tsakonas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μαξιλάρια θεωρούνται καλά τα μαλακά η τα σκληρά; Μετρια για μενα
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν ειμαι οπαδος του να παιρνεις κατι για να κοιμηθεις, αλλα σιγουρα αν παραγινει το κακο και κινδυνευει η υγεια λογω ταραγμενου ή ελλιπους υπνου, ε τοτε ισως κι αυτα να ειναι μια προσωρινη λυση http://www.news.gr/ygeia/ta-nea-ths-ygeias/article-wide/212867/to-mystiko-enos-kaloy-ypnoy-vrisketai-sto-quiet.html 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πολύ καλό και αποτελεσματικό. Η μόνη μαλακία είναι ότι είναι παράνομο (στην ελλάδα). με πρόλαβες αν ξέρεις τι παίζει θα ξέρεις οτι με ποτισμένα φουντιά ξυπνάς χειρότερα κ απο μεθύσι με μπόμπες βρομάει ο τόπος απο δαύτα τελευταία οπότε αράχτε με καμια βαλεριάνα μέχρι να μας δώσει το οκ ο Τσίπρας για οικιακά περιβόλια 2
Isabelle2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πόσι κοιμάστε τις καθημερινές?? Εγώ με δουλειά και εξόδους το πολύ 5-5,5 ώρες/ημέρα! Μήπως είναι λίγο??
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Συνήθως το βράδυ έχω περισσότερη ενέργεια για να κάνω κάτι, τότε κατεβάζω ιδέες και μπορώ να σκεφτώ πιο άνετα. Plus acute insomnia. Αποτέλεσμα, κοιμάμαι όταν δεν έχω καμία άλλη αντοχή ή όταν ακούω metal 1
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν κοιμάστε καλά; http://www.clickatlife.gr/euzoia/story/52057/giati-den-koimaste-kala
mylo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 πίνεις ενα δυο ποτάκια να χαλαρώσεις και μετά δε καταλαβαίνεις τίποτα
Soulseeker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Σε μένα πάντως λειτουργεί το ζεστό μπάνιο. Πάντα μια πιάνει υπνηλία αν μείνω στο σπίτι και κοιμάμαι πολύ πιο ωραία. Πόσι κοιμάστε τις καθημερινές?? Εγώ με δουλειά και εξόδους το πολύ 5-5,5 ώρες/ημέρα! Μήπως είναι λίγο?? 6-7:30 εγω. Υποτίθεται οτι το ιδανικό 8 απο οτι ξέρω. 2
Ison_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν ειπώθηκε είναι ότι αν πας για ύπνο μετά το pc (έστω απλό browsing να έχεις κάνει) δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς 4
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν ειπώθηκε είναι ότι αν πας για ύπνο μετά το pc (έστω απλό browsing να έχεις κάνει) δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ και μάλλον έχει να κάνει με το μυαλό σου που ρουφάει πληροφορίες ενώ θα έπρεπε να μπεις σε διαδικασία χαλάρωσης. Αντίθετα αν βάλω καμιά ταινία είναι πιθανότατο ότι θα με πάρει ο ύπνος πριν δω τίτλους τέλους της ταινίας.
MT60RS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ^ Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει κυριως με την φωτεινοτητα της οθονης. Αλλα σιγουρα εχει να κανει και με τις "πληροφοριες", πχ μια ταινια που σε εχει, VS μια αδιαφορη
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν ειπώθηκε είναι ότι αν πας για ύπνο μετά το pc (έστω απλό browsing να έχεις κάνει) δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς Για αυτό το λόγο καλό είναι να χρησιμοποιούμε το flux. Τις βραδυνές ώρες αλλάζει τον τόνο των χρωμάτων της οθόνης, έτσι ώστε να επιβαρύνει λιγότερο τα μάτια και κατ'επέκταση μας βοηθάει να κοιμηθούμε πιο εύκολα.
Isabelle2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι το 8ωρο είναι για παιδιά και έφηβους! Για τους ενήλικες έχω διαβάσει ότι 6-7 ώρες είναι κομπλέ! Όσο για το pc ισχύει και το βλέπω και στον εαυτό μου! Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι με το κινητό κοντά μου με wifi ανοιχτό ξυπνάω με πονοκέφαλο - ζαλάδα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς!
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι με το κινητό κοντά μου με wifi ανοιχτό ξυπνάω με πονοκέφαλο - ζαλάδα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς!
Isabelle2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ντάξει το γ***σες.... Εννοώ πχ όταν το έχω στο κομοδίνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις