταν, πάντα χωρίς χρέωση.Με σημερινή του ανακοίνωση, η Google υπερδιπλασιάζει το όριο των τραγουδιών που μπορεί κάποιος να έχει αποθηκευμένα στην υπηρεσία, με τον αριθμό να φτάνει πλέον τις 50.000, καλύπτοντας τις περισσότερες μουσικές συλλογές των χρηστών. Από τη στιγμή που ένα mp3 ανέβει στην υπηρεσία, έχετε πρόσβαση σ' αυτό μέσα από την εφαρμογή του Google Music, η οποία παράλληλα διαθέτει και μια συλλογή 30 εκατομμυρίων τραγουδιών από τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας τα άλμπου ή μεμονωμένα τραγούδια που επιθυμείτε. Παραμένει πάντα η δυνατότητα "κατεβάσματος" των τραγουδιών σας στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής προκειμένου να είστε σε θέση να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με το Internet. Η αποθήκευση των τραγουδιών γίνεται ξεχωριστά από τις άλλες συνδρομητικ΄ς υπηρεσίες της Google που σχετίζονται με τη μουσική όπως το All Access και το YouTube Music Key. Site: Google Play Music Site: Android Official Blog
jek20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Και για να τα αποθηκεύσεις θέλει να βάλεις πιστωτική κάρτα...μάλιστα...
petran_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ευτυχώς γιατι δεν ειχα που να βαλω τα τραγουδια μου... :P
SIP1995 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πώς και πώς περιμένω το Music Locker της MICROSOFT, που δε θα θέλει και πιστωτική κάρτα....
overpower Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και για να τα αποθηκεύσεις θέλει να βάλεις πιστωτική κάρτα...μάλιστα... Λεει χωρις χρεωση ομως.
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου που θέλουν να με φακελώσουν κανονικά με την πιστωτική κάρτα...
xetasa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Με το ζόρι να χρησιμοποιώ όλη μέρα παντού το internet! Να ξέρουν ποιός είμαι, πού μένω και τι τραγούδια μου αρέσουν...
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ε τότε μη τα ανεβάσεις στο cloud ρε φίλε.. Μερικοί κάνετε λες και σας βάζει κάποιος μαχαίρι στο λαιμό. 10
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μα αν δεν βάλεις την πιστωτική πως θα φτιάξεις η Google, το Google wallet?
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου που θέλουν να με φακελώσουν κανονικά με την πιστωτική κάρτα... Μπορεις να την βάλεις για να ενεργοποιηθει το google music κ αμεσως μετα να την βγαλεις. ------------------------------------------------ Ειναι παντως εξαιρετικη υπηρεσια. Μπορεις να ανεβασεις 50.000 τραγουδια(χοντρικα 200-300GB!) απο την μουσικη συλλογη σου δωρεαν και να τα εχεις διαθεσιμα παντου! Μαλιστα αναγνωριζει τον τιτλο των τραγουδιων(κανει match με τον μεγαλο καταλογο που εχει) και ετσι για πολλα τραγουδια σου διαθετει/βαζει στην online συλλογη καλυτερη ποιοτητα(320 kbit/s CBR MP3) απο αυτην που εχεις εσυ. Το iTunes Match που μερικοι εκθειαζαν εχει οριο 25.000 τραγουδια και φυσικα δεν ειναι δωρεαν, απαιτει 25€/χρονο. Δωρεαν δεν ανεβαζει τιποτα.
dchatz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ελεγχει και αν το τραγουδι το εχεις νομιμα ή παρανομα;
zmaskos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ελεγχει και αν το τραγουδι το εχεις νομιμα ή παρανομα; όχι, μέχρι και flac μπορείς να ανεβάσεις. Πάντως σε μένα δεν ζήτησε πιστωτική, έχω ανεβάσει τραγούδια εδώ και ένα χρόνο και δεν ζητάει τίποτα πέρα από ένα google account
dchatz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ξέρεις, σε πιάνουν τα σαράκια. Αν έχουν και την πιστωτική σου ..... κάποια στιγμή μη σου πουν, τόσα κομμάτια Χ τόσο το ένα ίσον τόσα ευρώ για πνευματικά δικαιώματα που θα επιστραφούν όταν αποδείξεις ότι τα απέκτησες νόμιμα. Και τρέχα μετά να βγάλεις άκρη ...
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ξέρεις, σε πιάνουν τα σαράκια. Αν έχουν και την πιστωτική σου ..... κάποια στιγμή μη σου πουν, τόσα κομμάτια Χ τόσο το ένα ίσον τόσα ευρώ για πνευματικά δικαιώματα που θα επιστραφούν όταν αποδείξεις ότι τα απέκτησες νόμιμα. Και τρέχα μετά να βγάλεις άκρη ...Πάντως στο επί πληρωμή iTunes match που ανέβασα την παράνομη μουσική μου, βρέθηκα ξαφνικά να έχω στο iTunes store,λίστα με αγορασμένα τραγούδια που ποτέ δεν είχα αγοράσει αλλά τα βρήκε στη συλλογή μου. Ξαφνικά κάποια κόμματια από την παράνομη συλλογή μου γίνανε νόμιμα. Όχι άσχημα για 25 ευρώ το χρόνο γιατί αν τα αγόραζα θα μου κόστιζαν πολύ περισσότερο....Πάντως έχει δίκιο ο haha, πρέπει τώρα το iTunes match να απαντήσει με περισσότερα τραγούδια ή με μηδενική συνδρομή.
dimos47ki7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ξέρεις, σε πιάνουν τα σαράκια. Αν έχουν και την πιστωτική σου ..... κάποια στιγμή μη σου πουν, τόσα κομμάτια Χ τόσο το ένα ίσον τόσα ευρώ για πνευματικά δικαιώματα που θα επιστραφούν όταν αποδείξεις ότι τα απέκτησες νόμιμα. Και τρέχα μετά να βγάλεις άκρη ... βαζεις χρεωστικη και δεν εχουν να παρουν απο πουθενα βεβαια εξαρχης δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωσουν την πιστωτικη σου για κατι τετοιο αν εσυ δεν δωσεις την συγκαταθεση σου, αλλιως δεν θα προλαβαινουν τις μηνυσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα